Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Lanaform Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Wellness

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Cikkek Kategória:

Grillsütő készülékek

A kényelmes grillezés titkai

Legkeresettebb termékek

Tapasztalataink alapján összegyűjtöttünk praktikus tanácsokat, amik grill készülékeink használatát megkönnyítik, fokozzák a grillezés élvezetét. Általuk az Ön számára is kényelmessé válik a grillezés! Íme:

  • Fontos, hogy az első sütés előtt „égessük ki” a grill lapot, ami annyit tesz, hogy beolajozás után, maximum hőmérsékleten 10-15 percig hagyjuk bekapcsolva a készüléket.

  • Az elektromos grilleknél fontos és célszerű az ételnek megfelelő hőfokot választani, így elkerülhető az odaégés vagy esetleg a nem elegendő átsülés.

  • Célszerű először az alacsonyabb hőfokot igénylő ételeket elkészíteni, mivel az öntvény sütőlap nagyon jó hőtartó és így nem kell várni a visszahűlésre.

  • A barázdált sütőfelület a húshoz, míg a sima a zöldségekhez, sajthoz kiváló!

  • Ha pácolt húst süt elektromos grillen, kerülje a mustáros, joghurtos pácot, valamint a száraz fűszernövényeket (pl.Provanci) ugyanis károsíthatja a sütőlap bevonatát.

  • Az ételt mindig fa vagy hőálló műanyag eszközzel forgassa, ugyancsak a bevonatot kímélendő!

  • Az olajos grillpác igazán praktikus az elektromos grillhez, hiszen nem kell utána az olajozással törődni, ráadásul ha előző nap bepácolja a húst, puha és ízletes lesz!

  • A laposan csöpögtesse le az olajban pácolt húst vagy zöldséget mielőtt a sütőfelületre helyezi! Ezzel növeli a sütés hatásfokát, s elkerüli az olaj szétfröccsenését.

  • Bátran pakolja meg az egész grill lapot, hiszen az integrált fűtőszál egyenletes hőfokot biztosít a teljes felületen!

  • Ha elkészült a sült, de nem szeretné hogy kihűljön, tegye 1-2-es fokozatra a termosztátot és a készülék a fogyasztásig melegen tartja az ételt!

  • A burgonya ízletesebb, s gyorsabban átsül, ha előzőleg megpárolja (rövid ideig előfőzi)

  • A zsírgyűjtő tálcában összegyűlt fűszeres olajat ne öntse ki, hiszen fenséges mártást készíthet belőle a húshoz!

  • A sütés közben keletkezett pörzs anyagot még melegen érdemes egy papírtörlővel letörölni, így a takarítással sem kell hosszan bajlódni!

                                                                         Jó étvágyat!

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERLanaformKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon