Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Párásító berendezés

Több helyiségbe több párásító!

Legkeresettebb termékek

Lakása, amiben száraz a levegő több szobából áll? A párásító is több helyiséget kell, hogy párásítson? Egyes BONECO párásítókból párásító csomag ajánlat, szuper kedvezmények a bonairshop-ban!

Párásító féláron?

Még ilyen is lehet a bonairshop webáruházban, ugyanis kedves vásárlóink támogatására olyan párásító csomag ajánlatokat állítottunk össze, hogy bátran be tudják vállalni a prémium BONEO párásítókkal a lakás több helyiségének a párásítását.

Ingyen párásító?

Ingyen sajnos nem osztogathatjuk a párásítókat, kiváltképp a prémium, jó minőségű BONECO párásítókat. Azonban abban segítséget nyújtunk, hogy ha Ön több helyiségének a párásítását szeretné megoldani, azonban gazdasági okokból nehezen dönt, s csak két szoba párásítását oldja meg a három helyett, akkor a harmadik párásító megvásárlásával már nem terheljük az Ön költségvetését, azt a Bonair ingyen adja Önnek.

Miért kap ingyen párásítót?

Azért, mert a Bonair számára a vásárlói elégedettsége nagyon fontos, kiemelt cél nálunk az elégedett vásárló.

Sajnos csak egyes párásító típusoknál tudjuk ezt a támogatást nyújtani, az egész BONECO párásító választékra nem. A párásító csomag ajánlatok időnként, a készletek függvényében változnak, érdemes visszatérnie.

A párásító megvásárlásával, hogy lehet Ön elégedett?

Azt tapasztaljuk, hogy sok háztartásban egy egyszerűbb párásító megvásárlásával már úgymond ki van pipálva a párásító igény, megoldva a párásítás. Gondolják ezt azok, akik nem foglalkoznak azzal, hogy mekkora légtérbe, hány helyiségbe, milyen vízminőséggel, milyen körülmények közé kellene párásítót választani, s gyorsan egy alacsony árkategóriás ultrahangos párásítóval -netán annak kedves formája miatt - megoldottnak érzik a lakásuk párásítását.

Azonban a párásítás fontossága, s az Ön elégedettsége azon múlik, hogy a lakásában mindenütt, de ahol a legtöbbet tartózkodik, ott az adott légtérben optimális legyen a páratartalom.

A párásító tudja a páratartalmat szabályozni, nagy hatékonysággal működjön addig, amíg abban a légtérben a párásításra igény van. Az igény pedig a beállított páratartalom érték, illetve az önszabályozó készülékeknél a 40-50%-os optimális páratartalom.

A BONECO párásítókkal ezt az igényt elégítjük ki az Ön környezetéhez, egyéb igényeihez igazodva.

Optimális páratartalmat szeretne a lakásába, házába? Több helyiségbe szeretne párásító készüléket?

Ismerje meg a bonairshop.hu webáruházunk kínálatában az akciós ajánlatok között a párásító csomagokat!

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon