Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Légtisztító berendezés

Légtisztító a tüdő barátja

Legkeresettebb termékek

Ma már minden lakásban kellene légtisztító. De miért? A légszennyezés csak a szabadban jelent gondot, nem? Sajnos ez nem igaz. Otthonában és munkahelyén folyamatosan ki van téve a légszennyezésnek.

A légszennyezés komoly problémát jelent. Mindenhol. A szabadban is és a lakásban is. Gondolkodott már rajta, hogy vajon milyen levegőt szív be nap mint nap otthonában? Milyen minőségű levegőben alszik, eszik, dolgozik? A beszívott levegőben lévő több milliónyi szennyeződés folyamatosan terheli tüdejét. Óvja egészségét légtisztítóval, mellyel jelentősen csökkentheti a zárt térben a szennyezettségi szintet.

Veszélyes otthoni levegő? Tisztítsa meg légtisztítóval!

Tudta, hogy életének több mint a 70%-át zárt térben tölti: lakásban, iskolában, munkahelyen. Nem mindegy, hogy ezeken a helyeken milyen minőségű levegőt szív be. Igaz? Légtisztító használatával hozzájárulhat egészsége megőrzéséhez. Nemcsak a tiszta levegő, hanem a megfelelő páratartalom is szükséges ahhoz, hogy tartózkodási helyünk tüdőbarát legyen. Figyeljen oda ezekre!

Kint is és bent is szennyezett a levegő

A városi levegő nem tiszta. Naponta több ezerszer vesz levegőt, s ilyenkor sok millió levegő részecskét és vele együtt számos szennyeződést is beszív: koromrészecskék, szálló por, homokszemcsék, pollen, mérgező gázok. Ezek mind-mind terhelik tüdejét. A légszennyezés kérdése világméretű probléma. Ez nem oldódók meg egyik napról a másikra. Sajnos a szabadban nem használhat légtisztítót, de a zárt helyiségekben igen! Az otthonában, munkahelyén igen!

10 okunk van, hogy miért használjon légtisztítót a beltérben

 

  1. A benti levegő 3-5-ször szennyezettebb, mint a kültéri.
  2. A nap közel 90%-át zárt térben tölti, így jelentős szennyeződésnek van kitéve.
  3. A beltéri rossz levegő az egyik az öt leggyakoribb egészségügyi probléma között.
  4. Zárt helyiségben egy nap kb. 14 ezer liter szennyezett levegőt szív magába.
  5. A rossz levegő felelős a betegségek feléért.
  6. Kemikáliákkal végzett takarítás olyan mintha 20 szál cigarettát szívna el.
  7. A beltéri dohányzás a legveszélyesebb.
  8. A nedves, nyirkos lakásban több baktérium és vírus telepszik meg.
  9. A lakásban tartott állatok nagyobb gyakorisággal okoznak allergiát.
  10. Szellőztetés alkalmával rengeteg szennyező anyag áramlik be a lakásba.

 

Honnan tudom, hogy rossz a levegő?

Ha pára jelenik meg az ablakokon, a tapéta elszíneződik és elválik a faltól. A fal festése elszíneződik és elkezd leperegni. A fa parketta recseg, ropog. Gyakran fáj a feje, köhög, szem- és torok irritáció jelentkezik. Ha ezeket tapasztalja, akkor érdemes a levegő minőségén javítania, mert hosszú távon egészségügyi problémákat okozhat. Megoldás lehet, a gyakori takarítás, a porfogó szőnyegek eltávolítása, növények elhelyezése a lakásban. De a leghatásosabb eredményt mégis egy légtisztító készülékkel érheti el. Tegyen még ma egészségéért!

BONECO P500 légtisztító a tisztább beltéri levegőért

Szinte hihetetlenül hangzik, hogy a beltérben sokkal több veszély leselkedik ránk. Mit tehet, hogy megvédje egészségét? Használjon légtisztítót! A svájci BONECO P500 légtisztító rendkívül hatékonyan eltávolítja a szagokat, szennyeződéseket – pollen, virágpor, poratka, szálló por, állati szőr, baktériumok, vírusok - a levegőből aktív szénszűrővel kombinált HEPA filteres szűrőrendszerének köszönhetően. Az elegáns légtisztító csendesen, suttogva szűri ki az ultrafinom részecskéket és allergéneket a levegőből.

Egyedi igények – cserélhető szűrők

A P500 légtisztítóhoz háromféle szűrő választható. A „BABY” a gyermekes családok, a „SMOG” a városi lakokosok és a dohányosok, valamint az „ALLERGY” szűrő az otthoni és légúti allergiára érzékeny személyek számára fejlesztettek ki.

BONECO 700 légtisztító – a nagy testvér

Légtisztítási megoldást keres nagy akár 200m2 négyzetméteres lakásba? Irodába? A BONECO P700 légtisztítóját kifejezetten nagy légterek tisztítására fejlesztették ki a svájci mérnökök. Otthonra, iskolákba, irodákba, fodrászatokba kiválóan használható. Védje családja, dolgozói, vendégei és diákjai egészségét légtisztítóval!

Vannak dolgok, amin nem tudunk változtatni. De vannak, amiken tudunk változtatni. Az Ön döntése, hogy egészséges és tiszta levegőt szeretne „varázsolni” otthonába vagy kiteszi magát a mindennapi légszennyezésnek. Szerezzen be egy „barátot” tüdejének! Egy légtisztítót! Látogasson el mintaüzletünkbe és nézze meg, próbálja ki a levegőkezeléssel kapcsolatos termék kínálatunkat.

BONECO légtisztító készülékek

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon