Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Általános Szerződési Feltételek  

A weboldalunkon kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a lehetőségekhez képest pár napon belül, vagy a megrendelését követő telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli. Ennek összege a választott szállítási mód és a rendelés helyének függvényében változik. Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:

 • Házhoz szállítás: vidéki és budapesti megrendelőink is választhatják ezt a szállítási módot. Futárszolgálatunk a megrendelést követő 5 munkanapon belül házhoz szállítja a megrendelt termékeket, a kiszállítás ideje munkanapokon 8-17óráig.
  A futárszolgálat igénybevételénél fizetendő díjat a megrendelés feladása előtt a szoftver automatikusan kiszámítja, így ön is meggyőződhet a szállítási költségekről.
  Amennyiben a kiszállítással kapcsolatosan speciális igényei vannak (átvétel helye, átvevő személye, átvétel ideje) azt a megrendelésében jelezze.
  A mennyiben a vevő megrendelt terméket nem veszi át a futártól a kiszállítási díj a vevőt terheli.

  A házhozszállítás Magyarország területén:
  • Bruttó 50 000Ft fölött díjmentes
  • Bruttó 49 999Ft -ig 990Ft

 • A termékek átvétele mintaboltunkban:
  Lehetőség van arra is, hogy a megrendelt termékeket budapesti mintaboltunkban személyesen vegye át. Mintaboltunk: 1105 Budapest, Kőrösi Cs. S. út 43-51. Hétfőtől péntekig 9-17-ig

FIZETÉSI MÓDOK

Fizetés az áru átvételekor készpénzben lehetséges. Amennyiben Ön házhoz szállítást kért akkor a csomag átvételekor kell fizetnie.

ELÁLLÁS JOGA

Minden vevőnek a termék átvételétől számított 10 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

 • A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet (rendelet) alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga) illeti meg Önt internetes vagy telefonos vásárlása esetén, és e jogot néhány kivételtől eltekintve minden esetben gyakorolhatja. A higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékeket is visszaküldheti, amennyiben a csomagolást, a védőfóliát még nem bontotta fel, vagyis a terméket még nem vette használatba.
 • Elállásra vonatkozó igényét e-mailben, telefonon, levélben vagy személyesen kell bejelentenie az áru átvételétől számított 10 napon belül.
 • Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket, legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
 • A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
 • Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem rendeltetésszerűen használta, az eladó kártérítést követelhet a termék esetleges meghibásodása, károsodása és értékcsökkenése miatt.
 • Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a terméket kicseréljük Önnek. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

AUTOMATIKUS INFORMÁCIÓK

Minden egyes a honlapunkat látogató személyről automatikusan begyűjtünk olyan nem személyes információkat, mint a site látogatásának dátuma és ideje, látogatott oldalak, web böngésző típusa és a látogató IP címe. Ezeket az adatokat a szerverünk külön értesítés nélkül raktározza el.

EMAIL

Hírlevelet, vagy értesítést termékek frissítéséről hozzánk beérkezett és felhasználóink által megadott címekre küldjük ki. A címeket harmadik fél részére nem szolgáltatjuk ki, nem adjuk el.

Forgalmazott márkáink
BONECO
STEBA
CLOER
Kuhn Rikon
MIDEA
MASTER

Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon