Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Konyhai berendezések

Könnyen kezelhető,inox olajsütő, beállítható időzítővel és hőmérséklettel. Három olajsütő kosárral (két kisebb és egy XXL méretű), Cool Zone technológiával. Űrtartalma 5 liter, 3000 Watt teljesítménnyel.

Olajsütő, inox

Cikkszám: DF300

Gyártó: STEBA

Akciós termékek
34 990 Ft

Raktárról azonnal.

Könnyen kezelhető,inox olajsütő, beállítható időzítővel és hőmérséklettel. Három olajsütő kosárral (két kisebb és egy XXL méretű), Cool Zone technológiával. Űrtartalma 5 liter, 3000 Watt teljesítménnyel.

A Steba DF300 olajsütő tartozékai

A Steba DF300 nemesacél olajsütő egyszerre akár két -féle étel elkészítését is lehetővé teszi. Két kisebb kosarába tehet olajban süthető zöldségeket, húsokat, mirelit élelmiszert. Ha pedig egyszerre nagyobb adag krumplit, több húst szeretne megsütni olajban, használhatja az XXL kosarat is, mely szintén az olajsütő része. Összesen egyszerre legfeljebb 1,5 kg étel egyidejű megsütését teszi lehetővé a Steba DF300.

A Steba DF300 olajsütő olajtartálya zománcozott, így hőmegtartó képessége is jobb, illetve az olajsütés végeztével könnyebben el tudja takarítani.

Az olajsütő teteje könnyen leemelhető, mely alatt a ropogós falatok sülnek. Kialakításának köszönhetően, zárt állapotban, visszavezeti az olajsütéskor rákerülő olajat a tartályba.

Steba DF300 olajsütőjét az oldalán ráerősített hőálló fogantyúval könnyen megemelheti, áthelyezheti, ha arra kerül sor.

A Steba DF300 olajsütő minden részét és tartozékát ki tudja venni egymásból, teljesen szétszedhető, az elektromos fűtőszál panellel együtt. Zománcozott olajtartálya is kiemelhető a nemesacél olajsütő házból, így könnyebb tisztítást tesz lehetővé.

Steba DF 300 olajsütő használata

Állítsa egy stabil, egyenes pultra Steba olajsütőjét, a négy műanyaglábának köszönhetően nem fog billegni. Melegítse fel az olajat a tartályban. Az olajsütő hőmérsékletét fokozatmentes tekerőgombbal tudja a kívánt hőmérsékletre beállítani egészen 190°C-ra. Ha elérte az óhajtott hőfokot, sütheti a krumplit, rántott csirkecombot, vagy más csemegét.

Az egészségesebb olajban sütést a Cool Zone – vagyis hideg zónás sütés teszi lehetővé. A Steba DF300 olajsütő kialakításának köszönhetően, az alján úgynevezett hideg zónát képez.

Nem szeretne ott állni és őrizni az olajsütőt, amíg elkészülnek a ropogós falatok?

Erre nincs is szükség! Állítsa be az időzítőt Steba olajsütőjén 0-25 percig, hagyja megsülni ropogósra, és figyelje a hangjelzést! Ha megszólal a csengő, az ételt elkészült.

Ha kényelmes megoldást keres és egy jó konyhai társat a fánkok, húsok, zöldségek megsütéséhez, rendelje meg a Steba DF300 olajsütőt

Technikai adatok

XXL-kosár: 10 x 29 x 18 cm
+ 2 kosarak 8 x 14 x 21 cm
Térfogat: 5 l
Teljesítmény: 3000 W
Külső méretek :24,5 x 35,5 x 34,5 cm
Olajsütő ház: Nemesacél
Súly: 3,7 kg

A termék bruttó végfelhasználói ára: 34 990 Ft

Raktárról azonnal.


További képek
vissza Előző termék Következő termék

Olajsütő, inox kapcsolódó cikkei:

BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon