Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Hírek

Megújultunk! Új konyhai eszközfallal bővült bemutatótermünk

Legkeresettebb termékek

Irodánkban, bemutatótermünk végre be tudjuk mutatni Önnek a Kuhn Rikon konyhai eszközöket. Látogasson el hozzánk, válassza a színpompás konyhai kiegészítőket lakásába vagy ajándékba!

A svájci Kuhn Rikon konyhai eszköz kínálata folyamatosan bővül.

A hagyományosnak tűnő zöldséghámozókat is vidámmá teszi az a színvilág, amivel a KUHN RIKON felöltözteti. A Kuhn Rikon zöldséghámozók nemcsak színesek, hanem élesek és praktikusak is. Próbálja ki!

Választhat hagyományos pengés zöldséghámozót vagy Piranha, recés élű hámozót, sőt, már olyan hámozó is van, ami e kettőt egy hámozó eszközben ötvözi.

A zöldséghámozók színpompája mellé társítson a konyhájába színes késeket.

A Kuhn Rikon  nemcsak az egyszínű késeket sorakoztatja fel, hanem szinte egyedülállóan a színes késeket mintázattal látja el.

A japán szénacél pengés kések lila, sárga, zöld bevonatot kapnak, a festett bevonaton hagyma, muffin vagy szívecske minta. Trendi konyha? Trendi konyhájából a KUHN RIKON kései ne hiányozzanak!

Kuhn Rikon bemutató fal

Irodánkban most már kedvére megfoghatja, megismerheti a Kuhn Rikon konyhai eszközök színpompáját. A színes választék praktikus használhatósággal társul.

Julienne vágó, Julienne szeletelő, zöldséghámozó, konzervnyitó, keverőlapát, sütemény nyomó, lábosfogó kesztyű, gyerekkonyha,  s  még sorolhatnánk.

Új bemutatófalunkra jópárat felsorakoztattunk ezek közül. Ismerje meg a Kuhn Rikon késeit, hámozóit, keverőlapátjait, sütemény kinyomóit, tortalapátjait, sütemény díszítő tollát, jöjjön el hozzánk!

Ha most nem tud eljönni, akkor a karosszékében kényelmesen is válogathat, akár házhoz szállítással is megrendelheti a Kuhn Rikon konyhai eszközöket is itt:

kuhnrikon.hu

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon