Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Konyhai berendezések

A Steba ED6 aszaló nagyméretű nemesacél tálcákkal, nagyobb adagok aszalására, szárítására képes 800 Wattos teljesítményének köszönhetően. Szárítson húst, gombát, aszaljon gyümölcsöt,zöldséget, fűszernövényeket

Digitális aszaló

Cikkszám: ED6

Gyártó: STEBA

Akciós termékek
74 990 Ft

Raktárról azonnal.

A Steba ED6 aszaló nagyméretű nemesacél tálcákkal, nagyobb adagok aszalására, szárítására képes 800 Wattos teljesítményének köszönhetően. Szárítson húst, gombát, aszaljon gyümölcsöt,zöldséget, fűszernövényeket

A Steba ED6 digitális aszalógéppel akár többféle zöldséget, gyümölcsöt aszalhat, vagy akár húst, gombát is száríthat folyamatos felügyelet nélkül.

A napon való aszalással is eredményeket érhetünk el, de mit teszünk, ha az időjárás nem kedvez? Ha nem megfelelően szárítjuk ki az ételeket, könnyen megeshet, hogy megromlanak idő előtt. Ne érje be kevesebbel!

Menjen biztosra a Steba ED6 digitális aszalóval

A Steba ED6 digitális aszaló nagyméretű nemesacél tálcáinak köszönhetően, melyből összesen 6 darabot használhat fel egyszerre, több szelet paradicsomot, vagy almát, banánt aszalhat, de ugyanígy száríthat akár gombákat is. A tálcára helyezett aszalandó ételeket a levegő egyenletesen átjárja, így az időzítésnek és a megfelelő hőmérsékletnek köszönhetően minden zöldség és gyümölcs megfelelően kiszárad.

Az ideális hőmérsékletet (30°C-75°C) és az időzítést (1-24 óráig) a Steba ED6 aszaló gépház tetején nyomógombokkal egyszerűen beállíthatja.

A gyógy-és fűszernövények aszalására is alkalmas Steba ED6 aszalógéphez kifejezetten erre a célra kialakított műanyag laptálcát is kap, hogy a növényeket megfelelően tudja kiszárítani.

A 800 Wattos teljesítménynek és a nagyobb aszalási felületnek köszönhetően nagyobb adagokat, rövidebb idő alatt aszalhat meg. A szögletes Steba ED6 aszalógép könnyebben elhelyezhető bárhol a lakás helyiségeiben, mint más modellek. A mágneses ajtózár egyszerűen zárható, az oldalra nyíló ajtónak köszönhetően pedig egyszerűen becsúsztathatók a tálcák a sínbe.

Gyümölcsök aszalása, zöldségek aszalása

A STEBA aszaló készülék tálcáin terítse szét az épp szezonális gyümölcsöt, melyet aszalni szeretne, hagyjon helyet a gyümölcsök között, hogy minden oldalról átjárhassa a levegő, s az aszalt gyümölcsök gyorsabban és összetapadás mentesen készülhessenek el.

Zöldségek aszalásánál, gyümölcsök aszalásánál egyaránt fontos kérdés, hogy a gyorsaság számít Önnek vagy inkább a vitamindús aszalt gyümölcs, aszalt zöldség, mely megtarthatja magas enzimtartalmát is, ha aránylag alacsony hőfokon szárítja.

Nyerskonyha hívei is használhatják a STEBA aszalót

A STEBA ED 6 aszaló készüléket 30-70°C hőmérséklet tartományban tudja beállítani, egy fokonként léptetheti a kívánt hőmérsékletre.
A nyerskonyha követői és a vitamindús táplálkozás hívei 40°C közeli hőmérsékleten a gyümölcsök, zöldségek aszalását úgy tudják megoldani a STEBA aszalóval, hogy azokban magas vitamin és enzimtartalom marad meg.

Aszalványlapok készítése a STEBA ED6 aszalóval

A rácsos fém tálcákra helyezzen zsírpapírt, speciális (szilikon) fóliát, s az összeturmixolt gyümölcsöt vagy zöldséget, netán magőrleményeket arra kenje rá kb 1 cm vastagságban. A STEBA aszalóval egyszerre hat db aszalvány lap készíthető.

Változatos aszalás, a Steba ED6 digitális aszalóval

A hat darab sínbe csúsztatható rozsdamentes acél tálcán változatos ételeket aszalhat, akár egy időben. Készítsen egyszerre aszalt őszibarackot, szilvával, vagy almát banánnal, de száríthat különféle gyógy-és fűszernövényeket is például levendula kamilla párosítással, és egy kis bodzavirággal. A téli hónapokban a családja is meghálálja majd a gondoskodást.

Az eltávozó nedvességet a cseppfogó tálca gyűjti össze a Steba ED6 aszaló aljában. Nem kell órákig az aszalót őrizgetnie, dőljön hátra és élvezze, hogy a Steba ED6 Ön helyett dolgozik. A digitális hőmérséklet szabályzásnak és időzítőnek köszönhetően a Steba ED6 aszalóval gyerekjáték lesz az ételek szárítása és aszalása.

Rendelje meg a Steba ED6 digitális aszalót és készítsen családjának egészséges csemegéket!

A Steba ED6 aszalógép technikai paraméterei:

Digitális kijelző
Beállítható hőfok: 30-70°C
Időzítő: 1-24 óra
Méret: 29x36,5x47,5 cm
Aszaló tálcák mérete: 
-  6db 37 x 30 cm  inox fém tálca
-  1db 26 x 34 cm müanyag rács, füszernövényekhez
Teljesítmény: 800 W
Súly: 7,2 kg

A termék bruttó végfelhasználói ára: 74 990 Ft

Raktárról azonnal.


További képek
vissza Előző termék Következő termék

Digitális aszaló kapcsolódó cikkei:

BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon