Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Lanaform Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Wellness

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Wellness termékek

Club Up & Down Vibrációs gép

Cikkszám: LA 100105

Gyártó: Lanaform

Akciós termékek
 

Nem rendelhető.

 

Napi 10 perc edzés = Látványos eredmény. Ez az álom most valóra válhat! Alakformálás+ testsúlycsökkentés+ jobb közérzet = Lanaform Club Up&Down Óvja egészségét és érezze magát napról-napra egyre jobban!

Eddig csak a legjobban felszerelt edzőtermekben, volt lehetőség vibrációs gépeket használni és szinte álom volt, hogy saját otthonában ilyen eszközzel edzhessen, megspórolva ezzel az utazást, nem is beszélve a fitneszbérlet áráról.  A Lanaform Club Up & Down vibrációs gép változó terjedelmű rezgéseket kelt, melyek segítségével megdolgoztathatja az izmokat, erősítve és megszabadítva azokat a felesleges zsírtól.  A vibrációs készülék a teljes izomrendszert serkenti, így kondíciója rövid időn belül javulni kezd.

A készüléken 4 program és 16 erősségi fokozat közül lehet választani, így bárki megtalálhatja a számára optimális beállítást, edzettségi szintjétől függően.  A Club Up & Down vibrációs gépre gumikötél is rögzíthető (nem tartozék), ezáltal még több és változatosabb gyakorlat végezető.

A működési idő 1-10 perc között állítható be, ez alatt a programok szabadon változtathatóak.  A felső LCD kijelzőnek és a logikusan felépített kezelőpanelnek köszönhetően a kiválasztott program, az erősségi szint és a működési idő is könnyen ellenőrizhető és állítható. Az alsó gombok segítségével az ülő vagy fekvő testhelyzetű gyakorlatok végzése közben is könnyen szabályozhatja az erősségi szintet.

Biztonsága érdekében a felső kijelzőn nyomon követheti pulzusát, az „Integrált biztonsági kulcs rendszer” pedig azonnal leállítja a készülék működését, amint a biztonsági kulcs kikerül a nyílásból.

A készülékhez két praktikus edzésfüzetet is adunk, melyek segítségével egyszerűen megtanulhatja az üzemmódok helyes használatát és optimális edzéstervet alakíthat ki.

Otthonában Ön mellett akár a család többi tagja is használhatja a Lanaform Up & Down edzőgépét, így néhány hónap alatt megtérül az ára, a kényelemről és időmegtakarításról nem is szólva.

A Lanaform Club Up & Down kiválóan alkalmas alakformálásra, testsúly csökkentésére és a narancsbőr kezelésére, – harmonikus étrend kombinálásával pedig rövid idő alatt látványos eredmény érhető el, napi 10 perces használattal is. A vibrációs gép aktív sportolók számára is ideális edzőtárs, mivel kevesebb időráfordítással jobb eredmény érhető el az izmok teljes átmozgatásával. Alkalmazható húzódások és izomláz enyhítésére, valamint sérülések rehabilitációjára is.

Mivel az említett napi 10 perces használat 40-50 perc hagyományos edzésnek felel meg, ezért különösen ajánlott időhiányban szenvedőknek, akik nem tudnak napi több órát ráfordítani arra, hogy edzőterembe járjanak. Az irodai- és nagyrészt ülőmunkát végzők számára is kimondottan javallott a használata, mivel a vibrációs gép az egész testet átmozgatja tetőtől-talpig, ellensúlyozva ezzel az egész napos változatlan testtartást. A rendszeres használat segít leküzdeni a munkahelyi feszültség által kialakuló stresszt, amely rendkívül veszélyes lehet az egészségre. Általánosan használható az egyensúlyérzék és a helyes testtartás javítására, a gerinc- és izomfájdalmak enyhítésére és megszűntetésére, valamint a vérkeringés serkentésére is, így a fiatalabb korosztály mellett idősebbek számára is szívből ajánljuk a Lanaform Up & Down-t, kortól és nemtől függetlenül.

Müszaki adatok:
Forgási sebesség : 237-522 ford/perc
Terhelhetőség : 0 - 200 kg
Decibel : 58 - 62 dB
Fokozatok száma : 16
Üzemmód : 4 üzemmód
Időkapcsoló : 1 -10 perc
Vibrációs funkció
Feszültség :  220-240 V
Frekvencia :  50 Hz
Teljesítmény : 300 W
Méretek : 60 x 50 x 140 cm
Súly : 29.3 kg
Doboz méretei: 75 x 90 x 27 cm, és 34 kg.

Nem rendelhető.

 

További képek
vissza Előző termék Következő termék
BONECOSTEBACLOERLanaformKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon