Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Lanaform Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Wellness

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Konyhai berendezések

Indukciós főzőlapok

Legkeresettebb termékek

Gyorsabb, kényelmesebb, gazdaságosabb.Az indukciós technológia olyan élményt nyújt, amit eddig csak a profik élvezhettek. Már Ön is élvezheti otthonában a professzionális konyhák, mesterszakácsok technológiáját

Az indukció elvét a 19. század közepén dolgozták ki. James Clark Maxwell fizikus fedezte fel, hogy ha fémet helyez mágneses mezőbe, akkor hő keletkezik.
A technológiát főzéshez az 1970-es évek végén használták először.

Mivel a technológia lényege a mágneses indukción alapszik, ezért az indukciós főzőlaphoz olyan főzőedényekre van szükség, ami mágnesezhető.

A legtöbb acél és öntöttvas főzőedény ilyen, az alumínium, réz, üveg és egyes rozsdamentes acél edények azonban nem használhatóak. Egy mágnes segítségével könnyedén ellenőrizhető akár a megvételre szánt, akár a már meglévő edények alkalmassága, mivel az indukciós főzőlapon használható edények vonzzák a mágnest.

Az indukciós főzőlapokon a vastag falú 3-5 milliméteres edényekkel lehet optimális energiafogyasztást elérni.

Miért ajánljuk?


90% hatásfok
50% energia megtakarítás
30% kal gyorsabb főzés

Biztonságos


Az indukciós főzés sokkal biztonságosabb, mint a hagyományos megoldások.
  • Nincs nyílt láng, mint a gáztűzhelyeknél, és
  • sokkal kevesebb a maradékhő, mint a villanytűzhelyeknél,
  • égési sérülések is elkerülhetők: melegnek érezzük a felületet, de égési sérüléseket semmiképpen nem szenvedhetünk.
A kerámiafelület akkor is hideg marad, ha be van kapcsolva a főzőlap. Mindaddig, amíg nem helyezünk edényt az aktív felületre, semmilyen hő nem jön létre. Ugyanakkor az edény eltávolítása után a kerámiafelület gyorsan lehűl. Ez nagyban csökkenti az esetleges égési sérülések veszélyét.
Az indukciós főzőlapok gyermekes családok és idősek számára ma a főzés legbiztonságosabb módját jelentik.

Könnyen tisztítható


Miután a főzőfelület soha nem forrósodik fel annyira, mint a korábbi technológiák esetén, az étel nem tud ráégni a felületére, ezért a kerámiafelületet könnyű tisztítani, és a szakács is sokkal hűvösebb, kellemesebb hőmérsékletű környezetben dolgozhat. A hő gyorsan és pontosan beállítható. Ha tehát azt látja, hogy mindjárt kifut a tej, nem kell felkapnia az edényt, elég kisebb fokozatra állítani a főzőlapot.



Ajánljuk hétvégi házakba, nyaralások alkalmával, otthonra.
Könnyen elcsomagolható, szállítható, mozgatható, elővehető.
Ideális tartozéka vagy kiegészítője egy-egy háztartásnak vagy nyaralónak.

Beépíthető indukciós főzőlap


Szabadon álló indukciós főzőlap



Indukciós főzőlap teszt


vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERLanaformKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon