Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Lanaform Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Wellness

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Wellness termékek

Beauty Aspect Vákuumos asszírozó szett

Cikkszám: LA 110221

Gyártó: Lanaform

 
Ez a termék jelenleg nem rendelhető

Nem kívánt narancsbőr vagy zsírpárna? A Lanaform Beauty Aspect arc- és testmasszírozó hatékony megoldás rá! Sőt, a szépségápoló szett karcsúsít is! Szépüljön akár 15 nap alatt a Beauty Aspect alakformálóval!

Biztos siker narancsbőr ellen!

A Beauty Aspect készüléket a Lanaform cég kifejezetten a narancsbőr kezelésére, a test és az arc szöveteinek megfiatalítására, regenerálására fejlesztette ki. A narancsbőr eltüntetésével küzdők már tapasztalhatták, hogy a rendszeres és célirányos mozgás, megfelelő étrend és életvitel nem elegendő a narancsbőr (cellulitis) eltüntetésére, mérséklésére.

A narancsbőr elleni hatékony eljárások egyike a masszírozás, mely a Beauty Aspect masszírozóval kényelmes, praktikus. Nem kell rengeteg időt és pénzt áldoznia a narancsbőr kezelésre, kezelje maga a problémás bőrfelületet a saját időbeosztásának, igényének megfelelően.

Alakformálás és szépségápolás egyszerre!

A Lanaform Beauty Aspect arc- és testmasszírozó szett két funkciója a szívási teljesítmény, azaz „lift” hatás és a „roll”, görgős masszírozás, melyek segítségével nem csak a bőr felszínén lévő szöveteket serkenti, hatása a bőr legmélyebb szöveteibe is eljut.

A lift és roll hatást a Lanaform Beauty Aspect arc- és testmasszírozó szetthez tartozó összesen 7 kiegészítő éri el.

A Lanaform Beauty Aspect arc- és testmasszírozó szett több funkcióval rendelkezik, hogy Ön céljának, igényének megfelelően tudjon választani az energikus vagy finom, kényeztető masszírozás közül.

Nők, akik már meggyőződtek a masszírozó karcsúsító, bőrfeszesítő, bőrmegfiatalító hatásáról!

A Lanaform Beauty Aspect arc- és testmasszírozó szett hatása kutatásokkal bizonyított. A vizsgálat szerint a nők 70 %-a pozitívan értékelte a Lanaform Beauty Aspect szépségápolási szett narancsbőrre, a 76,7 %-a pedig a bőr feszességére gyakorolt hatását.

A Lanaform Beauty Aspect arc- és testmasszírozó rendszeres használatával nem csak bőre nyeri vissza fiatalságát, feszességét, de már 15 nap után is látványos karcsúsítás érhető el. 30 nap után a comb kerülete max. 1,4 cm-rel, a csípőé max. 3,5 cm-rel, a derék max. 2,5 cm-rel is csökkenhet!

Olvassa el az alakformáló leírásában a használat gyakoriságára és időtartamára vonatkozó javaslatot, és ne hagyja figyelmen kívül, kinek nem ajánlott a Lanaform Beauty Aspect arc- és testmasszírozó használata!

A Lanaform, mint általában minden termékére, a Beauty Aspect arc- és testmasszírozóra is 2 év garanciát vállal.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető

További képek
vissza Előző termék Következő termék
BONECOSTEBACLOERLanaformKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon