Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Konyhai berendezések

Olajsütő XXL

Cikkszám: FGN 2.0

Gyártó: STEBA

Akciós termékek
47 990 Ft

Rendelhető, de nem raktárról.

6 literes olajsütő tartály, 3 sütőkosár különféle ételek olajban sütéséhez, fokozatmentes hőmérsékletszabályozó. Profi hidegzónás fűtőrendszer. Szagsemlegesítő filter. Akár egész hal olajban sütéséhez is.

A Steba FGN2.0 XXL olajsütőben gyorsabban, rövidebb idő alatt készítheti el a sült krumplit, a rántott húsokat, de még egy egész halat is. Időt spórolhat meg, ha a Steba legnagyobb űrtartalmú olajsütőjét választja. Varázsolja el vendégeit frissen fogott egészben sült hallal!

A serpenyőben történő olajsütés kora lejárt, ha Ön sem tud felhagyni a panírozott hússal, rántott gombával és hallal, a sült krumpli fogyasztásával akkor egy rendkívül egyszerű és kényelmes készüléket tudhat a magáénak, amennyiben a Steba FGN 2.0 XXL olajsütő mellett teszi le a voksát.

Válassza a Steba FGN 2.0 XXL olajsütőt

és akár egész halat, vagy óriás szelet húsokat is süthet szeretteinek

A Steba FGN 2.0 XXL olajsütő tartozékai egymásból kiemelhetőek, ezáltal könnyen takarítható a konyhai fritőz minden egyes darabja. A Steba legnagyobb olajsütője nem hiányozhat a konyhájából, ha szereti a rántott ételeket.

Az olajsütő nemesacélháza zománcozott olajtartályt rejt. Ebbe kerül bele a két kisebb kosár, melyben süthet gombát, zöldségeket, sajtot, hasábburgonyát, ha viszont egy nagyobb adagot sütne le egyszerre azt az XXL kosárral teheti meg. Ezenkívül a Steba FGN 2.0 XXL olajsütő tartozéka még egy fém ételtartó is, melyre ráfektethet egy egész halat vagy egy nagyobb egész húst is. A tálca a sütés végeztével kiemelhető és a tartály szélén rögzíthető.

Az olajsütő levehető fedele visszavezeti az olajat a fritőzbe sütésközben, a betekintő ablakon figyelemmel kísérheti a sütés állapotát. A tartály fedelébe helyezett filternek köszönhetően kevesebb szaggal és kellemetlenséggel jár az olajban sütés.

Az olajsütőn a hőmérsékletet beállítva az ételek kevésbé égnek oda, ha nem figyeli minden pillanatban. Válassza ki a sütés hőmérsékletét 190 °C-ig az ételnek megfelelően.

Kevesebb olajszennyeződés, finomabb ételek

Az ételből lehulló darabok a fűtőszál alatti hidegebb zónába kerülnek, így nem égnek meg miközben az ételek megsülnek az olajban, ez a hidegzónás fűtésrendszer. A Steba FGN 2.0 XXL olajsütő használatakor az olaj háromszor hosszabb ideig használható, mint eddig, az ételek pedig egészségesebbek is lesznek.

Felejtse el a hosszú ideig tartó macerás olajsütést, válassza a Steba FGN 2.0 XXL olajsütőt 2 év garanciával!

Technikai adatok

XXL-kosár: 9x40x15 cm
2 kosár 9 x 19,5 x 15 cm
Térfogat: 6 l
Teljesítmény: 3000 W
Külső méretek: 27 x 51 x 32 cm
Olajsütő ház: Nemesacél
Súly: 5,4 kg
Kizárólag háztartási használatra

A termék bruttó végfelhasználói ára: 47 990 Ft

Rendelhető, de nem raktárról.


További képek
vissza Előző termék Következő termék

Olajsütő XXL kapcsolódó cikkei:

BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon