Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Légtisztító berendezés

Légúti allergiás? Ne szenvedjen!

Legkeresettebb termékek

Tüsszögés, orrfújás, szemviszketés gyötri? Napi 50-100db papírzsebkendőt fogyaszt? Egyértelmű már, hogy allergiás? Virágoznak a fák, sajnos a gyönyörű látványt sokaknál az allergiás tünetek elhomályosítják.

 

Ilyenkor tavasszal, amikor a természet rohamosan ébred, minden fa virágba borult már, gyakori, hogy az embereknél a tüsszögés, náthást tünetek, azaz allergiás panaszok lépnek fel.

A virágpor, pollenek gyakori kiváltói az allergiának.

A légúti allergia főbb allergénjei a por és a pollenek. Különféle módon reagálunk a megjelenésükre, sokaknál nem okoz panaszt, de egyre többen és többen allergiások, szenvednek a légúti allergének megjelenésétől.

A légúti allergéneket a bőrünkön, hajunkon is hazavisszük, s belélegezzük őket. Szervezetünket irritálják, allergiás reakciókat váltanak ki, úgy mint a gyakori tüsszögés, váladékozó orr, orrfolyás, valamint jellemző allergiás tünet még a szemviszketés.

Hogyan mérsékelheti az allergiás tüneteit?

Vannak allergiára javasolt gyógyszerkészítmények, sokan rabjai már az allergia gyógyszereknek. Valakinél egyik évben az allergiagyógyszer segít, másik évben nem.

Gondolt már arra, hogy ne csak gyógyszerrel védekezzen a allergiás panaszok kivédésére, az allergia megjelenésére? Ne szenvedjen tovább, tegyen magáért, mérsékelje allergiás panaszait!

Íme 3 +1 hatékony tipp, hogy mit tegyen az allergiás panaszai mérséklése, megszüntetése érdekében:

 

  1. A szabadból hazatérve ruháját egyből a mosásba helyezze, testét mossa le, orrát, száját öblítse ki. Fontos nagyon a hajmosás is, ugyanis nemcsak a bőrön, hanem a hajon is könnyen megtapadnak a pollenek.

  2. Hálószobájában -ahol hosszú órákat eltölt – feltétlenül gondoskodjon a tiszta levegőről, a levegő tisztításáról, s a szoba rendszeres tisztán tartásáról.

  3. A porfogóbb tárgyakat (szőnyeg, kárpitos bútorok, plüss állatok, stb) mellőzze a környezetéből!

  4. Kerülje a tejtermék fogyasztást! Hetekre, hónapokra mellőzze a tej, s a tejtermékek fogyasztását!
A levegő tisztán tartásáról gondoskodjon a BONECO légtisztítók, légmosók segítségével!
Egy hatékony légtisztító készülék zárt térben történő elhelyezésével, a légtisztító működtetésével a levegőt allergén mentessé teheti, ezáltal nyugodt alvást biztosíthat saját magának (persze társának vagy csemetéjének is)

A szoba szellőztetése lehetőleg délután történjen meg, ugyanis akkor a pollenkoncentráció jellemzően alacsonyabb, s van még ideje a légtisztító készüléknek estig a hálószoba levegőjét megszűrni a szellőztetéskor beáramló allergénektől.

A BONECO 2261 légtisztító készülék több fokozatú ventilátorával Ön néhány óra alatt (helyiségmérettől és légszennyezettségtől függően!) allergén mentessé varázsolhatja szobáját, s allergiás panaszoktól mentes éjszakának nézhet elébe.

A légtisztítás nemcsak allergiásoknak, hanem panaszmentes egyedeknek is fontos, ugyanis a levegőből irtózatos mennyiségű szennyeződést lélegzünk be, s azok folyamatos lerakódásával terheljük a tüdőnket.

Dohányosoknak kiváltképp fontos a légtisztítás, mivel tüdejüket koncentráltan terhelik.

A tiszta levegő már nemcsak Svájcban, hanem a magyar otthonokban is elérhető.

Ismerje meg a svájci BONECO légtisztító és légmosó készülékeit, melyek az Ön egészséges környezetét hivatottak biztosítani.

A BONECO légtisztítók és légmosók egészséges levegőt biztosítanak az otthonában, akár irodájában. Hosszú távon tuti megtérüléssel, az allergiára szedett gyógyszerek árának töredékéért, s az Ön egészségét vegyszermentesen támogatva.

Ismerje meg a BONECO légtisztító és légmosó készülékeit!

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon