Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Párásító berendezés

Mossa ki a koszos levegőt!

Legkeresettebb termékek

Szennyezett a levegő? Mossa ki! Használjon BONECO légmosót, hogy otthona levegője tiszta és páradús legyen! Hogy működik a légmosó? Beáramlik a koszos levegő és a páradús tiszta pedig kijön. Egyszerű, igaz?

A természet önszabályozó módon működik, folyamatosan képes a megújulásra. Pusztítson tűz, kerekedjen szélvihar, legyen árvíz, essen jégeső a természet mindig igyekszik az eredeti „formáját” visszaállítani. A leégett erdő helyére új nő, a kiöntött elmosott területeket a szél újraépíti és a nap felszárítja a vizes földeket.

Napjaink legnagyobb problémája a környezetszennyezés. Egyre jobban érezhető az emberek természet romboló munkája. Gondoljunk csak bele, hogy az eső természetes úton megtisztítja a környezetét. Elmossa a port, felfrissíti és párásítja a levegőt. Táplálja a növényeket, állatokat, a földet. De a folyamatosan növekvő környezetkárosító hatások ezt az önszabályozó rendszert teszik szépen lassan tönkre. Egyre többször fordulnak elő pusztító viharok, jégeső, savas eső, melyek nem kedveznek a természetnek és önszabályozó mechanizmusának.

Olyan, mint egy tisztító eső: párásító légmosó

A svájci BONECO mérnökei már több évtizede foglalkoznak légmosók párásítók fejlesztésével. A légmosók működési mechanizmusa nagyon hasonlatos a természetben is előforduló öntisztító esőjéhez. A párásítóba beáramló levegő a víz segítségével „átmossa” a szoba levegőjét, és tisztább és páradúsabb levegő kerül a korábbi szennyezett helyére. Az új légmosó párásítók nemcsak párásítanak, hanem levegőt is tisztítanak.

Fejlődés melegpárásítóról hidegpárásítóra és légmosóra

A fejlődésnek több állomása volt. Kezdet kezdetén a gőzös melegpárásítók vagy amikor megjelentek a hidegpárásítók, azokban papír alapú nedvesítőbetét volt, mely könnyen magába szívta a vizet. A ventilátor és a nedvesítő betét együttműködése mellett érték el az önszabályozó párásítást. Ezek a készülékek csak párásításra voltak képesek, légtisztításra nem. A fejlődés következő szakasza a tárcsás párásítók megjelenése volt. A párásítóba beáramló levegő lassan a tárcsák közé kerül és a párásítóban lévő vízzel „átmosodik”, melyhez a vizet a készülék a tartályából veszi fel. Ezekről a nedves tárcsákról a víz elpárolog, az apró szennyeződések pedig könnyedén megtapadnak a tárcsán. Folyamatos forgás közben a tárcsán lévő porok, szöszök a vízbe mosódnak.  A fejlődésnek ebben a szakaszában már ezen az elven működő légmosó párásítók már képesek voltak a párásítás mellett a levegő tisztítására is.

BONECO W200 légmosó párásító

Az igazi áttörést az új nedvesítő szűrő megjelenése hozta. Az új BONECO W200 légmosó párásítóba egy nagyobb ventilátort és egy speciális szűrőt helyeztek a svájci mérnökök, mellyel fokozták a hatékonyságot. Az üvegszálas nedvesítő szűrő már sokkal több szennyeződést képes kiszűrni a levegőből, mint elődei, ezáltal hatékonyabb légtisztításra és párásításra képes. Egyszerűen szétszedhető, könnyen takarítható. A műanyag tartozékok mosogatógépben, a nedvesítő szűrő pedig mosógépben mosható. Az új légmosó tartálya és dobja hajlékony, nem törhető műanyagból készült, jobban bírja a használatból adódó kopásokat és leeséseket.

Engedje be a természetet otthonába!

Otthonunkban folyamatosan változik a levegő szennyezettségi szintje és páratartalma. A lakásban nem esik az eső, nem fúj a szél, hogy megtisztuljon a levegő. Az egészséges élethez a tiszta páradús levegő elengedhetetlen.

Érdemes lakásában, irodájában, - ahol sokat tartózkodik-, egy párásítót vagy légtisztítót, vagy egyszerre mindkettőre megoldást kínáló, légmosót használnia. Engedje be otthonába a természet öntisztító mechanizmusának elvén működő BONECO W200 légmosót! Jöjjön el márkaboltunkba és nézze meg, hallgassa meg a már nálunk is kapható BONECO W200-as légmosót!

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon