Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Légtisztító berendezés

Szmogos levegő? Védje a tüdejét légtisztítóval!

Legkeresettebb termékek

A hírek szerint néhány helyen a szálló por koncentrációja az utóbbi időben is sokszor eléri a veszélyes szintet. Mit tehet, hogyan védekezhet ha Önnél is szmog, szmogveszély van?

 

Hogyan óvhatjuk gyermekeink szeretteink egészségét?

Jellemzően Putnokon van gyakran szmog veszély, s a tüdőnkre, légzőszervünkre veszélyes a szálló por koncentráció.

Azt jelenti, hogy a szálló por köbméterenkénti koncentrációja 100 mikrogramm feletti, vagyis a levegő veszélyes minőségű.
Északkelet-Magyarországon leginkább jellemző a magas a szálló por koncentráció, noha a hegyvidék klímája által arra következtethetünk, hogy egészségünket támogatja.
A szmog nem csak kizárólag a nagyvárosok problémája. Bár a kialakulásában a civilizáció által gerjesztett gázoknak, légszennyezettségnek nagy jelentősége van.

Januárban Pekingben a megengedett határérték 300-szorosát is mérték a légszennyezettségnek. Peking távol van tőlünk, azonban érdemes elgondolkodni, hogy mi itt Magyarországon mit szívunk be, mivel terheljük a tüdőnket.
Az elmúlt időszakban nem volt ugyan szmogriadó, azonban a levegő minőségére mégis nagyobb figyelmet kell(ene) fordítani. A szmogriadó kellemetlen intézkedéseinek nem örülünk, de nekünk is tennünk kell a légszennyezettség mérséklése miatt.

Gondolná, hogy a jó levegőjű hegyek lábainál, a természetvédelmi területek közelében mégis célszerű zárt ajtók mögött maradni?
Sajnos a Putnok, Kazincbarcika környékiek jobban teszik, ha nagyobb figyelmet fordítanak a levegő minőségére, s megválogatják, hogy mikor tartózkodnak kinn a szabad levegőn.

Sajnos Budapest levegője sem kielégítő minőségű. Amikor úgy véljük, hogy a nyirkos napok után hétvégén kellemes és egészséges a szabad levegőn tartózkodni, nem is gondolnánk, hogy szervezetünket terhelhetjük a szabad levegőn.

Érdemes figyelni a szmogtérképet, szmogriadót, s kerülni a szennyezett levegőjű területeken tartózkodást.

 

Milyen jeleket  figyelhet meg szmog, nagymértékű szálló por esetén?

Elsődlegesen az idősekre és a kisgyermekekre, csecsemőkre jelent veszélyt a magas szálló por mennyiség, a szmog. A por belégzése a légzőszervi betegek (asztma, bronchitis) állapotát súlyosbítja, csökkenti a tüdő ellenálló képességét a fertőzésekkel, toxikus anyagokkal szemben.

A porrészecskék ingerlik, zavarják a szem kötőhártyáját, a felső légutak nyálkahártyáját.
A 10 mikronnál kisebb porrészecskék lejutnak a tüdőhólyagokba. A belélegzett por mennyisége, fizikai tulajdonságai és kémiai összetétele befolyásolja az okozott elváltozást, károsodást.

 

 

Mivel védheti tüdejét, szervezetét szmog esetén?

Zárt térben, szobájában használjon légtisztító berendezést!

A hatékony légtisztító készülék használatával a levegőben szálló por mennyiségét mérsékelheti, így tüdejét nem terheli a káros anyagokkal. Tüdeje ellenálló képességét növelheti a HEPA szűrős légtisztító készülék használatával.

Válasszon légtisztítót a helyiség mérete alapján!

Ismerje meg a BONECO 2261 HEPA szűrős légtisztítót, mely ideális irodába, nappaliba vagy hálószobába. Három ventilátor fokozaton használhatja, így csendes üzemmódban a légtisztító mellett éjszaka is nyugodtan alhat.

A BONECO légtisztító ionizátorával esetenként a negatív ionok mennyiségét növelheti, ezáltal a levegőt még frissebbnek érezheti.
A BONECO légtisztítója nagy felületű HEPA szűrővel, aktív szénszűrővel rendelkezik, ezáltal a pollen, por és a szagok megkötésére is képes.
E levegő tisztító, légtisztító ideális por allergiában vagy pollenallergiában szenvedőknek, légzőszervi betegeknek.

Lélegezzen tisztított, egészséges levegőt a BONECO légtisztítója által.
A HEPA szűrős légtisztító biztonságot nyújt, védi az Ön és családja tüdejét.
Lélegezzen légtisztító által tisztított levegőt a hálószobában, nappaliban, védje gyermeke tüdejét is a szennyezett levegőtől.

Ismerje meg a praktikus HEPA szűrős légtisztító egyszerű használatát, modern mivoltát!  Akár még távirányítóval is kezelheti az ágyából.

Kényelem, s jó levegő – BONECO!

Boneco hepa szürős légtisztító

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon