Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Lanaform Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Wellness

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Cikkek Kategória:

Konyhai berendezések

EGÉSZSÉGES FRISSÍTŐ ITALOK ZÖLDSÉGBŐL, GYÜMÖLCSBŐL

Legkeresettebb termékek

A nyersen kipréselt zöldségek lehűtött leve nagyon üdítő és vitaminokkal teli.A jól megmosott zöldségeket vágják fel darabokra, majd préseljék ki.

A jól lehűtött uborkalevet fele-fele arányban ásványvízzel hígítva érdemes üdítőitalként fogyasztani.

A nyersen kipréselt zöldségek lehűtött leve nagyon üdítő és vitaminokkal teli.
A jól megmosott zöldségeket vágják fel darabokra, majd préseljék ki. A léhez kevés citromlevet tanácsos keverni, hogy ne barnuljon meg, így az íze is pikánsabb lesz.

Aki nem szereti a savanyú ízeket, kevés cukorral, mézzel vagy édesítőszerrel kissé enyhítse, azonban az italt nem szabad túlságosan megédesíteni, mert akkor már nem üdítő, inkább émelyítő lesz.

Finom ízű lé préselhető sárgarépából, ami mézzel, csipetnyi sóval és citromlével ízesíthető.

A paradicsompaprikából, zöldpaprikából és paradicsomból préselt lé kevés sóval és citromlével ugyancsak kellemesen üdítő és jó ízű ital.

Finom a zeller és a paradicsom, valamint az alma és a paradicsom keveréke is.

Kitűnő italt nyerhetnek a görögdinnye és a citromlé házasításával.

A legüdítőbb paradicsomkoktél receptje:

  • 4 rész paradicsomlé,
  • 2 rész joghurt,
  • 1 rész zellerlevél- vagy zellerlé,
  • késhegynyi törött bors, só és cukor.

Turmixgépben keverjék habosra az összes hozzávalót, és tálalják jégkockával meg szívószállal.

A kefires uborkakoktél hozzávalói:

  • 4 dl kefir,
  • 2 dl kovászosuborka-lé,
  • 1 kisebb kovászos uborka,
  • 1 gerezd fokhagyma,
  • 1 csokor kapor.

Az uborkát megreszelem, a kefirrel és kaporral turmixgépben pépesítem, majd az összes hozzávalót beletéve habosra keverem. Jégkockával tálalom.

Frank Júlia
2006. május 5. METRO

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERLanaformKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon