Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Hírek

20 éves BonAir születésnapi akciók!

Legkeresettebb termékek

E jeles alkalomból, őrült akciókkal várunk minden kedves érdeklődőt, egykori és leendő vásárlónkat! Az immár 20 éve megalapított BonAir, születésnapja alkalmából szeretné Önt meglepni!

Számos  ajánlataink között, akciós termékek, csomagajánlatok, és egyes termékek rendelése esetén plusz ajándék landolhat a kosarába, vagy a kezébe, ha személyesen ellátogat üzletünkben.

Egy biztos, minden kedves személyes betérőt saját készítésű házi süteménnyel várunk, így Önt is!

Ha már régóta szeretne ellátogatni új üzletünkbe, vagy már járt nálunk és kíváncsi termékeinkre, akkor is érdemes ellátogatnia, ugyanis minden betérőnek kedveskedünk majd egy kis meglepetés ajándékkal, akár vásárol tőlünk, akár nem!

A bűvös 20-as

A két évtizede fennálló BonAir szeretné Önt elkényeztetni! Ehhez remek, német és svájci minőségű termékeit hívta segítségül, melyek az Ön otthonába kerülve megkönnyítik majd mindennapjait.

20 éves tapasztalat, 20 kedvező ajánlat és akció, melyek május 20-tól 30.-ig illetve a készlet erejéig, csak Önre várnak!

Kíváncsi?

Akkor akttintson ide, látogasson el új webshopunkba,

ahol részletesebb információt talál az akciós időszakról és termékekről.

BONECO légmosó akció
Válasszon a születésnapi akciós kínálatunkból BONECO légmosó készüléket, s most duplán jól jár. Nem csak a levegő minősége javulhat, hanem az akció keretén belül a közérzetét más módon is javíthatja.
Például a BONECO W490 választása esetén  fél áron juthat hozzá egy értékesí arc-és testmasszírozó készülékhez vagy a BONECO 1355 légmosó választásával most egy STEBA joghurtkészítőt kap ajándékba.

BONECO H680 hibrid párásítóhoz ultrahangos párásító AJÁNDÉKBA
Fergeteges akciónk keretén belül azon kedves vásárlóinknak kedvezünk, akik velünk együtt ünnepelnek, s szeretnek jól járni. Most akciónk keretén belül a BONECO H680 hibrid párásító-légtisztító készülékhez egy ultrahangos párásítót adunk ajándékba. Ugye tényleg klassz ez a lehetőség, a Bonair szülinap?

STEBA grill AKCIÓ
Válasszon MOST grill a STEBA elektromos grilljei közül, s a Bonair akciója keretében olyan kedvezménnyel élhet, amit megbánhat később, ha most kihagyja.
A STEBA VG 200 asztali grillhez most 5000 Ft értékben svájci Kuhn Rikon konyhai eszközt kap ajándékba. Ám ha nagyobb, értékesebb  grillre vágyik, akkor még más grilleket is talál az akciós ajánlatok között.
A Bonair választékában újdonságként debütáló VG 500 BBQ grill egyes gázgrillek méltó vetélytársa lehet, ám elektromos grillként. 300 °C hőfokig tudja háztartási áramról felmelegíteni az öntvény sütőlapokat.
Grillezzen  a kertben, hívjon társaságot, s a grillezés örömét a hétköznapokon is élvezze! Ugyanis MOST a VG 500 grillkocsis változat választása esetén egy VG 200 üvegfedeles asztali grillt is kap.

Grill akció, párásító akció, légtisztító akció
Járjon jól, ismerje meg részletesen a Bonair születésnapi akciós kínálatát. 20 év, 20 akciós termék ajánlat. 10-35% között kedvezményként élvezheti most a különféle párásítókhoz, légmosókhoz, légtisztítókhoz, grillekhez kapcsolt konyhai eszközöket ajándékként. Akár megtartja, akár továbbajándékozza, az biztos, hogy praktikus prémium minőségű termékeket ajánlunk Önnek, s jelen akciónk keretében értékes ajándékokkal.

Nézze meg az akciókat,
jöjjön be üzletünkbe, válogasson kedvére, kóstolja meg saját készítésű egészséges süteményeinket, ünnepeljünk együtt!

Üzletünk hétköznap 9-17 óra között tart nyitva, május 24-én 18 óráig. Az alábbi címen várjuk:

X. kerület Budapest, Kőrösi Cs. S. u 43-51. Az Éles saroknál, a Mádi utca és a Harmat utca között.

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon