Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Lanaform Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Wellness

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Cikkek Kategória:

Konyhai berendezések

Modern konyhatechnológia a szuvidálás

Legkeresettebb termékek

A szuvidolás, szuvidálás új fogalmak, konyhatechnológiai eljárást takarnak. Vákuumban tartott alapanyag kerül 60°C körüli egyenletesen meleg vízfürdőbe, majd ezt követően lehet hirtelen átsütni, grillezni.

Az új konyhatechnológia eljárással az étel alapanyagot vákuum alatti előfőzik alacsony hőmérsékleten, vízben egyenletes hőmérsékleten, melegen tartják, ez az eljárás a szuvidálás.

Szuvidáló készülékek a Bonair kínálatában

A szuvidolás, szuvidálás új fogalmak, konyhatechnológiai eljárást takarnak. Vákuumban tartott alapanyag kerül 60°C körüli egyenletesen meleg vízfürdőbe, majd ezt követően lehet hirtelen átsütni, grillezni.

A Bonair által forgalmazott német STEBA egyre szélesebb választékát nyújtja az otthoni és éttermi szuvidáló készülékeknek.

STEBA SousVide főzők

A kínálatban megtalálhatók otthoni használatra szánt SousVide készülékek és éttermi használatra alkalmas SousVide főzők is.

Mi a különbség a STEBA SousVide főzők között

Átfogó és egyszerűsített jellemzéssel mutatjuk be az alábbiakban az otthoni szuvidolás és az éttermi szuvidálás eszközeit.

STEBA SV 1:

alap készülék, otthoni használatra, inkább kezdő szakácsok, amatőrök számára. A hőfok léptetés lehetősége: 1°C

STEBA SV 2:

vízkeringető szivattyús SousVide, mely hobbiszakácsok és profi szakácsok számára egyaránt hasznos eszköz, ha fenséges, szuvidált fogásokat szeretne készíteni, ám inkább háztartások számára, családi mennyiségek szuvidálhatók. 0,5°C-os hőfok beállítási lehetőséggel.

 

STEBA SV 200 PRO:

profi SousVide, nemcsak profiknak otthoni és éttermi használatra egyaránt. Átmenet a vendéglátóipari SousVide és a háztartási SousVide között. Akár 50 adag szuvidálására is alkalmas folymatosan, 7,5 l/perc vízkeringetési teljesítménnyel és a professzionalitása
a 0,1°C-os hőfok beállítási lehetőségben rejlik még.

 

STEBA 100 Professional:

Professzionális használatra, séfeknek, konyhákba.
0,1 °C-os hőmérséklet beállítási lehetőség, akár 120 adag folymatos szuvidálására is alkalmas.

 

Szuvidálna? SousVide főzőt választana?

Ismerje meg a német STEBA kínálatát a Bonair magyarországi importőr választékában!

BONAIR  elégedettségi garanciával, INGYENES belföldi házhoz szállítással

Rendelje meg MOST az Ön által kiválasztott SousVide-t!

vissza     Következő cikk
BONECOSTEBACLOERLanaformKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon