Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Hírek

Bonair nyári újdonságok

Legkeresettebb termékek

Itt a nyár, a kánikula, s már igazán itt az ideje, hogy beszámoljunk arról, hogy a Bonair termékválasztéka milyen termékekkel bővült, minek van szezonja éppen. Cikkünkben a klíma, fagyi, aszaló a főszereplők.

Nyári slágertermékek sora található meg a Bonair termékválasztékában. A meleg beköszöntével már  nagy az érdeklődés a mobil klímák és a ventilátorok iránt is, hogy a kánikulai napok elviselhetőbbek legyenek.
Aztán a jó idő kedvez a grillezni vágyóknak is, mivel a STEBA grillek széles választékából kedvére válogathatnak az elektromos grillt választók. Grillezzen örömmel, kényelmesen, ehhez válassza az elektromos STEBA grilleket.

Miért érdemes 2017. nyarán a Bonair-t felkeresnie?

Azon túlmenően, hogy  kellemes légkörű, klimatizált üzletünkben  vendégszerető kollégák fogadják,  még számos érv és termék van, amit érdemes megnéznie, kipróbálnia, hazavinnie.
A német STEBA választéka bővült, vannak újdonságaink, s hamarosan már a BONECO fejlesztéseiről is beszélhetünk, tesztkészülékeket mutathatunk meg. Az is lehet, hogy Önnek újdonság lehet egy általunk már régebben forgalmazott  háztartási kisgép, mint pl. a joghurt készítő vagy légtisztító, ám szívesen megnézné, kipróbálná. Jöjjön el hozzánk, a Bonair üzletébe!

Klímát, ventilátort a kánikulai napokra

Egyre forróbb napokat élhetünk meg, már most június elején is akkora a hőség, hogy klíma nélkül sokan nem tudnak aludni, rendesen kipihenni magukat, mert a meleg levegő megviseli a szervezetet. A Bonair választékában e meleg napok kellemesebbé, elviselhetőbbé tételére talál
ventilátorokat, s mobil klímaberendezéseket.

Változtatható kifújási irányú mobil klíma

Innovációként említhetjük meg a Fisher mobil klímákat, melyek más mobil klímáktól eltérően, nem kizárólag a klimatizálandó helyiségbe kell, hogy elhelyezésre kerüljenek, hanem a megfordítható beszívás/kifújás, hűtési folyamatnak köszönhetően úgy is telepíthető, hogy maga a klímaberendezés
a szobán kívülre pl. folyosóra, teraszra kerül, s csak a gégecső nyílást kell biztosítani, amin a lehűtött levegő befújásra kerülhet a szobába. Ismerje meg bővebben a Fisher mobil klímaberendezésket itt.

STEBA fagyigép

Ha már nyár, akkor a fagyi elmaradhatatlan nyári kellék. Készítsen házilag fagylaltot tejjel főtt krémből vagy tejszínes összetevőkből vagy csupán gyümölcsökből egy kellemes sorbet fagyit, s élvezze, hogy a hozzávalók  mesterséges anyagoktól mentesek, sőt, akár az is lehet, hogy a saját kertjében termelte meg őket. Dolgozza fel az epret fagyinak is, s mehet a fagyasztóba, s több hónapon át élvezheti az eper aromáját.   A STEBA IC 20 fagyigép esztétikus, modern segítőtárs a házi fagylalt készítésében.

STEBA aszaló

Apropó! Több hónapon át élvezni a gyümölcs aromáját, ízét…
Az aszaló használatával a gyümölcsök íze intenzívebbé válik, s kiváló vitamin forrásként megőrizhetjük a nyárutón is. Tudja, hogy milyen nagyszerű élmény decemberben aszalt meggyet csipegetni munka közben vagy netán desszertként? Ízorgia a szájában, táplálék a szervezetének, s talán még a lelkének is örömforrást jelenthet, mivel a nyár hangulatát is visszahozza.

Aszaljon epret, meggyet, paradicsomot, sokféle gyümölcs vagy zöldség keverékét aszalvány lapként, használja hozzá a STEBA aszalóit. Újdonság a hátoldali ventilátor befúvásos, téglalap alakú fémrácsozatú aszaló lapos STEBA ED 6 aszaló készülék, mely a zöldségek és gyümölcsök természetes tartósításában segíti Önt.

Ismerje meg a fenti újdonságokat a Bonair választékában, ám ha nyár, akkor a grillezés se maradjon ki az Ön programjából sem, s a grill választékból is csemegézzen bátran, vegyen részt terméktesztelésen, grill bemutatón, ahol megkóstolhatja a szuvidált ételeket, amiket a STEBA grillen sütünk át. Az elektromos grilleket kényelmesen használhatja, rövid idő alatt kevés előkészülettel nagyon finom fogásokat készíthet.

Ízlelje a saját készítésű fagyit

Tölcsért, aszalt gyümölcsöket, sajtos tallért, szuvidált és grillezett finomságokat, melyeket a Bonair üzletében beszerzett háztartási készülékeken készíthet el, s konyhájában, nappalijában a sütés-főzés és vendégeskedés közben is legyen egészséges, komfortos a levegő.
A levegő minőségének javításáról a Bonair párásító, párátlanító, légtisztító és klímaberendezései gondoskodhatnak.

Válassza a komfortot, jó közérzetet, válassza a Bonair-t!

vissza     Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon