Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Klíma berendezések

BONECO AIR Shower ventilátor: Több rejlik benne?

Legkeresettebb termékek

Tudta, hogy egy ventilátor nem csak nyáron jó? Tudta, hogy növeli a klímaberendezés, légtisztító, párásító hatékonyságát? Sőt télen javítja a fűtés hatékonyságát is?

Bizony egy ventilátor sok mindenre jó. A svájci BONECO gyár egy innovatív és csendes ventilátort fejlesztett ki, mely sok mindre megoldást kínálhat. A levegő életünk alapja, nélküle nem tudnánk létezni. Naponta átlagosan 20.000-szer veszünk levegőt, de sajnos többségében nem éppen "hegyi minőségű" levegőt. Érdemes a beltéri levegő minőségére és páratartalmára odafigyelni télen is nyáron is. Az időjárás változásával az igények is változnak. Nyáron hűs, télen pedig melegebb levegőre vágyunk.

Legyen bármilyen évszak, a levegő minőségére mindig figyeljen oda.

A levegő legyen mindig tiszta és páradús.

Nyári kellemes légzuhany BONECO AIR Shower ventilátorral

Egyre gyakoribbak a hőségriadók. Nyáron a levegő páratartalma megemelkedik. A megnövekedett pára veszélyes is lehet ránk nézve, ha nem tudjuk magunkat hűteni. Túlhevüléshez vezethet. A nagymértékű izzadás nem csak kellemetlen, de komoly folyadék-és sóvesztéssel is járhat. Ilyenkor érdemes magunkat lehűteni.

 

Hőségben igyon sokat és használjon klímát vagy ventilátort,
hogy a lakás, iroda levegője komfortosabb legyen.

 

Klíma vagy ventilátor? Esetleg mind a kettő?

A nyári forróságban érdemes valamilyen "hűsölést hozó" készüléket beszerezni. A klíma gyors és hosszútávú megoldás jelenthet, melynek hatékonyságát egy ventilátorral nagyon jól tudja növelni. A ventilátor megszünteti a hideg és meleg zónákat és egyenletes hőmérsékletű kellemes légteret biztosít a lakásban, irodában.

Azonban sokan nem szeretik a klímát és inkább ventilátor mellett döntenek. Ám sok esetben ez csak egy kompromisszumos megoldás, mert sokszor ez sem jelenti a tökéletes komfortérzetet. Sokan a ventilátor által keltett légmozgást érzik zavarónak. Többen panaszkodnak ízületi fájdalmakra és megfázásra, ugyanúgy mint a klímánál. A ventilátorok esetében a forgólapát hangja is kedvezőtlenül befolyásolja a lakók mindennapjait. Mi lehet az optimális megoldás?

Az új BONECO AIR Shower állítható fejű csendes ventilátor.

Fordítsa a ventilátort a mennyezet felé és élvezze a kellemes légáramlást.

A készülék a klíma hatékonyságát is jelentősen növeli, megszünteti a hideg-meleg zónákat.

 

A BONECO AIR Shower ventilátor, melyben több rejlik

A svájci BONECO egyedi tervezésű ventilátorai optimális megoldást nyújthatnak az állott beltéri levegőre. Az álló modellek kiváló légáramlást biztosítanak a hálószobában, a nappaliban, az irodában. A különleges 270º-ban manuálisan forgatható ventilátorfejet odairányíthatja, ahová csak szeretné. Ezzel elkerülhető, hogy a ventilátor a levegőt közvetlenül Önre fújja. Az erős és széles ventilátorlapát nagy sebességű forgásának köszönhetően a készülék képes nagy levegőmennyiség gyors átmozgatására. A kellemes légzuhanyt azonnal érezni fogja!

A ventilátor folyamatos működtetésével biztosítható, hogy az adott helyiségben megoldott legyen a természetes légáramlás. A ventilátor termékcsalád legkisebb tagját, a kis hordozható ventilátort akár munkahelyére is magával viheti, s ott is élvezheti a kellemes "légzuhany" élményét.

Svájci formatervezés, egyedi BONECO ventilátor

A RedDot-díjas innovatív tervezésű, aszimmetrikus egykaros kivitelezésű BONECO ventilátorok hatékonyan használhatók nappaliban, hálószobában, irodában. Stabil lábazattal ellátott álló ventilátorok magassága tetszés szerint állítható a tartóoszlopok hozzáadásával és elvételével. A ventilátor a hatékonyságát a széles ventilátorlapátnak, mely nagy mennyiségű levegő megmozgatására képes, valamint az egyedülálló kialakítású ívelt előlapnak köszönheti. A biztonságos előlapot úgy alakították, hogy a forgó lapáthoz a felfedezőkedvű kúszó-mászó-futkosó kisgyermekek ne férhessenek hozzá.

Egy ventilátor, melyet bárhol és bármikor használhat

Elege van a fullasztó hőségből? Szeretné a légkondicionáló hatékonyságát növelni?
Egy frissítő csendes légzuhanyra vágyik? Szívesen csökkentené fűtés számláját egy hatékony ventilátorral? Próbálja ki a BONECO új ventilátorát és biztosítsa otthonában a kellemes és komfortos légteret, akár nagyobb légterű helyiségekben, az emeleti szobákban is kiválóan átmozgatja a levegőt.

Az új BONECO AIR Shower ventilátor: ha többre vágyik

vissza    
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon