A behozhatatlan előny: indukciós főzőlap
 |
Legkeresettebb termékek |
|
Gyors. Hatékony. Energiatakarékos. Biztonságos. Az
indukciós főzőlapok egy fejlett technológia szülöttjei.
Ismerje meg és használja ki a bennük rejlő lehetőségeket!
A XXI. századi technológia
Felgyorsult a világ. A nyerő választás: a praktikus és időt spórló készülékek. Mindenki ilyenre vágyik. Ugye Ön is? Érdemes a technológiai fejlődéseket nyomon követni, mert a legtöbb az emberek kényelmét hívatott szolgálni.
Új technológia? STEBA indukciós főzőlap.
Tudja kinek köszönhető a legfejlettebb technológia? James Clark Maxwell jött rá elsőként arra, hogy ha fémet helyez a mágneses mezőbe, akkor hő keletkezik. A konyhatechnológiában csak az 1970-es években jelent meg elsőként ez az eljárás. Kezdetben csak a séfek élvezhették az indukciós eljárás előnyét. De ma már Ön is beszerezhet egy indukciós főzőlapot konyhájába.
Jó vele a konyhában dolgozni, hiszen a hőfokot pontosan lehet szabályozni. Nagy hőfokon lehet vele húst pirítani vagy éppen alacsony hőmérsékleten csokit olvasztani.
Főzés közben a főzőfelület végig hideg marad. Hogyan lehetséges mindez? Egyszerű fizika. Az üvegkerámia felület alatt mágnestekercs található, mely az elektromágneses mezőt a közvetlenül ráhelyezett fazék, lábos melegítésével éri el.
Vagyis a lényeg, hogy csak az edény melegszik fel, a főzőlap nem. Nincs hővesztesség, így energiatakarékos.
STEBA indukciós főzőlap: ezek az előnyök sokkal könnyebbé tehetik a főzést
- Gyorsan elkészülő ételek kevesebb energia felhasználás mellett?
Az indukciós főzőlap energiatakarékosabban működik a többi főzőlaphoz képest. Az indukciós főzőlap által generált hőmennyiség több mint 80%-át képes használni. Ez annak köszönhető, hogy egy egyszerű lépés marad ki a főzés során: a készülék NEM a főzőlap felületét melegíti fel, HANEM közvetlenül az edényben fejleszt hőt. Gyorsabban felmelegszik az edényben lévő étel. Lerövidül a főzési idő, kevesebb ideig használja a főzőlapot, így kevesebb energiát is használ.
- Praktikus., mert nem kell sikálni és órákig takarítani. Az indukciós főzőlap felületét nagyon egyszerűen lehet takarítani. Mivel a felület nem forrósodik meg, ezért a felületre kerülő étel egyáltalán nem ég oda. Bármilyen nagyságú edényt rátehetünk, szemben a kerámialapos és gázos készülékek esetében. A legtöbb indukciós főzőlap még egy csomó kényelmi funkcióval is rendelkezik, ami a főzést igazi élménnyé teheti.
- Biztonságos az indukciós főzőlap használata, mert csak az edény melegszik meg a főzőlap felülete nem. A kíváncsi és állandóan izgő-mozgó gyermeke van? Akkor egy ilyen főzőlap ideális lehet az Ön számára, mert biztonságos.
Az indukciós főzőlapok esetében egy dologra kell figyelnie: csak speciális főzőedénnyel használhatja. A készülékbe épített edényfelismerő elektronika nem engedélyezi más edény használatát.
Tesztelje otthoni edényeit! Ha hozzátapad a mágnes (acél vagy öntöttvas), akkor alkalmas indukciós főzőlapokhoz.
Igény szerinti modellek az STEBA indukciós főzőlapok kínálatából
A német STEBA gyár többfajta indukciós főzőlapot gyárt. Van beépített kisebb-nagyobb készülék. Van szabadonálló, hordozható változat is. Válassza ki az igényének legmegfelelőbbet!
A nyári kedvenc, a hordozható STEBA IK50 indukciós főzőlap.
Ha úgy dönt, hogy kipróbálja a legmodernebb technológián alapuló indukciós főzőlapot, akkor mindenképpen nézzen körbe a STEBA kínálatában.
Cégünk szakszervizt és 2 év garanciát biztosít minden STEBA készülékre.
|