Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Grillsütő készülékek

Grillfesztivál, grillbajnokság Balatonlellén

Legkeresettebb termékek

A grillezés jó móka! Céges csapatoknak is közös mulatság, csapatépítés, így ismerkedhettünk meg a grillezésre nevezettek között nagyon lelkes és jópofa helyi „hatósági” csapatokkal is, a tűzoltók és rendőrök.

 

Grillfesztivál, grillbajnokság Balatonlellén

Balatonlelle központja nagyszínpaddal, árusokkal, borászokkal várta a jeles eseményt, a Magyar Grillbajnokságot 2012. júni 22-24 közötti hétvégén.

A nyári kánikula sok látogatót vonzott a magyar tenger, a Balaton partjára.  A  víz hőmérséklete nagyon kellemes, már-már meleg volt.

Az elszánt grillezőknek azonban inkább csak a forróság és a füst jutott, no, meg a versenyszellem és a finom falatok.

Szombaton a profik mutatták meg grillezési szaktudásukat.

Faszenes grilleken készültek a különleges és finom fogások.

Vasárnap a grillezési hobby kategóriában nevezettek mérték össze tudásukat, s a zsűri az ízletességen kívül a tálalást, a külcsínyt és az ötletességet díjazta.

Ötletességből nem volt hiány, erre alapozva külön „FAN” kategória díjazott is lett egy család, mivel a grillverseny feladatát pici babájukkal együtt látták el. Grilleztek még bébipapit is, s babapelust is felhasználtak a tálaláshoz, terítéshez.

A grillezés jó móka!  Céges csapatoknak is közös mulatság, csapatépítés, így ismerkedhettünk meg a grillezésre nevezettek között nagyon lelkes és jópofa helyi „hatósági” csapatokkal is, a tűzoltók és rendőrség csapatával.

 

A tűzoltóknál is megjelentek családok, apró gyerkőcök is beöltöztek tűzoltóruhába, sisakba, s vidáman, lelkesen vonultak a füstölgő grillekhez tüzet oltani.

A hobby grillezőknek sertéshúst kellett versenyfeladatként grillen  elkészíteni.

A magas rangú szakmai zsűri a VIDÉKI REND fedőnevű,  a Balatonlellei Rendőrörs csapatának az ízletes sült oldalasát tartotta a legfinomabbnak. Állítólag felülmúlta még az előző napi profi kategóriás szakács versenyzők némelyikének grill oldalasát is.

A grillezett oldalas tálalása tetszett nekem nagyon. Ötletes és szakácskodni szerető rendőrökre vallott, hogy kivájt cukkini belsejébe padlizsánkrémet töltöttek, s azt kínálták a sült oldalas mellé. Valóban ízletes volt, s megérdemelték a hobby kategória győzelmét.

Így jutott a Lellei rendőrörs csapata a grillbajnoki aranyéremhez és a fődíjhoz, a német elektromos asztali grillhez. /STEBA VG 120 asztali grill/

A STEBA grill készülék meglátásunk  szerint jó helyre kerül.

Ezentúl az őrs 24 fős gárdáját fogja szolgálni, akik hétköznap is szívesen készítik saját maguk az ebédjüket. Reméljük, hogy finom fogásokkal jó szolgálatot tesz a STEBA grillsütő.

A nyertes csapat szlogenje közismert: SZOLGÁLUNK ÉS VÉDÜNK.

A BONAIR BG Kft a grill felajánlással az amúgy is hatékony és összetartó rendőri csapatnak nemcsak jó szolgálatot, hanem jó étvágyat is kíván.

A grillfesztivál a grillversenyek után grillezett ételkóstolóval várta a nagyérdemű közönséget.

Rózsa Gábor főszerzvező séf úgy készítette el a steaket a saját tervezésű, hordóból készített grilljén, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Az isteni steaket, grillezett csirkeszárnyak, aztán grillezett sajt követte.

A grill étkek közelében több borpincészet kínálta a borait, úgyhogy aki a fenséges grill ízek után megszomjazott, könnyen hozzátársíthatta az előző évek szőlőtermésének nedűjét.

A grillezők és a közönség jó hangulatáról a grillfesztiválon fellépő élő zenekarok, énekesek gondoskodtak.

 

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon