Air-O-Swiss Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Lanaform Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Wellness

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Termékek Kategória:

Párásító berendezés

DESA Master páramentesítő, párátlanító A Master DH720 Párátlanító az optimális szintre csökkentik a levegő nedvességtartalmát a helyiségben,ezáltal biztosítják az egészséges körülményeket.A nem megfelelő páratartalom káros lehet.84990Ft helyett.

79 900 Ft
Akciós termék

Midea automata digitális páramentesítő Az ÚJ MIDEA Páramentesítő ideális választás. Kevesebb energiát fogyaszt. Csendesebben működik. Használhatja a fürdőszobában, konyhában, pincében, irodában.

57 150 Ft
Akciós termék

DESA Master páramentesítő, párátlanító DESA Master DH716 Párátlanító az optimális szintre csökkentik a levegő nedvességtartalmát a helyiségben, ezáltal biztosítják az egészséges körülményeket. A nem megfelelő páratartalom hosszú távon káros lehet

76 900 Ft

DESA MASTER hideg páramentesítő A hagyományos páramentesítők gyakorlatilag 10C alatt nem működnek, DE megérkezett A DESA MASTER DHA 10 alacsony hőmérsékletű páramentesítő akár 1°C-on is tökéletesen működik.

64 900 Ft

Perjoe Klímatisztító spray 500ml Nagy hatékonyságú, alkoholbázisú tisztító, fertőtlenítő spray, citrus illattal. A páramentesítőt, klímaberendezést, párásítót megtisztítja a különféle baktériumoktól és gombáktól.

1 890 Ft

MIDEA páramentesítő párátlanító digitális A páramentesítő készülék a páratartalmat 50-60% alá csökkenti, ezáltal elkerülhető a penészesedés megjelenése, korlátozza a falnedvesedést. Ha a páratartalom 70% fölé emelkedik, penészesedés fordulhat elő.

Nem rendelhető

MIDEA páramentesítő párátlanító digitális A Midea páramentesítő,párátlanító készülék hatékonyan csökkenti a páratartalmat.Ha penészesedik a fal, folyik a víz az ablakon, nem száradnak a ruhák, dohos rossz a levegő a megoldás: Midea páramentesítő!

Nem rendelhető

TROTEK Páramentesítő készülék 12l/nap Ha a páratartalom 70% fölé emelkedik, penészesedés fordulhat elő. Ez a páramentesítő készülék a páratartalmat 50-60% alá csökkenti, ezáltal elkerülhető a penészesedés megjelenése, korlátozza a falnedvesedést

Nem rendelhető

Mipolán műszaki cső d10mm Átlátszó, lágy rugalmas, PVC tömlő MASTER páramentesítő készülékek vízkivezetéséhez.A kivezető cső használatával a páramentesítő folyamatosan üzemelhet, nem kell a tartályt üríteni.

180 Ft

Mipolán műszaki cső d 13mm Átlátszó, lágy rugalmas, PVC tömlő a MIDEA páramentesítő készülékek vízkivezetéséhez. A kivezető cső használatával a páramentesítő folyamatosan üzemelhet, nem kell a tartályt üríteni.

200 Ft

TEKNO POINT DRY 20 páramentesítő A Tekno Point DRY 20 páramentesítő, párátlanító hatékonyan csökkenti a páratartalmat. Ha penészesedik a fal, folyik a víz az ablakon, nem száradnak a ruhák, dohos a levegő a megoldás: Tekno Point páramentesítő!

Nem rendelhető

Tekno Point Párátlanító Páramentesítő Folyik a víz az ablakon? Túl magas a Páratartalom? Nem gond! A Tekno Point D20 megoldja. Csendes működés, esztétikus megjelenés, precíz szabályzás. Nagy tartály

Nem rendelhető

Tekno Point Digitális páramentesítő, párátlanító Vizesek, penészesednek a falak, kellemetlen dohos szag van a helyiségben, nem száradnak a ruhák, folyik a víz az ablakokon. Nem gond! A TD30 páramentesítő megoldja. Automatikus működés, 30 litert/nap!!

Nem rendelhető
AIR-O-SWISSBONECOSTEBACLOERLanaformKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon