Air-O-Swiss Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Lanaform Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Wellness

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Termékek Kategória:

Párásító berendezés

DESA Master páramentesítő, párátlanító A Master DH720 Párátlanító az optimális szintre csökkentik a levegő nedvességtartalmát a helyiségben,ezáltal biztosítják az egészséges körülményeket.A nem megfelelő páratartalom káros lehet.84990Ft helyett.

79 900 Ft
Akciós termék

DESA MASTER hideg páramentesítő A hagyományos páramentesítők gyakorlatilag 10C alatt nem működnek, DE megérkezett A DESA MASTER DHA 10 alacsony hőmérsékletű páramentesítő akár 1°C-on is tökéletesen működik. 80 000Ft helyett..

49 900 Ft
Akciós termék

Midea automata digitális páramentesítő Az ÚJ MIDEA Páramentesítő ideális választás. Kevesebb energiát fogyaszt. Csendesebben működik. Használhatja a fürdőszobában, konyhában, pincében, irodában.

57 150 Ft
Akciós termék

DESA Master páramentesítő, párátlanító DESA Master DH716 Párátlanító az optimális szintre csökkentik a levegő nedvességtartalmát a helyiségben, ezáltal biztosítják az egészséges körülményeket. A nem megfelelő páratartalom hosszú távon káros lehet

76 900 Ft
Nem rendelhető

Perjoe Klímatisztító spray 500ml Nagy hatékonyságú, alkoholbázisú tisztító, fertőtlenítő spray, citrus illattal. A páramentesítőt, klímaberendezést, párásítót megtisztítja a különféle baktériumoktól és gombáktól.

1 890 Ft

MIDEA páramentesítő párátlanító digitális A páramentesítő készülék a páratartalmat 50-60% alá csökkenti, ezáltal elkerülhető a penészesedés megjelenése, korlátozza a falnedvesedést. Ha a páratartalom 70% fölé emelkedik, penészesedés fordulhat elő.

Nem rendelhető

MIDEA páramentesítő párátlanító digitális A Midea páramentesítő,párátlanító készülék hatékonyan csökkenti a páratartalmat.Ha penészesedik a fal, folyik a víz az ablakon, nem száradnak a ruhák, dohos rossz a levegő a megoldás: Midea páramentesítő!

Nem rendelhető

TROTEK Páramentesítő készülék 12l/nap Ha a páratartalom 70% fölé emelkedik, penészesedés fordulhat elő. Ez a páramentesítő készülék a páratartalmat 50-60% alá csökkenti, ezáltal elkerülhető a penészesedés megjelenése, korlátozza a falnedvesedést

Nem rendelhető

Mipolán műszaki cső d10mm Átlátszó, lágy rugalmas, PVC tömlő MASTER páramentesítő készülékek vízkivezetéséhez.A kivezető cső használatával a páramentesítő folyamatosan üzemelhet, nem kell a tartályt üríteni.

180 Ft

Mipolán műszaki cső d 13mm Átlátszó, lágy rugalmas, PVC tömlő a MIDEA páramentesítő készülékek vízkivezetéséhez. A kivezető cső használatával a páramentesítő folyamatosan üzemelhet, nem kell a tartályt üríteni.

200 Ft

TEKNO POINT DRY 20 páramentesítő A Tekno Point DRY 20 páramentesítő, párátlanító hatékonyan csökkenti a páratartalmat. Ha penészesedik a fal, folyik a víz az ablakon, nem száradnak a ruhák, dohos a levegő a megoldás: Tekno Point páramentesítő!

Nem rendelhető

Tekno Point Párátlanító Páramentesítő Folyik a víz az ablakon? Túl magas a Páratartalom? Nem gond! A Tekno Point D20 megoldja. Csendes működés, esztétikus megjelenés, precíz szabályzás. Nagy tartály

Nem rendelhető

Tekno Point Digitális páramentesítő, párátlanító Vizesek, penészesednek a falak, kellemetlen dohos szag van a helyiségben, nem száradnak a ruhák, folyik a víz az ablakokon. Nem gond! A TD30 páramentesítő megoldja. Automatikus működés, 30 litert/nap!!

Nem rendelhető
AIR-O-SWISSBONECOSTEBACLOERLanaformKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon