Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Párásító berendezés, Légtisztító berendezés

Légtisztító - Párásító kombi

Cikkszám: 2071

Gyártó: AIR-O-SWISS

Akciós termékek
 

Nem rendelhető.

 

Légtisztító Svájcból. Tökéletesen kiszűri a levegőből a port, pollent, baktériumokat, allergiakeltő anyagokat. Rendkívül halk üzemmód, aromaterápia, önműködő páraszint- szabályzás, minimális karbantartás.

GYŐZZE LE AZ ALLERGIÁT AIR-O-SWISS 2071 Kettő az egyben légtisztító és párásító készülék. Tökéletes légtisztítás a HEPA filternek köszönhetően: 99,97%.


Tökéletes légtisztítás: 99,97%, nagy teljesítmény: 220m3/h, rendkívül halk üzemmód, antibakteriális nedvesítő betét, illóolaj adagolás (aromaterápia), önműködő páraszint-szabályzás, minimális karbantartás.

Az AIR-O-SWISS 2071-es légtisztító és párásító egyben. Maximálisan megfelel napjaink követelményeinek.

Miért ezt válasszam?


Tökéletes légtisztítást biztosít Önnek. A HEPA filter nem közömbösíti a levegőben lebegő szennyeződéseket, hanem kiszűri! TÖKÉLETESEN.

Mivel a por is folyamatosan képződik, ezért felmerül az igény, hogy a készüléket is folyamatosan kell üzemeltetni. Az AIR-O-SWISS 2071 párásító légtisztító készüléket IGY tervezték. Egész évben folyamatosan használható.

Kombinált működés: légtisztító és párásító egyben. A levegő por és páratartalma szorosan összefügg. Minél szárazabb a levegő, annál több por lebeg a levegőben, és fordítva.
A páratartalom és az egészségünk, komfort érzetünk között is szoros a kapcsolat. Hiába tökéletesen tisztított a levegő, ha túl alacsony a páratartalom. Az AIR-O-SWISS 2071 folyamatosan és automatikusan az ideális szinten tartja a szoba páratartalmát.
A légtisztítót folyamatosan célszerű használni, Míg a párásító funkcióra általában télen a fűtési időszakban és klímaberendezés használatakor van szükség.


Miért NE válasszam ezt:

Ha azt várja a készüléktől, hogy steril, pormentes lesz a lakás, vagy nem kell egyáltalán takarítani, akkor inkább egy jó takarítónőt javasolnék! A készülék nem fogja leporolni a szekrény tetejét, de ha egy alapos nagytakarítás után folyamatosan használja, jelentősen csökken a lakás portartalma.

Étterembe, szórakozó helyre nem javasoljuk. A készülék képes kiszűrni a dohányfüstöt, de ahol 15-20 ember folyamatosan dohányzik, ott speciális ipari légtisztító használata szükséges.
Lakásba, irodába, ahol 4-5 ember néha dohányzik oda tökéletesen megfelel.

A tökéletes légtisztításnak és a legkényelmesebb használatnak ára van. Ha Önnek nincs szüksége a maximális légtisztításra, a kényelmes karbantartás helyett a készülék gyakoribb takarítását választja, vagy nem szán napi 65-75 Ft-ot az egészséges klímára, válassza szűrőbetét nélküli légmosó készülékeinket.

Tökéletesen kiszűri a szmogot okozó finom port és a mérgező vulkáni hamut.
Használata szmogriadó és vulkánkitörés esetén különösen javasolt.


Működés

Az AIR-O-SWISS 2071 légtisztító-párásító a készülék elején található nagyméretű HEPA filtereken keresztül szívja be a levegőt, majd a nedvesítő betéten átvezetve a készülék tetején egy aktívszén szűrőn keresztül felfelé fújja ki. A légtisztító a por természetes mozgását követve a padlón szívja be a szennyezett levegőt és felül fújja ki, a tiszta levegőt.


Légtisztító
Rendkívül csendes, nagy teljesítményű, légtisztítása a HEPA filternek és az aktívszén-szűrőnek köszönhetően gyakorlatilag tökéletes (99,97%). Célirányosan tisztítja meg a levegőt a háziportól kezdve a polleneken át, egészen a dohányfüstig.


A berendezés a legkorszerűbb technológiával készült, így működési zajszintje olyan alacsony, hogy az emberi suttogást is lehet mellette hallani.

Párásítás
A készülék párásító rendszere a természetes (hideg) párolgás elvén működik. A helyiség levegőjét egy nedves szűrőn szívja keresztül a ventilátor segítségével. Ez a nedvesítő betét - akár egy kanóc - a tartályból (önmagától) felszívja a vizet. A helyiség levegője ezen a nedves rétegen keresztülhalad, felvéve onnan a nedvességet.

A berendezés önszabályzó: minél szárazabb a levegő, annál több vizet párologtat el. A páratartalom emelkedésével egyre nedvesebb levegőt szív át a szűrőn, így onnan egyre kevesebb víz tud elpárologni. Ez biztosítja az ideális, 50-60%-os relatív páratartalmat. A készülékben nincs semmilyen elektromos vagy mechanikus páraszint-szabályzó egység. Maga a speciális szűrő szabályozza a páratartalmat.

Higiénia
Nyugodtan használhatja csapvízzel. A nedvesítő betét antibakteriális anyaggal kezelt, egészséges működést biztosítva Önnek egész évben.

Mivel a csapvíz minősége néhány helyen nem ideális, a még higiénikusabb működésért kifejlesztettük az Ionizáló Ezüst Rudat (ISS Ionic Silver Stick ) amely elpusztítja az a vízben levő összes ismert baktériumot, így még higiénikusabbá tesz az Ön készülékét
A HEPA filter tökéletesen illeszkedik a készülékházhoz, így nem kerülhet por a készülék belsejébe.


Komfort
Az ovális formának köszönhetően - mivel sarkok nem akadályozzák - a levegő akadálytalanul, hang nélkül, csendben áramlik át a készüléken.
Praktikus tartozék az illóolaj-adagoló kapszula, amelybe bármilyen illóolaj behelyezhető.
Légtisztítási teljesítményük is figyelemreméltó, hiszen óránként 220m3 levegőt képesek megtisztítani. Kiválóan alkalmasak irodába, lakásba, a dohányfüst kiszűrésére vagy allergiás panaszok enyhítésére is.

Használat
Helyezze a légtisztító készüléket abba a helyiségbe, ahol a legtisztább levegőt szeretné. A készülék egyenletes páratartalmat biztosit akár több egymásba nyíló helyiségbe is, de a levegő abban a szobában lesz a legtisztább, amelyben a készülék a levegőt forgatja.

Úgy helyezze el a légtisztító készüléket, hogy akadálytalanul tudja keringetni a levegőt. Ne tegye szorosan a bútorok közé, asztal vagy lépcső alá.

A légtisztító készüléket folyamatosan üzemeltesse. Por folyamatosan képződik.
Az AIR-O-SWISS 2071 légtisztító készüléket folyamatos működésre tervezték.
A felhasznált anyagok kiváló minősége, a ventilátor csapágyazása, a HEPA filter mérete, az energiatakarékos motor mind, mind a folyamatos működését szolgálja


Akár egész évben használja a légtisztítót, akár 2 hónapot egy évben, így is úgyis egyszer kell HEPA filtert cserélni.

A HEPA filter higiénikus működése csak folyamatos levegőkeringetés mellett garantálható. A szűrőbe impregnált antibakteriális anyag csak akkor hat, amikor a levegőt átszívjuk a filteren.
Rendszeresen hetente, kéthetente porszívózza le a HEPA filter felületéről a nagyobb szennyeződéseket.
Írja rá a HEPA filterre a dátumot, amikor kicserélte.
Rendszeresen szemre és szagra vételezéssel ellenőrizze a HEPA filter állapotát.
Ha a fehér filter erősen elszíneződött vagy kellemetlen szagú, cserélje ki a filtert.

Ha a készüléket nem használja, vegye ki belőle a filtereket, és úgy tárolja. Ha legközelebb újra üzembe helyezi, tegyen bele új filtereket.

Technikai adatok:

3 év garancia

Gyártó: Plaston Ag. Svájc

Nem rendelhető.

További információ a termékr?l
 

További képek
vissza Előző termék Következő termék

Légtisztító - Párásító kombi kapcsolódó cikkei:

BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon