Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Párásító berendezés

Bevált? Szereted? Törődj vele!

Legkeresettebb termékek

A visszaszámlálás megkezdődött, elkészülni, vigyázz, rajtol a fűtésszezon! Ráadásul a fűtésnek köszönhető száraz levegő nem jár egyedül, támad a megfázás, nátha és mindenféle felsőlégúti megbetegedés is.

Vedd fel a harcot és légy ellenálló...ez esetben egy párásítóval!

A rutinos harcosok otthonában már fellelhető ez a levegő szennyezettségére vagy épp szárazságára megoldást nyújtó fegyver, a párásító. Ugyan közülük mindenki más típusú párásítóra esküszik, abban azonban biztos az egyetértés, hogy minden párásító akkor működik hosszútávon a legnagyobb hatékonysággal, ha megfelelően van karbantartva.

Mostanra a párásítók piacán a hidegpárásítók veszik át a vezető szerepet.

A hidegpárásítók közül az legnépszerűbb csoport az ultrahangos párásítóké, amelyeknél a szezon beindulása előtt mindenképpen érdemes a vízlágyító patront kicserélni, illetve ezt feltölteni vízlágyító granulátummal.

A svájci BONECO és AIR-O-SWISS termékek Salvus vízzel Salvus gyógyklíma kialakítására is alkalmasak, melynek köszönhetően méltán szerepelnek a párásító-ranglisták élén!

A nedvesítőbetétes párásítóknál magát a nedvesítőbetétet kell cserélnünk, mielőtt újra üzembe helyezzük a készüléket. Használat közben azonban érdemes odafigyelnünk, hogy nem vízkövesedett-e el a szűrő, ami azt jelenti, hogy újabb cseréhez érkeztünk. Tapasztalatok szerint ezeknél a párásítóknál kb. 3 havonta kell ezt megtennünk szezononként.

A légmosók, melyek szintén a hidegpárásítók családjába tartoznak és egy légtisztító és egy párásító kombinációjaként kell elképzelnünk, egy speciális ionizáló ezüstrudat (ISS) is tartalmaznak, amely a vízben esetleg elődforduló mikroorganizmusokat pusztítja el. Ezt évente egyszer ajánlott cserélni.

Az AIR-O-SWISS 2071-es légtisztító, a piac csúcsa, ami egy ún. HEPA filterrel rendelkező légtisztító és párásító egyben. A többi hasonló készülékhez képest ez a légtisztító hidegpárásító nem kiszűri, hanem a hiányzó párát is pótolja! Ugyan a HEPA szűrőt rendszeresen mentesítenünk kell a szennyeződésektől, de cseréje csak évente szükségszerű.

Tehát cserére fel, jó levegőt, jó egészséget kívánunk!

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon