Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Lanaform Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Wellness

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Párásító berendezés

Köhögés esetén : légutak természetes tisztítása

Legkeresettebb termékek

A téli hónapokban jellemzőek a légúti megbetegedések. Sajnos ez velünk is évről évre gyakran előfordul. Most megosztom Önnel, hogy mi milyen természetes módon enyhítünk meghűléses, köhögéses nyavalyáinkon.

A téli hónapokban nagyon jellemzőek a légúti megbetegedések, fertőzések.
Sajnos ez velünk is évről évre gyakran előfordul. Most megosztom Önnel, hogy mi milyen természetes módon enyhítünk meghűléses, köhögéses nyavalyáinkon.

1.Köhögés esetén
Feltétlenül odafigyelünk a levegő páratartalmára. Ez nálunk nem jelent gondot, mivel számos páramérővel rendelkezünk, s párásító készülékek is működnek. Fontos a megfelelő készülék kiválasztása! Készülék választó

Azonban a megfelelő páratartalom mellett még inhalálunk is. Inhalálás_videó

Hogyan? A BONECO ultrahangos készüléket a legkisebb mellékhelyiségbe visszük be, s a készülékbe kb fél liter Salvus gyógyvizet töltünk, s a készüléket a vízlágyító patron nélkül bekapcsoljuk. Pár perc elteltével a helyiségben már köd kezdődik, ekkor kb. negyedórára bevonulunk. Köhögési inger várható, majd intenzívebb légzések mellett a váladékot fel tudjuk köhögni.

Én néha kortyolni is szoktam a Salvus vízből, mind a reflux gondjaimra, mind pedig a váladék oldásra hasznosnak találom.

2.    Nátha, illetve bedugult orr esetén
A Salvus orrspray-t használjuk. Kiválóan oldja a váladékot, segíti annak távozását.
Mostanában az ügymenet:
Orrfújás, Salvus sray-vel lazítás, orrfújás, majd amikor már kitisztult az orrnyílás, akkor még egy kis ezüst kolloidot is befújunk

3.    Az utóbbi időben egyre többször ezüst kolloidot fogyaszt az egész család a fertőzések megelőzésére, valamint a megbetegedések enyhítésére. Az ezüst baktérium ölő hatását már őseink is jól ismerték.


3.    Biorezonancia vizsgálaton, kezelésen veszünk részt. Egyre inkább azt tapasztaljuk, hogy
az egyes betegségekről, baktériumokról és vírusokról pontos képet ad a Nelson féle biorezonanciás készülék.

Az autóját Ön is elviszi szervizeltetni, odafigyel annak állapotára, ugye? Nos, mi nemcsak az autónkat, hanem elsődlegesen magunkat szervizeltetjük, mert nem csak kíváncsiskodni szeretek, hogy mi van velem, hanem az egyes blokkokat, betegségeket a saját rezgéssel kezelni. S még valami: e készülék segít eligazodni abban is, hogy melyik étel, vitamin hatásos vagy jó nekem, illetve melyik nem, netán mit kell teljesen elkerülnöm.


Kislányomnak múlt héten pl. a banán mellőzését javasolta a készülék. Allergizáló ételeket sorol  fel de számos vitamin készítményünket is meg szoktuk mutatni, s képet kapunk mit szedjünk.

Néhány hete, mikor kislányom a náthás, köhögős fertőzést hozta az oviból, be is lázasodott.
Doktornőnkkel vártuk, hogy milyen irányban indul meg a gyógyulási folyamat. Sajnos egyre lázasabb lett, orra vérzett. Fül-orr-gégész doktornőnk ránézésre megállapította, hogy Streptococcus baktérium és antibiotikum kell.
Baktérium tenyésztést még soha nem ajánlott fel egyik orvos sem, s amúgy is hosszú a várakozási idő. Biorezonancia vizsgálatra vittük soron kívül, s a gép is erős streptococcus jelenlétet állapított meg.

Úgy éreztem, hogy nagyszerű ellenőrzési pont, s nem csak egyszerűbb vírusfertőzésre kezdünk antibiotikumot szedni. Orvosi vizsgálat + e készülék = kettős hatás, majd gyógyulás.  Ahol nekünk segítenek:  www.egeszsegkapu.eu


5.    Csírákat fogyasztunk
Előszeretettel és jó étvággyal fogyasztjuk a Bioverzum bio-csíráit.
5 éves kislányom számára remek motiváció a csíra fogyasztása, ha édességet szeretne enni.
Vacsoránál vajas kenyér csírával. Ő nem kér csírát. Kicsit később túró rudit vagy más édességet szeretne enni. Szülői válasz: ha nem ettél zöldséget, akkor édesség sincs.


Amennyi édesség, legalább annyi zöldség. Na, ez szinte naponta lejátszódó folyamat, s hihetetlen módon tömi magába (úgymond kétpofára ) a csírát. Lehet motivációt tanulni!
Sajnos az én édesség szeretetemhez - bűntudatomhoz is elég sok csíra fogyasztása szükséges.

A fentieket megosztotta Önnel: Grabarits Ildikó

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERLanaformKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon