Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Konyhai berendezések

A Steba ZP1 citrusprés, egyszerűen használható, praktikus készülék! Rozsdamentes acél ház, start/stop funkció, csendes, vezeték tárolása a Stebától megszokott, ötletességgel. Az tartozékok gépben moshatóak.

Citrusprés, narancs facsaró

Cikkszám: ZP1

Gyártó: STEBA

Akciós termékek
16 990 Ft

Raktárról azonnal.

A Steba ZP1 citrusprés, egyszerűen használható, praktikus készülék! Rozsdamentes acél ház, start/stop funkció, csendes, vezeték tárolása a Stebától megszokott, ötletességgel. Az tartozékok gépben moshatóak.

Rozsdamentes acél háza igazán tartóssá és elegánssá teszi, megannyi plusz funkciója megkönnyíti a reggeli narancslé elkészítését!

Nincsen többé koszos, kifröccsenő, a rostoktól mindent beborító konyha!

Csak helyezze be a Steba narancsfacsaróba a félbevágott narancsot, vagy citromot – az eltérő gyümölcsméretekre gondolva a ZP1 citrusprés doboza két különböző méretű facsarót tartalmaz – indítsa el a rendkívül csendes motort, majd várja meg, míg az előre odakészített pohárba egyszerűen  kifolyik az egészséges, vitaminokban dús nedű!

Amennyiben megtelt az első pohár, és egy új poharat is szeretne megtölteni, csak nyomja meg a juice kifolyó stop gombot, ami megakadályozza, hogy az értékes nedü kárba vesszen. Amíg kicseréli a poharakat, a készülék nem enged ki a belsejéből egy cseppet sem. Majd nyomja meg újra a gombot, hogy immár az új, üres poharat is csurig tudja tölteni.

A Steba megkönnyíti életét, már megszokhattuk tőle, hogy az apróságokra is figyel: Önnek nem kell bajlódnia a kamrában az összegubancolódott kábelektől! A kábelt könnyedén és tartósan fel tudja tekerni a készülékre!

Praktikus csőröcskéje a kifolyó nyílásnál segíti a folyamatot, hogy egy csepp vitamindús nedű se vesszen kárba! Élvezze reggelente a friss, egészséges narancsleveket! Tegyen a teájába adalékanyagoktól mentes, 100 %-os citromlevet, és érezze a különbséget!

Garancia  1 év

Steba  Germany

Teljesítmény: 85 W
Mérete: 26 x 15 x 17 cm
Súly: 3 kg

A termék bruttó végfelhasználói ára: 16 990 Ft

Raktárról azonnal.


További képek
vissza Előző termék Következő termék

Citrusprés, narancs facsaró kapcsolódó cikkei:

BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon