Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Párásító berendezés

Párásítással védheti a tüdejét

Legkeresettebb termékek

Tudta, hogy párásítással is védheti a tüdejét a vírusos megbetegedésektől? Sokszor a torokfájás, a köhögés, a légzési problémák és makacs vírusos megbetegedések hátterében lakásunk lecsökkent páratartalma áll.

Párásítás segítségével azonban a légzési problémák jelentősen csökkenthetők, márpedig párásításra mindenképpen szükség van akkor, ha a légterünk páratartalma tartósan 35% alá esik. Ezt egyébként sokan megérzik, mert hamarosan kaparni kezd a torkuk, s reggel kiszáradt torokkal ébrednek. Párásítót betéve a szobába, a tünetek látványosan csökkennek.

A belélegzett levegő minőségét a párásítás befolyásolja

A beltéri, általunk mindennap belélegzett levegő minőségét nem csak a portartalom, de a hőmérséklet és a párásítás mértéke is jelentősen befolyásolja. A levegő párásítás ideális tartományban tartva javíthatja az egészségünket, komfortérzetünket.

Az optimális relatív páratartalom mértéke 40-60 százalék. A párásítás ideális módszere képes kordában tartani a baktériumok, valamint a penészgombák szaporodását, így kihatással van az egészségünkre is.

A párásító készülékek hatékonyan veszik fel a harcot  a légúti betegségekkel szemben is

Krupp, asztma, gége és hörgőgyulladás illetőleg akut száraz köhögés esetén, szinte azonnali segítséget nyújthatnak a hideg párásító készülékek.

Párásítás nélkül különösen a téli időszakokban csökken le a túlfűtött lakások páratartalma, nem csoda hát, hogy sokkal több légúti megbetegedést regisztrálnak a fűtésszezonok kezdetekor, amikor akár 20-30 százalékra is lecsökkenhet a lakásokban a levegő páratartalma.

A gyakori szomjúságérzet és torokköszörülés párásítás segítségével elkerülhető

Kiváltképpen a távfűtéses panellakásokban lehet szükség párásításra, mert még a gyakori, szakszerű szellőztetés sem képes ellensúlyozni az általánosan magas hőmérsékletet.

Párásító  a család védelmében

- a túlfűtés és a párásítás nélküli száraz levegő erőteljesen befolyásolja az általános közérzetet, komfortérzetet otthonában.

A túlfűtött lakás, a párásítás nélküli, száraz meleg levegő a szemszárazságnak is az egyik fő okozója, továbbá öregíti a bőrt és szaporítja, elmélyíti az apró ráncokat. Párásító készülékekkel azonban mindezektől megvédheti magát és családját.

A BONECO párásító készülékek az extrém száraz levegővel is képesek hatékonyan megbirkózni

A párásított levegő a helységekben történő egyenletes eloszlatásával optimális, egészséges páratartalmat biztosíthat otthonában. A párásító készülék nem foglal nagy helyet, így  nem lehet akadály, ha az egészségéről van szó.

A svájci BONECO párásító készülékek és hidegpárásítók a lakáshoz és felhasználói igényekhez szabható páraszabályzással rendelkeznek így tartályukból típustól függően szükség szerint naponta akár 3-25 liter víz elpárologtatására is képesek, ami egy nagyobb nappali, illetve egylégterű otthon esetén akár teljes lakás párásítás problémájára adnak jó megoldást. Egy jó minőségű párásító befektetés az egészségünkbe.

A BONECO párásító kínálata

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon