Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Lanaform Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Wellness

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Konyhai berendezések

Automata tésztagép

Cikkszám: TR 21126

Gyártó: TREBS

 
Ez a termék jelenleg nem rendelhető

Friss házi tészta az Ön otthonában? Megvalósítható, mindössze 15 perc alatt a Trebs tésztagép segítségével! Teljesen automata, kever és dagaszt, egyszerre négy főnek elegendő, tízféle tésztát tud elkészíteni

Készítse el az eredeti, friss, házi készítésű tésztát az otthonában, ezzel az esztétikus tésztakészítő géppel, mindössze 15 perc alatt!

Teljesen automatikus, önállóan keveri össze a hozzávalókat, és dagaszt, negyed óra múlva pedig kész a négy főnek elegendő, 500 gr ízletes, egészséges házi tészta!

Válassza ki a tízféle alakú tésztából, melyiket szeretné elkészíteni (pl. spagetti, penne, rigatoni, biscoti...), majd  tegye bele a lisztet, a tojásokat a vizet és a csipet sót.

(Cérnametélt készítésére nem alkalmas! A cérnametéltet nyújtani és vágni kell. A Terbs Tésztagép pedig, egy meghatározott formán keresztül nyomja ki a tésztát.)

Mindezek után, negyed óra múlva tegye a kész, friss tésztát a forrásban lévő vízbe! A friss házi tésztát szárítani nem szükséges, viszont így kevesebb főzési idő is elegendő. (3-4 perc)

A különböző minőségű lisztekhez eltérő mennyiségű folyadék szükséges, ebben segít Önnek a használati utasítás végén található recept gyűjtemény.

A Trebs tésztagép tisztítása rendkívül egyszerű! Használat után egyszerűen szerelje szét, majd az alkatrészeket helyezze a mosogatógépbe. Egyedül a keverőtartály tisztítása ajánlott, puha, nedves szivaccsal, enyhe tisztítószerrel.

 

Amennyiben a gépbe véletlenül több hozzávalót tett, mint amennyi szükséges, a Trebs 21126 hanggal és fénnyel jelez. Amikor felnyitja működés közben a készüléket, a biztonsági funkciónak köszönhetően, működése leáll.

Ha fontos Önnek, hogy valóban milyen étel kerül az asztalra, és szeretné mindezt gazdaságosan kivitelezni egy minőségi készülékkel, próbálja ki a Trebs 21126 tésztagépet, most 2 év garanciával!

Garancia 2 év

Trebs BV Hollandia

Mérete: 30 x 29 x 31,5 cm

Súly: 5,6 – 7 kg

Teljesítmény: 200 W

Ez a termék jelenleg nem rendelhető

vissza Előző termék Következő termék

Automata tésztagép kapcsolódó cikkei:

BONECOSTEBACLOERLanaformKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon