Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Párásító berendezés

Új BONECO a Bethesdába

Legkeresettebb termékek

Korábbi alapítványi támogatásaink nem biztos, hogy annyira célba értek, mint a ma átadott 2 db BONECO ultrahangos párásító készülék, melyet a Bethesda Gyermekkórháznak ajándékoztunk.

A Bethesda Kórházban megtudtam, hogy nagyon sokan keresik fel őket légúti problémával, s a párásító készülékek használata a mindennapokban rendkívül fontos.
Sajnos a kórházban eddig még nem volt BONECO ultrahangos párásító, más egyszerűbb, olcsóbb márkák vannak jelenleg is, melyből mindig kevés, a gyerekek sorba ülnek, állnak a párásításhoz. Az eddig használt párásítók élettartama sajnos elég rövid, így további beszerzésére, támogatásra nagy szükség lenne..

Nagyon kedves visszajelzés volt számomra a főnővértől, hogy ő otthon a fűtési szezonban használ BONECO 7131 típusú párásítót, immáron 9 éve.  Igen, 9 éve használja ugyanazt a párásító készüléket! /Mert ez BONECO!/ A svájci BONECO gyár otthoni használatra fejlesztette a készülékeket, de már sok pozitív visszajelzésünk van: orvosi rendelőkből, korházakból, gyógyszállókból, sőt múzeumokból is.

A minőségre vonatkozóan ilyen jó visszajelzésekre van szükségünk, s nagyon büszke vagyok, mikor a több mint 10 évvel ezelőtt vásárolt készülékekhez keresnek nálunk tartozékot.
Úgy vélem, s ma is ebben kaptam megerősítést, hogy érdemes a svájci BONECO márkát választani, mert a használhatóságban, élettartamban megtérül.

Bízom abban, hogy a kórháznak, s az oda érkező kis betegeknek is hasznára, gyógyulására válik, hogy mától a mi készülékeink is hadba álltak, s a gyerekek egészségét szolgálják.

Krupp, légúti probléma?  Feltétlenül figyeljen arra, hogy mekkora a helyiség páratartalma, ahol sokat tartózkodnak, alszanak.

Számos visszajelzés van arra vonatkozóan, hogy az optimális páratartalom biztosításával kivédhető, elkerülhető a betegség vagy annak súlyosabbra fordulása.
Előzze meg, figyeljen gyermekére, környezetére!

vissza   Előző cikk   Következő cikk
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon