boneco_logo.png

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat
 

Párásító

Légtisztítók

Tartozékok

Párásító - légtisztitó

Ultrahangos párásító

Meleg párásító

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Wellness termékek

Tartozékok

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Termékek Kategória:

BONECO

BONECO P500 Légtisztító HEPA filteres

(Légtisztító berendezés)

Légtisztító HEPA filteres

169 990 Ft
Akciós termékÚjdonság

BONECO 1359 Hidegpárásító kerek 4L

(Párásító berendezés)

Hidegpárásító kerek 4L Könnyen kezelhető automatikusan működő hideg párásító. Csendes párásító, gyerekszobába ideális. A párásító aromaterápiára is használható. A BONECO 1359 párásító folyamatosan használható egész télen.

22 990 Ft
Nem rendelhető

BONECO 150 S Melegpárásító

(Párásító berendezés)

Melegpárásító Kis mérete ellenére rendkívül nagy teljesítményű párásító. Az egyszerű szerkezet és a kiváló minőség hosszú élettartamot garantál. Ideális megoldás nagyobb helyiségek párásítására. Aromaterápiára is alkalmas.

Nem rendelhető

BONECO 2055 Légmosó elektrosztatikus antracit

(Párásító berendezés, Légtisztító berendezés)

Légmosó elektrosztatikus antracit Nincs cserélendő szűrőbetét, kombinált működés: tisztít és nedvesít, önműködő páraszint-szabályzás, csendes működés, elektrosztatikus rendszer, illóolaj adagoló (aromaterápia), ISS antibakteriális rendszer.

99 990 Ft
Nem rendelhető

BONECO 2055D Légmosó digitális

(Párásító berendezés, Légtisztító berendezés)

Légmosó digitális Nincs cserélendő szűrőbetét, kombinált működés: tisztít és nedvesít, önműködő páraszint-szabályzás, csendes működés, elektrosztatikus rendszer, illóolaj adagoló (aromaterápia), ISS antibakteriális rendszer.

119 990 Ft

BONECO 2255 Légmosó Fehér

(Párásító berendezés, Légtisztító berendezés)

Légmosó Fehér A BONECO Légmosó: párásító és légtisztító egyben. A levegőt vízen átvezetve, azt természetes úton tisztítja meg a legkisebb szennyeződésektől. Az Európai Központi Allergiakutató Alapítvány (ECARF) ajánlásával.

84 990 Ft
Nem rendelhető

BONECO 2261 Légtisztító Hepa filteres

(Légtisztító berendezés)

Légtisztító Hepa filteres A BONECO 2261 légtisztító kicsi elegáns és hatékony a HEPA filter tökéletesen kiszűri a legapróbb szennyeződéseket is (pollen, házipor, stb). Használatát a távirányító és az időzítő még kényelmesebbé teszi.

64 990 Ft

Ultrahangos párásító analóg szabályzó Boneco ultrahang technológia, csendes működés, baktériummentes víztartály, beépített utántölthető vízlágyító patron, páratartalom-szabályozás, páraerősség- szabályozás.

42 990 Ft
Nem rendelhető

Ultrahangos párásító analóg szabályzó Fehér Boneco ultrahang technológia, csendes működés, baktériummentes víztartály, beépített utántölthető vízlágyító patron, páratartalom-szabályozás, páraerősség- szabályozás. Fehér szinben

42 990 Ft
Nem rendelhető

Ultrahangos párásító digitális szabályzó Boneco ultrahang technológia, csendes működés, baktériummentes víztartály, beépített utántöltető vízlágyító patron, páratartalom-szabályozás, páraerősség-szabályozás, timer-időzítő, digitális szabályozás.

49 990 Ft
Nem rendelhető

Ultrahangos AUTOMATA párásító Boneco TITÁN ultrahang technológia, digitális kijelző, csendes működés, kapcsolható fűtés, automata és éjszakai üzemmód, elektronikus vezérlés, beépített utántölthető vízlágyító patron.

88 990 Ft
Nem rendelhető

Ultrahangos párásító Fehér Boneco ultrahang technológia, csendes működés, baktériummentes víztartály, beépített utántölthető vízlágyító patron, páratartalom-szabályozás, páraerősség- szabályozás. Salvus Inhalálásra is alkalmas.

43 990 Ft

Ultrahangos párásító Fekete Boneco ultrahang technológia, csendes működés, baktériummentes víztartály, beépített utántölthető vízlágyító patron, páratartalom-szabályozás, páraerősség- szabályozás. Salvus Inhalálásra is alkalmas.

43 990 Ft

Páramérő hőmérővel Hő- és páratartalom digitális kijelzése. Minimum és maximum értékek tárolása. Váltható idő- vagy páratartalom kijelzés. Beltéri használatra

9 995 Ft

Víztartály szürke 1355, 2255 típusokhoz Tartály szürke. a 1355 és 2255 típusokhoz. A megszűnt zöld tartály helyett is ez használható.

7 600 Ft
Nem rendelhető

AQUACLEAN FOLYADÉK Aquaclean folyadék a Boneco 1359 és 1358 típusokhoz. Az Aquaclean folyadék nemcsak a víz higiénikusan tartása szolgál. Használatával a szűrőbetét párologtató képessége jelentősen megnő.

Nem rendelhető

Hepa filter Boneco 2261 -hez Hepa filter a BONECO 2261 típusú légtisztítóhoz.

12 990 Ft

Aktív szénszűrő 2261-hez 2261-es légtisztítóhoz Aktív szénszűrő.

7 990 Ft

Ionizáló Ezüst pálcika ISS Az ezüst már régóta közismert antibakteriális tulajdonságáról. Párásító készülékünk működését még higiénikusabbá tehetjük, az Ionizáló Ezüstrúd alkalmazásával.

9 690 Ft

Szürő 1358-hoz Nedvesítő betét Boneco 1358 párásítóhoz. A nedvesítő betét automatikusan beállítja a 40-60% közötti ideális páratartalmat, mely egészségileg kívánatos. A higiénikus működés feltétele a rendszeres karbantatás.

4 990 Ft

Szürő 1359-hez Nedvesítő betét Boneco 1359 párásítóhoz. A nedvesítő betét automatikusan beállítja a 40-60% közötti ideális páratartalmat, mely egészségileg kívánatos. A higiénikus működés feltétele a rendszeres karbantatás

4 990 Ft

Higrosztát elektronikus A készülék és az elektromos hálózat közé kell csak csatlakoztatni s máris programozhatja: a kívánt páratartalmat, ki vagy bekapcsolást ( párásító vagy páramentesítő), kompakt kivitel, egyszerű csatlakoztatás az aljzatba.

9 990 Ft
Nem rendelhető

Calc Off  Vízkőmentesítő A Calc off használatával még egyszerűbbé válik a párásítók és légtisztítók takarítása és a vízkő eltávolítása. Egy doboz, három zacskó CALC OFF-ot tartalmaz.

2 990 Ft

Vízlágyitó patron Boneco ultrahangos párásítókhoz A vízlágyító patron megköti a vízben található ásványi anyagokat, s így azok a víz elporlasztásával nem kerülnek ki környezetünkbe. AG+ Ionic Silver antibakteriális rendszer.

6 990 Ft

Utántöltö 7531-be  ultrahangos párásítókhoz Utántöltő granulátum a a 7531 vízlágyító patronba. A patronok utántölthetőek, így nem kell kidobni a régi patront, elég a granulátumot kicserélni benne Így gazdaságosabb és a környezetet is óvjuk.

11 700 Ft

Hibrid párásító és légtisztító A BONECO legmodernebb készülékei között mutathatjuk be Önnek a BONECO H680 hibrid készüléket, mely nagyobb méretű iroda vagy lakóhelyiség párásítását, illetve a levegő tisztítását hivatott megoldani.

349 990 Ft

Melegpárásító Digitális Automata Nagy teljesítményű, higiénikus, szabályozható, digitális kijelzésű modern melegpárásító. E meleg párásítónak még automata üzemmódja is van, s a karbantartásra is figyelmeztet.

79 990 Ft

Digitális ultrahangos párásító A Boneco U700 egy digitális ultrahangos párásító. A hideg/langyos párásító készülék teljesen automatikus működik, mely öntisztító funkcióval is rendelkezik. Salvus Inhalálásra és aromaterápiára is alkalmas.

109 990 Ft

BONECO W490 Digitális légmosó

(Párásító berendezés, Légtisztító berendezés)

Digitális légmosó Az BONECO W490 légmosó egyszerre tisztít és párásít, miközben számos funkciójának köszönhetően használata kényelmes és praktikus. Ezek közül kiemelkedő a légmosó egyedülálló öntisztító funkciója!

129 990 Ft

Higrosztát digitális több funkciós Boneco 7052 digitális több funkciós páraszint szabályzó. Használhatja párásítóhoz, páramentesítőhöz, elszívó ventilátorhoz, fűtőtesthez.

Nem rendelhető
AIR-O-SWISSBONECOSTEBACLOERLanaformKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon