Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Párásító berendezés

Sóbarlang otthon SALVUS gyógyvízzel

Legkeresettebb termékek

Vigye a tengerpartot saját otthonába! Teremtsen maga körül sós SALVUS gyógyklímát a BONECO ultrahangos párásító készülék segítségével az egyedülálló összetételű bükkszéki természetes SALVUS gyógyvízből.

SALVUS INHALÁLÓ SÓKAMRA otthon!!


A SALVUS sóbarlang sókamrában a SALVUS gyógyvízből ultrahangos párásító készülékkel ködöt állítunk elő. A képződő ködcseppek a SALVUS gyógyvízben oldott anyagokat tartalmazzák, néhány mikrométer átmérőjűek, így elérik a mély légutakat is.

A belélegzett SALVUSŸ köd segíti a légutak megtisztulását, így ajánlott az egyébként egészséges dohányosoknak, „városlakóknak”, poros környezetben dolgozóknak.

Különösen ajánlott a légutak hurutos, vagy nehezen ürülő váladékképződéssel járó megbetegedéseiben (egyes allergiás betegségek: pl. szénanátha) szenvedők kezelésére, a köhögés minden típusára. Megelőzés céljából is bármikor alkalmazható.

Az inhalálókúra időtartama általában 3-10 nap, napi 1-2 x 15 perc. Bár az első alkalommal előfordul, hogy az inhalálás kissé irritáló, torokingerlő érzéssel párosul, ez hamar megszűnik, és kifejezetten jól esik a kezelés.

Bár a tudomány és technika fejlődése számtalan új és hatásos gyógyszer megalkotását tette lehetővé, fentiek alapján kijelenthetjük, hogy napjainkban is helye van az alapjaiban évezredes múlttal rendelkező, kipróbált, természetes gyógymódoknak.

Orvosi figyelmet igénylő légzőszervi megbetegedésben szenvedők a SALVUSŸ sókamrában végzendő inhalálókúráról kérjék ki kezelőorvosuk véleményét!

A sóbarlangot otthon legcélszerűbb a fürdőszobában kialakítani. Bekapcsoljuk az ultrahangos párásító készüléket és 1-2 perc múlva már létre is jött a gyógyklíma Az inhalálás során lerakodik a helyiségben egy kis fehér por. Ami könnyen letörölhető a vizes helyiségekben.

Orvosi tapasztalatok

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon