Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Grillsütő készülékek

Álló, asztali grillsütő egyben? Ínyenc BBQ falatok? A Steba VG400 grillsütővel bármit az asztalra varázsolhat! A grillsütő extra nagy kerámia grillfelületével nagy vendégséget is fogadhat!

Elektromos BBQ Grill Kerámia sütőfelülettel

Cikkszám: VG400

Gyártó: STEBA

Akciós termékek
139 990 Ft

Raktárról azonnal.

Álló, asztali grillsütő egyben? Ínyenc BBQ falatok? A Steba VG400 grillsütővel bármit az asztalra varázsolhat! A grillsütő extra nagy kerámia grillfelületével nagy vendégséget is fogadhat!

A VG400 grillsütővel ne várjon a jó időre, elég csak a kiváló alapanyagokról, áramról és a társaságról gondoskodnia! A VG400 grillsütőt stabil lábainak köszönhetően bárhol felállíthat a kertben. Ne aggódjon a hirtelen jött zápor miatt sem, nem kell véget vetnie a partinak! A könnyen leszerelhető lábak nélkül helyezze a grillsütőt egy benti asztalra, konyhapultra és máris tovább készülhetnek az ínycsiklandó grillfalatok!

A grillsütő nem csak extra nagy grillfelülete miatt egyedülálló, kerámia bevonatának köszönhetően egyedülálló és innovatív is egyben! A kerámia bevonatnak köszönhetően a grillsütő használata még kényelmesebb, akár fém eszköz is használható a grillsütőhöz. A grillsütő további kényelmi funkciói a termosztát, amellyel a grillezés kívánt hőfoka állítható be, illetve a fedélen található hőmérséklet kijelző, amely megmutatja a grillezés hőfokát!

  • Extra nagy grillfelület
  • Egyedülálló kerámia bevonat
  • Fokozatmentes termosztát
  • Nagyon egyszerűen tisztítható
  • Low-Fat grill technológia, az egészségesebb grill ételekért
  • Hőmérő a grill fedélben
  • Stabil kivehető lábak
  • Beépített kivehető zsírgyűjtő edény

 

A német Haus & Garten Test magazin ajánlásával

2013 március, teszt győztes elektromos grill.

A grillsütő low-fat technológiája miatt a grillezés közben kisült zsiradék egy gyűjtőtálba folyik össze, megkímélve ezzel a háziasszonyt az órákig tartó takarítástól. A low-fat technológia nem csak egy kényelmi funkció, ennek segítségével a grillhúsok vitamin és ásványi anyag tartalma magasabb marad, valamint nem szárad ki. Óvja Ön is családja egészségét a VG400 grillsütővel!

A grillsütő integrált fűtőszála gyors felmelegedést és nagy hatásfokot biztosít. A grillsütő elején található íves tartókonzolra ráteheti a grilleszközöket, így azok mindig kéznél, de sohasem útban lesznek. A grillsütő fedelében állítható gőzszelep található, mellyel tovább nő a praktikus funkciók sora.

A VG400 grillsütővel akár BBQ-t készít fedél alatt, akár a legegyszerűbb grillfinomságot teszi a vendégek elé, az elismerés biztosan nem marad el. Válassza a hosszú távú segítséget a felejthetetlen grill partikhoz!

Teljesítmény: 2200W
Méret: 106 x 65 x 60 cm
Grillfelület: Átmérő 53,5cm

A termék bruttó végfelhasználói ára: 139 990 Ft

Raktárról azonnal.


További képek
vissza Előző termék Következő termék

Elektromos BBQ Grill Kerámia sütőfelülettel kapcsolódó cikkei:

BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon