Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Légtisztító berendezés

Tavaszi –nyári zöldbe borulás -Tiszta levegőt!

Legkeresettebb termékek

A tavaszi napsütés gyorsan előcsalogatta a rügyeket, leveleket, s nagyon gyorsan virágba borultak a fák, bokrok. Csodaszép nézni, s még sok helyen kellemes illattal is jár e felemelő, feltöltődést hozó látvány.

A tavaszi napsütés gyorsan előcsalogatta a rügyeket, leveleket, s nagyon gyorsan virágba borultak a fák, bokrok. Csodaszép nézni, s még sok helyen kellemes illattal is jár e felemelő, feltöltődést hozó látvány.

Azonban nem mindenkinek jelent örömet a természet csodálatos burjánzása, éledése.
Talán Ön is azok táborába tartozik, akiknek az éledő természet könnyviszketési, tüsszögési
Ingereket vált ki, azaz allergiás.
A légúti allergiások úgyis szokták mondani, hogy fűre-fára bokorra allergiás vagyok.
Nos, összegyűjtöttünk Önnek néhány hasznos információt és jó tanácsot, hogyan védheti meg magát e kellemetlen tünetektől a légtisztítás segítségével.

Napjainkban egyre több időt töltünk zárt helyiségekben: otthonunkban, munkahelyünkön, iskolában, óvodában. Ezek a helyiségek egyre jobban szigeteltek, de sajnos ez szigetelés nem csak a meleget, hanem az elhasznált, szennyezett a levegőt is bent tartja. Ebből adódóan lakásunk levegőjében sokkal több por van, mint a környezetében a szabad ég alatt.
Nap mint nap halljuk hogy egyre szennyezettebb a levegő, egyre több a légúti allergiás panasz. 
Kézenfekvő a megoldás szűrjük meg a levegőt. Az ám, csak hogyan, mivel?

Különböző rendszerű légtisztító készülékekkel találkozhatunk. Fontos hogy olyan készüléket válasszon, amelyik megoldja a problémáját. A döntésnél a csak az ár, szín, forma szem előtt tartása
sajnos legtöbbször nem nyújtja a várt megoldást.
Ezért fontosnak tartjuk, hogy kérje ki szakember tanácsát, aki az Ön körülményeinek és problémájának figyelembe vételével ajánl megoldást.

A helyiségek légtisztításánál nagyon fontos alap paraméter, hogy hány légköbméteres a helyiség térfogata, milyen gyakori az ajtónyitás, szellőztetés.
Mivel ezek légcserével járnak, újabb szennyeződések kerülnek be a kinti levegőből.
Ezért a légtisztításnál mindig zárt légterekre kell koncentrálni, akkor tud igazán panaszmentessé válni.

Igazán hatékony megoldást jelent a HEPA szűrő (HEPA= High Efficiency Particulate Air Filter angol szavak rövidítése) nemzetközileg védett, elfogadott szűrési tartományt jelöl, s 99,98% hatékonysággal képes a levegőt megszűrni.
Por, pollen, korom, szmog, vulkáni hamu, vörösiszap por, állatszőr, atka, gomba spórák,  allergének kerülnek kiszűrésre, ezáltal biztosítva a tisztított, egészségesebb levegőt.
Fontos ismérv, ugye, hogy mekkora a légtér, annak megfelelő légszállítású készüléket érdemes választania, s a hatékonyság érdekében figyeljen arra, hogy minél nagyobb felületű legyen a HEPA szűrő.
Egyre több termékhez kapcsolják a HEPA szűrőt, s ezzel plusz funkcióként kínálják a légtisztítást. Ez nagyszerű, azonban nagyon kevesen figyelnek arra, hogy a pl. a porszívó vagy klíma mekkora felületű HEPA szűrővel rendelkezik, s akkora felületen mennyi ideig kell a készüléket használnia, hogy a jellemzően minimális 150 m3/ óra légszállítást elérje.

Ön elgondolkodott már ezen?

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon