Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Konyhai berendezések

A Tea

Legkeresettebb termékek

Az egészség és szépség terén valóságos varázserőt tulajdonítanak a teának. Állítólag csökkenti a vérnyomást és a koleszterinszintet, védi a fogakat, és fogyasztásától...

Tea alapismeretek

Az egészség és szépség terén valóságos varázserőt tulajdonítanak a teának.
Állítólag csökkenti a vérnyomást és a koleszterinszintet, védi a fogakat, és fogyasztásától kisebb lesz a rákos megbetegedések kockázata.

A tea - legyen az fekete vagy zöld - egészen mellékesen fontos ásványi anyagokat és vitaminokat is juttat a szervezetbe. A mindenható tea ezenkívül flavonoidokat is tartalmaz. Ezek az antioxidánsként működő növényi festékanyagok megvédik a sejteket a szabadgyököktől. Két csésze teában például ugyanannyi antioxidáns anyag rejlik, mint négy almában vagy 20 pohár almalében. A zöld és a fekete tea egyébként ugyanabból a teanövényből származik, csak a feldolgozásuk történik másként. A fekete teát összevágják, feltekerik és fermentálják. Közben a sejtnedv a levegőn oxidálódik. A tealevelek feketére színeződnek. A zöld teát ezzel szemben csak gőzölik (füllesztik), a színe és cserzőanyaga megmarad. Néhány év óta - főként a zöld teát - kozmetikai célokra is használják. A zöld tea erősíti az immunrendszert, enyhíti a napfény okozta károsodást, megnyugtatja a bőrt. Nemrégiben már a drága fehér tea is felbukkant az egyik szépségápolási termékben. A fehér tea bizonyíthatóan háromszor hatékonyabb a szabadgyökök lekötésében, mint a zöld tea. A ritka teát csak akkor szedik le, ha az első zsenge hajtások megjelennek rajta. Fél kilogrammnyi aromás teához 80 000 kézzel szedett levélre van szükség.
A CLOER kifejlesztette az igaz teafőző automatát a tea szerelmeseinek.
A CLOER 5559 teafőző páratlan a maga nemében.

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon