Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Konyhai berendezések

Rizst gyorsan, egyszerűen? A megoldás: a német Steba elektromos rizsfőző! Most már gyerekjáték a tökéletes rizs elkészítése a Steba rizsfőzővel. Sőt akár zöldséget, halat is párolhat is benne.

Elektromos Rizsfőző

Cikkszám: SB RK2

Gyártó: STEBA

Akciós termékek
24 990 Ft

Raktárról azonnal.

Rizst gyorsan, egyszerűen? A megoldás: a német Steba elektromos rizsfőző! Most már gyerekjáték a tökéletes rizs elkészítése a Steba rizsfőzővel. Sőt akár zöldséget, halat is párolhat is benne.

Lágyan pergő rizsszemek? A STEBA RK2 elektromos rizsfőzőjével tökéletes köretet készíthet! Ne aggódjon a hozzáadott vízmennyiség vagy a főzési idő miatt, az elektromos rizsfőzővel garantált a siker!

A STEBA RK2 elektromos rizsfőző használata egyszerű és kényelmes, amely ráadásul halak, zöldségek párolására is alkalmas.

Tudta Ön, hogy a rizs az állati eredetű fehérjékhez hasonló biológiai értékű vagy, hogy egyes fajtája rákmegelőző? Tegyen Ön is az asztalra minél többször ezt a könnyen variálható ételt, bonyodalmas elkészítés nélkül!

Tegyen a rizsfőzőbe legalább 2, de legfeljebb 10 mérőpohárnyi, nem zacskós rizst, majd fűszerezze meg ízlés szerint! Próbálta már chilivel ízesíteni? Csak az ínyenceknek és a csípőset kedvelőknek ajánljuk!

Adjon hozzá még annyi vizet, hogy addig a mérővonalon látható számig érjen szint, ahány mérőpohár rizst tett a készülékbe.

Tegye rá szorosan a tetőt, és bekapcsolás után ellenőrizze a pirosan világító jelzőlámpát! Ha a lámpa világít, a főzés megkezdődött! A főzésidő lejárta után a rizsfőző melegen tartja az elkészült ételt, így Ön akkor is frissen tálalhatja, ha később ülnek asztalhoz szerettei!

Halak és zöldségek párolásához használja a szűrőbetétet!

Méretek: 29 x 28 x 28 cm
Teljesítmény:700 W
Űrtartalom: 1,8 liter
Súly:3,5 kg

A termék bruttó végfelhasználói ára: 24 990 Ft

Raktárról azonnal.


További képek
vissza Előző termék Következő termék

Elektromos Rizsfőző kapcsolódó cikkei:

BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon