Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Párásító berendezés

BONECO párásító egészségügyi intézményekben

Legkeresettebb termékek

Többször előfordul, hogy úgy találnak meg minket a kedves ügyfelek, leendő párásító tulajdonosok, hogy egészségügyi panaszukkal orvosnál jártak, s a kórházban, rendelőben BONECO párásítóval találkoztak.

Természetesen nagyon örülünk annak, ha a két évtizedes munkánknak olyan eredménye van, hogy az orvosok is megtapasztalják a párásítás jótékony hatását, s a munkájuk során BONECO párásítót használnak, alkalmaznak.

Ultrahangos párásító van az orvosi rendelőkben

Tudomásunk szerint jellemzően allergológusok, tüdőgyógyászok vagy gyerekkórházak használnak BONECO ultrahangos párásítókat. Néhány intézményt mi is támogattunk már párásítóval, ám sokszor meglepnek, hogy milyen újabb helyszíneken jelennek meg BONECO  párásítók.
A légúti gyulladások mérséklésére, a kruppos tünetek enyhítésére, majd az otthoni közegben pedig a prevencióra az orvosi inhalátorokon kívül a BONECO ultrahangos párásítók is alkalmasak lehetnek.

Lélegzőkúra, inhalálás

Tüdőgyógyászoktól, gyerekorvosoktól hallhattuk már, hogy sós oldatot inhaláljanak azok, akiknél a légúti gyulladások mérséklése, légutak tisztítása szükséges. Az inhalátorok az ultrahangos párásítókhoz hasonlóan ultrahang által porlasztják szét a vizet, ám nagyon fontos, hogy nagyon apró szemcseméretre (1 mikron közelire), s ezáltal alkalmas a kifújt pára inhalálásra, lélegzőkúrára.
Az ultrahangos párásítók jellemzően nagyobb szemcseméretre porlasztják szét a vizet, ezért alkalmatlanok erre a feladatra. Tudomásunk szerint az országban előforduló párásítók közül csak a BONECO márka képez kivételt, mivel az orvosi inhalátorhoz hasonlóan apró szemcseméretre porlaszt.

A légúti betegségek megelőzésében fontos szerepe van az ideális páratartalomnak

Felnőttek számára is fontos, ám kisgyerekes családoknál nélkülözhetetlen a páratartalom figyelése, s a 40-60% közötti szinten tartása. Miért is nélkülözhetetlen?
Mert a légúti megbetegedésekben, kruppos tünetek kialakulásában szerepet játszhat a száraz levegő.

Száraz levegő

Amennyiben hosszabb távon száraz levegőjű környezetben él, úgy a nyálkahártyája is kiszáradhat, s fogékonyabbá válhat a baktérium-és vírusfertőzésekre. A kisgyerekek még fejletlen légutai, hörgői könnyebben begyulladnak, s veszélyesebb állapot tud kialakulni. A rettegett krupp a páratartalom optimális szinten tartásával elég jól kivédhető, megelőzhető.

Kruppos tünetekkel a kórházba

A fulladó, beteg gyermekükkel kórházba szaladó szülőket az orvosok krupp esetén inhalálással kezelik, s javasolják az otthoni párásítást.
Többször hallunk olyanról, hogy a kórházban nemcsak orvosi inhalátort, hanem BONECO párásítót használtak a tünetek enyhítésére.
A múlt héten az egyik ügyfelünk azt említette, hogy a dunaújvárosi kórházban látott BONECO ultrahangos párásítót.

Jó célt szolgál

Örülünk, hogy az általunk több mint két évtizede fogalmazott BONECO  jó célt szolgál, s tényleg javít a komfortérzeten, egészségi állapoton. Sajnáljuk azokat, akik a száraz levegő következményeként megbetegedtek, s örülünk annak, ha orvosi segítséggel, majd a párásító használatával a légúti bajoktól megmenekülhettek. Számos hozzánk forduló ügyfél történetéből megállapíthatjuk, hogy érdemes a páratartalmat figyelni, s azt az optimális szinten tartani, ezzel támogatva a jó egészségi állapotot, s megelőzve a légúti fertőzéseket, kruppos tüneteket.

A BONECO nem orvostechnikai eszköz

Noha egyértelműen látjuk, hogy humán egészségügy terén jó célt szolgál, s egészségügyi intézményekben is használják a BONECO ultrahangos párásítókat, mégsem orvostechnikai eszköz.
Az orvostechnikai eszköz minősítés számos bonyolult, szigorú követelmény rendszer alapján került meghatározásra.

BONECO ultrahangos párásítók a háztartások, családok párásítója

Annak ellenére, hogy több orvosi rendelőben, kórházban a közegészségügy céljait szolgálják a BONECO ultrahangos párásítók, azok a háztartások, családok számára készültek.
A szabályozható páratartalommal és páraintenzitással, valamint az óránkénti 4-6 dl párakibocsátásával egy BONECO ultrahangos párásító a családok kényelmét és egészségét szolgálja.

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon