Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Légtisztító berendezés

BONECO P500 légtisztító allergia esetén

Legkeresettebb termékek

A légtisztító nem csak télen, a szmog, hanem a megfázás ellen is véd. Ideális egész évben, főleg az olyan allergiában szenvedők részére akik tavasztól őszig tapasztalják magukon az allergia okozta tüneteket.

Napjainkban az allergiás megbetegedés már népbetegség, évről évre duplázódik az allergiás betegek száma. Tavasztól őszig tart a különböző virágok, fű, és fafélék virágzása melyek folyamatosan telítik a levegőt pollenekkel.

Az allergiásoknak az egyik legnagyobb problémát a nyár közepétől szaporodó csalán-, és gombafélék okozzák, de ilyenkor jelen van még a lándzsás útifű, fehér libatop (ami a magyar kertek, szántóföldek leggyakoribb gyomnövénye) vagy egérárpa, s az ekkortájt megjelenő parlagfű is.

Ez csupán pár a sok közül, de aki szenved az allergia miatti szemfolyásban, tüsszögésben, azoknak igazán kellemes enyhülést hoz a lakásban egy légtisztító.

Használjunk légtisztítót a pollenallergia ellen

A légtisztító kiszűri az ártalmas polleneket a levegőből, így hoz enyhülést az irritált nyálkahártya számára. Légtisztító mellé tartsuk szem előtt az olyan praktikákat, mint utcai ruha gyors cseréje, gyakori haj-, arcmosás.

Mikor igazán hasznos egy légtisztító?

Légtisztító használata mindenkinél hasznos aki pollen érzékeny, legyen bármilyen fokú az allergiája. Viszont egy légtisztító nem csak hasznos, de fontos is, főleg akkor ha állandóan jelenlévő allergénre, például gombára vagyunk érzékenyek. Ez esetben az időszakos kezelés nem elég ugyanis ebben a helyzetben a virágzás végeztével nem múlnak el a panaszok. A légtisztító jelenléte segít meggátolni, hogy az allergiás gyulladás ne terjedjen tovább az orrnyálkahártyáról az alsóbb légutakba, ezzel megelőzve, hogy a pollenérzékenység tovább fajuljon, és kezdetét vegye az asztma kialakulása.

Kerüljük el az asztmás tünetek megjelenését légtisztító segítségével

Egyik vásárlónk, Tamás mesélte el saját tapasztalatait a BONECO P500 légtisztító készülékről: “A családunkban először édesapámon tapasztaltuk az allergia jeleit. Ha lehet ezt mondani, ő szerencsés helyzetben volt. Ő a parlagfűre volt érzékeny, de mivel ez a növény elvirágzik, ennek köszönhetően az ő panaszai is elmúltak. Később húgomnál jelentkeztek ehhez hasonló tünetek, viszont az ő esetében már tartósak voltak. Télen is folyt az orra szinte megállás nélkül, ezért édesanyám azt hitte, hogy az immunrendszere miatt folyton megfázik. Egyik este aztán nagy riadalom tört ki, amikor testvérem befulladt, alig kapott levegőt. Mint az orvosnál kiderült, elkezdtek begyulladni az alsóbb légutak és ha nem vizsgálják ki időben ez tovább romlik. Házon kívül persze mindig szüksége volt gyógyszerre, hogy valamennyire kibírható legyen neki a szabad levegő, de a lakás levegője is sokat számított. Édesanyám végül utána járt és talált egy nagyszerű eszközt. Egy BONECO P500 HEPA filteres légtisztító készüléket, melyhez az ALLEGY szűrőt választott. Nagyon jó volt tiszta és allergénmentes levegőt szívni otthon. Móninál a húgomnál szinte azonnal elmúltak a tünetek amint beléptünk a lakásba. Elképesztőek ezek a készülékek!”

Válassza Ön is a svájci BONECO légtisztító készülékeit, és élvezze ki az otthon töltött időt kényelemben, biztonságban. Nem kell többé félteni gyermekeit, családtagjait a hirtelen rájuk törő asztmás tünetektől sem éjszaka, sem pedig nappal.

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon