Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Párásító berendezés

Légúti megbetegedések megelőzése és gyógyítása inhalálással. I.

Legkeresettebb termékek

A téli időszakban felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt gyakoriak a légúti megbetegedések. Ezek gyógyítása a gyógyszeres kezelés mellett -olykor gyógyszerek mellőzése nélkül is -inhaláló kúrával is hatékony.

A Salvus gyogyklima I.

A téli időszakban felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt gyakoriak a légúti megbetegedések. Ezek gyógyítása a gyógyszeres kezelés mellett –olykor gyógyszerek mellőzése nélkül is – inhaláló kúrával is hatékony lehet.

A párásító berendezések használata a családok körében egyre elterjedtebb, sokan felismerték már, hogy a kiszáradt orr vagy torok a száraz levegő következménye, s panaszaik megszűnnek az optimális páratartalom biztosításával.

A svájci Boneco és Air-O-Swiss párásító készülékeket többféle alkalmazásra fejlesztették ki. Egyes készülékek aromaterápiára is alkalmasak, mások a levegőt is tisztítják. A Boneco ultrahangos hidegpárásítók baktériummentes víztartállyal rendelkeznek, szabályozzák a páraszintet és a páraerősséget.

A vízlágyító patron alkalmazása nélkül alkalmasak e készülékek inhalálásra, melyet a Boneco ultrahang technológia tesz lehetővé. E készülékek csendesek, ellentétben néhány inhalátor kellemetlen zajával.

Légúti megbetegedések gyógyítására SALVUS gyógyvíz Boneco ultrahangos párásítóval való párologtatása javasolt. Egyrészt a készülék fölé hajolva a kiáramló Salvus pára közvetlen belélegzésével, vagy pedig kis helyiségben a SALVUS vízzel és a Boneco ultrahangos párásítóval ködöt állítunk elő, ezzel sókamrát előidézve.

Orvosi figyelmet igénylő légzőszervi megbetegedésben szenvedők a SALVUS sókamrában végzendő inhalálásról kérjék ki kezelőorvosuk véleményét.

A SALVUS víz jótékony hatásairól tájékozódhat a www.salvus.hu weboldalon.
A Boneco párásító készülékek alkalmazásával kapcsolatban a forgalmazóhoz fordulhat tanácsért.

A Salvus gyógyklima II.

 

vissza   Előző cikk  
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon