Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Konyhai berendezések

Új erőre kapna, de ehhez jól jönne egy forró fekete? Hívja segítségül a Cloer elektromos kotyogó kávéfőzőjét! Az elektromos kávéfőzővel 3 vagy 6 csésze fenséges olasz eszpresszó készíthető egyszerre.

Elektromos kotyogó kávéfőző

Cikkszám: CL 5928

Gyártó: CLOER

Akciós termékek
28 990 Ft

Raktárról azonnal.

Új erőre kapna, de ehhez jól jönne egy forró fekete? Hívja segítségül a Cloer elektromos kotyogó kávéfőzőjét! Az elektromos kávéfőzővel 3 vagy 6 csésze fenséges olasz eszpresszó készíthető egyszerre.

Mit érdemes az elektromos kávéfőzőről tudni?

Az elektromos kávéfőzőhöz két kávébetét tartozik. Használja attól függően ezeket, hogy hány adag eszpresszót szeretne készíteni. A kávéfőző csak őrölt kávéval használható, amellyel csak lágyan, de színültig töltse meg a betétet. Amennyiben túl erősen benyomva tölti meg, előfordulhat, hogy nem jól záródik majd összeszerelésnél! 
Amennyiben 3 adag eszpresszót főzne le, úgy az erre az adagra tervezett betétet a 6 adagos kávébetétbe kell tenni, úgy megtölteni.
A kávéfőző víztartályába kizárólag víz önthető, tej, cukor, más folyadék nem!

Miért kényelmes az elektromos kotyogó kávéfőző használata?

Amíg a kávéfőző dolgozik, Ön addig is pihenhet! Ha a jelzőfény kialszik, a jó erős fekete lefőtt! Ha reggeli közben szeretné használni a kávéfőzőt, egyszerűen emelje le a talpazatról és tegye az asztalra. Mivel a készülék külseje meleg, ügyeljen ilyenkor a biztonságra és arra, hogy minden ízesítő is az asztalra kerüljön! Ha a kávéfőző vízköves lesz, tisztítása egyszerűen és gyorsan citromlével vagy ecettel oldható meg.

Kávézzon változatosan, olaszosan!

Az eszpresszót ízesítheti narancslével, cukorral és egy kis konyakkal, így az igazán ínyenceknek is a kedvében járhat. Ne felejtsen a narancsos eszpresszó tetejére tejhabot halmozni és egy kis kakaóporral vagy narancs darabkákkal megszórni! Az édesszájúak vanília fagylalttal és tejszínhabbal bolondíthatják meg kávéjukat, ami a meleg nyári napokon igazi olaszos felfrissülést jelent!

365W
3-6 adag presszókávé 150-300ml
17 x 14,5 x 23 cm

A termék bruttó végfelhasználói ára: 28 990 Ft

Raktárról azonnal.


További képek
vissza Előző termék Következő termék

Elektromos kotyogó kávéfőző kapcsolódó cikkei:

BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon