Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Hírek

Gyermeknapi üdvözlet

Legkeresettebb termékek

Segítünk, hogyan tegye boldoggá gyerkőcét, ezen a különleges napon, mikor nincsen különösebb apropója, még is ajándékozunk, meglepjük őket, rendhagyó emlékekkel csalunk mosolyt a kis arcocskákra!

Gyermekmosoly otthon

Gyermeknapokon számtalan rendezvénnyel kedveskednek a gyermekeknek. A sorban állás, rengeteg fáradság, és tömeg sokszor megviseli a szülőket… töltsék ezt a hétvégét otthon, hívják meg gyermekes barátaikat, családtagokat, és rendezzenek otthon gyermeknapi bulit!

Ha extrémebb formában szeretnék megünnepelni a gyermekek napját, hívjanak bohócot, dobják össze a pénzt egy ugráló várra, vagy zenekarra! Szervezzenek Önök nekik bábelőadást, arcfestést! A gyerekeknek így is csodás napot okozhatnak, különleges meglepetésekkel!

És, hogy mivel töltsék meg a pocakokat?

Főétkezés gyanánt, a kerti, vagy beltéri bulik elengedhetetlen kelléke, az elektromos grillsütő készülék! A nyers ételek gyors előkészítése után, hamar készen vannak, és a finoman fűszerezett sült zöldségeket, sajtot, tojást, husikat még a legválogatósabb gyerkőc is szereti.

A német Steba és Cloer elektromos grilleken a húsok egészségesen kisüthetők, hiszen minimális zsiradék hozzáadásával, a Low-Fat technológiával, benne maradnak az értékes ásványi anyagok, és vitaminok. A szeletek nem száradnak ki, ízletesek és porhanyósak lesznek.

Élvezzék a finom, egészséges grillételeket, a német elektromos grillkészülékekre jellemző, plusz funkciókat.

Soha nem volt még ennyire egyszerű a grillezés, nincs füst, nem kell a faszénnel és a gyújtó folyadékkal bajlódni.

Élvezzék a mennyei falatokat, melyet a Steba és Cloer grill készülékek segítségével készíthetnek!

Egészséges nassolás, vidám móka a konyhában

Minden emberpalánta imádja a nyalánkságokat, sütiket, édességet! Elgondolkodott már azon, mivel tölti meg gyermeke a pocakját, ebéd után, édesség gyanánt?

A boltban kapható sütemények, kekszek helyett, Ön is készíthet házilag finomságokat! Hogy mik az előnyök? Kevesebb anyagi ráfordítással, egészségesebb finomságokat fogyaszt gyermeke. A házilag készített gofrit, kekszet, saját ízlésünk szerint készíthetjük el, olyan minőségi alapanyagokból, melyek nem okoznak hosszú távon kárt a csöppnyi szervezetekben!

A Bonair BG. Kft jóvoltából, Ön minőségi, német STEBA és CLOER gofrisütőt, melegszendvics sütőt, kekszsütőt választhat! A német családi vállalkozások fő mottója, hogy minőségi alapanyagokból dolgoznak, masszív öntvény sütőlapok, speciális, tapadásmentes bevonattal, garantálják, hogy a gofrik, vagy melegszendvicsek készítése, valóban öröm, könnyed vidámság legyen!

Gyermekei is szeretnek segíteni Önnek a konyhában?

Ne törjük le lelkes törekvéseit, tapasztalatból mondhatjuk, hogy már két éves kor után, szívesen öntögetik a gyerkőcök a kezükbe adott hozzávalókat, lelkesen fogják az általunk irányított keverőkanalat!

Adjuk meg gyermekeiknek az örömöt, hogy a valóban nekik való, svájci minőségű, a gyermeki világot hűen tükröző eszközökkel főzőcskézzenek.

A svájci Kuhn Rikon gyerekkonyhai eszközök, gyermeknapi ajándékként tökéletesek, a tündéri kötény, állatka formájú keverőkanalak, spatulák, formázók és mérőpoharak mind-mind elhozzák, segítik a boldog perceket, a konyhában eltöltött időt!

A Kuhn Rikon gyermek eszközöket, akár szettben is megvásárolhatja.

Élvezze a gyermeknap örömeit, ajándékozza meg Önmagát egy új grill, gofri, vagy szendvicssütővel, Kuhn Rikon konyhai eszközökkel, hogy gyermekének, vendégeinek is egészséges, vidám perceket, időtöltést hozzon el!

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon