Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Konyhai berendezések

Újabb hűsítő ajánlatunk: málnafagyi, házilag

Legkeresettebb termékek

A következő napok, megint rekkenő hőséget ígérnek. A legutóbbi mennyei nyalánkság, melyet a TREBS fagyigéppel készítettünk, a házi málnafagyi. Szeretettel osztjuk meg Önnek itt, a receptet, az elkészítés módját

 

A következő napok, megint rekkenő hőséget ígérnek. A legutóbbi mennyei nyalánkság, melyet a TREBS fagyigéppel készítettünk, a házi málnafagyi. Szeretettel osztjuk meg Önnek itt, a receptet, az elkészítés módját!

Ismét itt a kánikula, ezért egy új üdítő finomságot próbáltunk ki, a TREBS fagylaltgép segítségével.

A házi málnafagyi, kellemesen lágy, és igazán finom lett.

A fagyigép 1 óra alatt elkészítette nekünk, elfogyasztásához azonban töredék idő is elég volt.

A nemrég elkészített fagyi alapanyagát, a még viszonylag könnyedén beszerezhető málna ihlette. Az így elkészített fagyi, valóban természetes összetevőkből áll.

Tejérzékenység, cukorbetegség esetén lehet még igazán fontos, no meg az egészségtudatos gondolkodásmód motiválhatja Önt, hogy házilag készítse el fagyiját. Hiszen a házifagyiban csak olyan összetevők vannak, melyek ismer, fogyaszthat, ízfokozók, tartósítószer, és aromák nélkül.

Először fél kg málna került bele a TREBS fagylaltgép keverőtáljába, ezt követte 5 dkg gyümölcscukor, majd 3 dl sűrített tej, és 2 dl 12%-os tejföl. Az ízek fokozására szolgált még egy citrom reszelt héja, és egy kis őrölt fahéj.

Bevallom, a gyümölcscukor nem adott akkora édesség jelleget a fagyinak, így feljavításra került egy kis porcukorral.

Kíváncsiságból, tettünk bele egy kis zselatint is.

Az így elkészített keveréknek, is nagyon kellemes íze volt. Ám a mennyei érzés egy óra múlva, a fagylalt kikeverése, lehűtése után következett, amikor a gyönyörű, rózsaszín krémes málnafagyi olvadozott a tányérunkon.

A TREBS fagyigép 1 literes tartályában 1 óra elkészítési idő alatt keveri össze, a hozzávalókat.

A keverőlapáttal krémesre, habosra keveri a készülő fagylaltot, miközben a fagylaltgép kompresszora folyamatosan hűti a tartályt.

A digitális kijelzőn mutatja a hátralévő időt, és az aktuális belső hőmérsékletet (12 C-19 C-on működik általában) A fagyigép tartályának oldalához közel dermedtebb, közepén, pedig lágy, és krémes lesz a fagylalt.

1 óra elteltével, hangjelzés kíséri a fagyi elkészülését, ám ekkor a fagylaltgép még nem áll le, további egy órán át hűti Önnek a krémes finomságot.

A fagylalt hozzávalóinak a tartályba helyezése pár perces előkészületet kíván meg, utána már a TREBS fagylaltgép dolgozik, Önnek semmi teendője nincs már a fagyival. Foglalkozhat más házi teendőivel, gyermekével vagy a meghívott vendégekkel.

Az elkövetkezendő napokban kánikula lesz, így Ön és családja is biztosan szívesen fogyasztanak majd hűsítő fagylaltot. Ha málnát már nem tud vásárolni, bármilyen más fagyasztott, vagy friss gyümölccsel elkészítheti egészséges, adalékmentes házifagyiját!

Az otthon készülő fagyihoz, válassza a TREBS fagylaltgépet!

 

Kellemes hűsölést kívánunk!

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon