Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Hírek

BONECO, STEBA és CLOER a berlini IFA kiállításon

Legkeresettebb termékek

Szeptember elején a berlini IFA kiállításon, beszállító partnereink standjain megismerkedhettünk az új termékekkel.Több STEBA és BONECO újdonsággal bővül már idén a Bonair választéka is. Innováció a Bonair-nél

A svájci BONECO évek óta fejlesztett új légmosója és légtisztítója hosszú hónapok óta, még a disztribútorok számára sem volt ismert, csupán a termék körvonalai, illetve egy-egy részletét mutatta be a svájci gyár.
A berlini IFA kiállításon végre a BONECO fellebbentette a leplet és bemutatta három új párásítóját. 
Igazi innováció, BONECO fejlesztés a hibrid párásító. A hibrid párásító a légmosó párásítási és légtisztítási mivoltát fejlesztette tovább, különleges, új párásító egységgel.

Magyar BONECO importőrként nagyon várjuk már, hogy közelebbről megismerhessük, s a mintadarabot tesztelhessük.

Szintén idén ősztől lesz elérhető az új, nagy teljesítményű ultrahangos párásító, az U700 típus, melynek újdonsága a nagy teljesítményű BONECO ultrahang membrán és az öntisztító program.
A svájci mérnökök nem érték be idén két újdonsággal, év végére egy új, nagy teljesítményű, modern HEPA szűrős légtisztító megjelenésére is lehet számítani, melynek előnye, hogy az személyes igényeknek megfelelő szűrőt lehet használni a készülékben. (babáknak, allergiásoknak, dohányosoknak más-más HEPA szűrő készlet kapható)

A német Cloer új kenyérpirítóval, filteres kávéfőzővel jelent meg az IFA kiállításon.
A Cloer tradicionális mivoltát a gofrisütők jelentik, a fém öntvény, jó hatásfokú gofrisütők idén is felsorakoztak egy polcon, egy egész falszakaszt kitöltve. A kiállítás látogatók pedig örömmel ízlelgethették a Cloer gofrikóstolóját.

A német STEBA sok új termékéből már idén csemegézhetnek a magyar vásárlók, hamarosan bővül a SousVide főző választékunk, úgyhogy a magyar gourmet igényekhez igazodva négy SousVide főző közül választhatnak az ínyencek, s a szakácsok is profi SousVide főzővel szuvidolhatnak.

Örömmel várjuk már a STEBA aszaló készüléket és a francia palacsinta sütőt és az aprító fejjel is rendelkező turmixot is. Néhány héten belül megkapjuk a mintadarabokat kipróbálhatjuk, tesztelhetjük, elkészítjük a magyar nyelvű használati útmutatókat, ezt követően kínáljuk vásárlóink számára.

Kövesse Ön is a Bonair választékát, s figyelje október -november folyamán a bővülő választékot, újdonságokat! Ha szeret elsők között lecsapni az innovatív háztartási termékekre, akkor jegyeztesse elő vevőszolgálatunkon a svájci Boneco és a STEBA újdonságait!

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon