Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Legújabb cikkek

Légtisztító: Hatékony segítség a vírusok ellen

Légtisztító: Hatékony segítség a vírusok ellen A koronavírus járvány szokatlan helyzetet teremtett. A járvány visszaszorításához megfontolt gondolkodásra és megfelelő higiénés előírások maradéktalan betartására van szükség.

Hideget fúj a párásító?

Hideget fúj a párásító? Sokan nem tartják kellemesnek az ultrahangos párásítók által kifújt „hideg” párát. Úgy érzik, hogy lehűti a szoba levegőjét, nem érzik komfortosnak. Vajon tényleg így van?

BONECO W300 párásító: igazi nagyágyú

BONECO W300 párásító: igazi nagyágyú A BONECO W300-as modell egy újabb svájci mérnöki fejlesztés eredménye, mely a 2018-ban megjelent 4. generációs BONECO W200 légmosó-párásító készülék továbbfejlesztett változata.

Hidegpárásító: ködösít vagy nem?

Hidegpárásító: ködösít vagy nem? Sokfajta párásító kapható: hidegpárásító, melegpárásító, ultrahangos párásító, légmosó, hibrid… Higgye el, hogy nem az a legfontosabb, hogy egy párásító ködösít vagy sem.

A behozhatatlan előny: indukciós főzőlap

A behozhatatlan előny: indukciós főzőlap Gyors. Hatékony. Energiatakarékos. Biztonságos. Az indukciós főzőlapok egy fejlett technológia szülöttjei. Ismerje meg és használja ki a bennük rejlő lehetőségeket!

BONECO AIR Shower ventilátor: Több rejlik benne?

BONECO AIR Shower ventilátor: Több rejlik benne? Tudta, hogy egy ventilátor nem csak nyáron jó? Tudta, hogy növeli a klímaberendezés, légtisztító, párásító hatékonyságát? Sőt télen javítja a fűtés hatékonyságát is?

Elektromos grillsütő: meglátni és megszeretni

Elektromos grillsütő: meglátni és megszeretni A STEBA élen jár elektromos grillsütők gyártásában. A cég folyamatosan lépést tart a megváltozott fogyasztói igényekkel és elvárásokkal. Az új FG120 kontaktgrill fejlesztésénél a praktikum és kényelem dominált.

Minden lakásba kell egy párásító-légtisztító?

Minden lakásba kell egy párásító-légtisztító? A rossz levegő számos megbetegedés okozója, melyet nem hagyhatunk figyelmen kívül. Az alapkészülékek listájára a mosógép, a hűtő, a sütő mellé besorakozhatna egy légtisztító-párásító készülék is. Mit gondol?

Válasszon minőségi párásítót!

Válasszon minőségi párásítót! Az üzletek polcai roskadoznak a párásító készülékek kínálatától. A döntés nem egyszerű. Melyik legyen a befutó? Párásító pár ezer forintért? Az ajánlat csábító, igaz? De vajon hosszútávon megoldja problémáját?

Szükséges a párasítás, ha szomjas a levegő

Szükséges a párasítás, ha szomjas a levegő Ha úgy érzi, hogy szomjas akkor iszik valamit. Ha azt látja, hogy a virágai szomorúan lekókadnak, akkor megöntözi. De mi van akkor, ha a levegő szomjas?

Melyiket válasszam? Hidegpárásítót vagy melegpárásítót?

Melyiket válasszam? Hidegpárásítót vagy melegpárásítót? Amikor eldönti, hogy párásítót vesz, akkor rögtön szembesül korunk kérdésével: na jó, de melyik alaptípust válasszam? Melyik párásítás az ideális? Segítünk a választásban!

BONECO P500 légtisztító allergia esetén

BONECO P500 légtisztító allergia esetén A légtisztító nem csak télen, a szmog, hanem a megfázás ellen is véd. Ideális egész évben, főleg az olyan allergiában szenvedők részére akik tavasztól őszig tapasztalják magukon az allergia okozta tüneteket.

A párásítás csodákra képes

A párásítás csodákra képes Az otthoni környezet, és életminőségünk javítása szempontjából a párásítás hasznosabb mint gondolná. A párásítás ugyanis sokoldalú, praktikus megoldás, melyre nem csak a téli időszakban van szükség.

Légtisztító a tüdő barátja

Légtisztító a tüdő barátja Ma már minden lakásban kellene légtisztító. De miért? A légszennyezés csak a szabadban jelent gondot, nem? Sajnos ez nem igaz. Otthonában és munkahelyén folyamatosan ki van téve a légszennyezésnek.

Párásító és klíma kéz a kézben jár!?

Párásító és klíma kéz a kézben jár!? Használjak párásítót a klíma mellett? Ne már! Kíváncsi az érveinkre? Elmondjuk, hogy miért jár kéz a kézben a párásító és a klíma.

Mossa ki a koszos levegőt!

Mossa ki a koszos levegőt! Szennyezett a levegő? Mossa ki! Használjon BONECO légmosót, hogy otthona levegője tiszta és páradús legyen! Hogy működik a légmosó? Beáramlik a koszos levegő és a páradús tiszta pedig kijön. Egyszerű, igaz?

Párásítás vagy páramentesítés?

Párásítás vagy páramentesítés? Tévedés azt hinni, hogy csak télen kell párásítani. Párásításra akkor van szükség, ha a relatív páratartalom egy adott tartományon kívül esik. De lássuk csak mikor is szükséges a párásítás!

Dohányzás és légtisztítás

Dohányzás és légtisztítás A légtisztítás minden dohányos és környezete számára enyhülést hozhat. A cigarettafüst ugyanis számos egészségre káros anyagot tartalmaz. Többek között kátrány, nikotin, cián hidrogén és arzén is kimutatható...

Tiszta levegő BONECO légtisztítóval

Tiszta levegő BONECO légtisztítóval Ne terhelje tüdejét, hanem védje egészségét! Szerezzen be egy svájci BONECO légtisztítót, hogy többé ne kelljen a szennyezett utcai levegőhöz hasonló lakókörnyezetben élnie.

Párásítással védheti a tüdejét

Párásítással védheti a tüdejét Tudta, hogy párásítással is védheti a tüdejét a vírusos megbetegedésektől? Sokszor a torokfájás, a köhögés, a légzési problémák és makacs vírusos megbetegedések hátterében lakásunk lecsökkent páratartalma áll.

Adventi készülődés tiszta levegőben

Adventi készülődés tiszta levegőben Az adventi időszakban a sok lótás-futás mellett nagyon jó otthon megpihenni, ajándékokról gondoskodni, tea vagy forralt bor mellett az ünnepi menüsort tervezgetni, adventi gyertyát gyújtani vasárnaponként.

BONECO párásító egészségügyi intézményekben

BONECO párásító egészségügyi intézményekben Többször előfordul, hogy úgy találnak meg minket a kedves ügyfelek, leendő párásító tulajdonosok, hogy egészségügyi panaszukkal orvosnál jártak, s a kórházban, rendelőben BONECO párásítóval találkoztak.

Megérkezett a BONECO nagy teljesítményű légtisztítója

Megérkezett a BONECO nagy teljesítményű légtisztítója Megérkezett a Bonair-hez a BONECO új fejlesztésű légtisztítója, mely igazán nagy lakóterek vagy irodák levegőminőségének a javítását szolgálja. A BONECO P700 HEPA szűrős légtisztító akár 200m2 területhez.

Őszi párásító szezon nagy teljesítményű párásítókkal

Őszi párásító szezon nagy teljesítményű párásítókkal Ősszel a fűtési szezonnal beköszönt a párásító szezon is. Idén már szeptemberben el kellett indítani a fűtést, s megszaporodtak cégünknél a BONECO párásító, illetve a párásító tartozékok iránt érdeklődők.

Bonair nyári újdonságok

Bonair nyári újdonságok Itt a nyár, a kánikula, s már igazán itt az ideje, hogy beszámoljunk arról, hogy a Bonair termékválasztéka milyen termékekkel bővült, minek van szezonja éppen. Cikkünkben a klíma, fagyi, aszaló a főszereplők.

Párásítót, légtisztítót a karácsonyfa alá!

Párásítót, légtisztítót a karácsonyfa alá! Az év vége és karácsony közeledtével sokan törik a fejüket, milyen ajándékot adjanak szeretteiknek. A legtöbben olyan értékes ajándékot választanak, aminek a megajándékozott biztosan örülni fog...

20 éves BonAir születésnapi akciók!

20 éves BonAir születésnapi akciók! E jeles alkalomból, őrült akciókkal várunk minden kedves érdeklődőt, egykori és leendő vásárlónkat! Az immár 20 éve megalapított BonAir, születésnapja alkalmából szeretné Önt meglepni!

A levegő tisztításáról az asztma világnapján

A levegő tisztításáról az asztma világnapján Minden évben, az asztmával kapcsolatos tudatosság, és a kezelés fontosságára való figyelmeztetés jegyében kerül megrendezésre a GINA (Global Initiative for Asthma) kezdeményezésében az asztma világnap

Megjöttek a mínuszok, itt a párásító szezon!

Megjöttek a mínuszok, itt a párásító szezon! A december és a január nagyon mozgalmas és érdekes hónap páratartalom szempontjából is. Sok lakásban, házban van gond a páratartalommal. Van ahol túl magas, van, ahol túl alacsony. Ön szokta mérni?

Penész a lakásban – őszi hívatlan vendég

Penész a lakásban – őszi hívatlan vendég Az októberi, novemberi napok már hiába napsütésesek, egyre kevesebbet szellőztetünk. A zárt ablakok. szellőztetés hiánya hozzájárulnak ahhoz, hogy a lakás túl párás, penészes falak a szobában, pincében.

STEBA háztartási kisgépek árváltozása

STEBA háztartási kisgépek árváltozása A német STEBA gyári árai nyár elején a gyártói költségek, valamint a nemzetközi árfolyamváltozások miatt megemelkedtek, cégünk az árváltoztatással a nyár végéig várt.

Nyári grill promóciók

Nyári grill promóciók Kánikula, hőség, kinek van kedve a konyhában főzőcskézni? Ám enni csak kell, s ilyenkor kiváló megoldásnak mutatkozik, ha ebédje, vacsorája grillezve készült ételekből áll.

Egészséges grillezés

Egészséges grillezés A Bonair a jó közérzetet szolgáló termékeket forgalmazza, melyek egyik kategóráját képezik a grillek. Ez hétköznapi ételkészítési mód is lehet, ám jellemzően társasági összejövetelek ételkészítés módja.

Modern konyhatechnológia a szuvidálás

Modern konyhatechnológia a szuvidálás A szuvidolás, szuvidálás új fogalmak, konyhatechnológiai eljárást takarnak. Vákuumban tartott alapanyag kerül 60°C körüli egyenletesen meleg vízfürdőbe, majd ezt követően lehet hirtelen átsütni, grillezni.

A párásító hasznossága influenza járvány idején

A párásító hasznossága influenza járvány idején A légúti megbetegedések kivédésében fontos szerepet játszik az optimális páratartalom. Párásítóval kellően párás a szoba levegője, nem száradnak ki a nyálkahártyák, ezáltal csökken a megbetegedés esélye.

Már csak pár napot kell várni a HIBRIDRE

Már csak pár napot kell várni a HIBRIDRE A nyugodt alvás közel van már.Már csak pár napot kell várni a HIBRIDRE, a héten megérkezik. Örömteli a bejelentésünk, miszerint novemberben közepén megérkezik az első BONECO hibrid párásító légtisztító.

BONECO, STEBA és CLOER a berlini IFA kiállításon

BONECO, STEBA és CLOER a berlini IFA kiállításon Szeptember elején a berlini IFA kiállításon, beszállító partnereink standjain megismerkedhettünk az új termékekkel.Több STEBA és BONECO újdonsággal bővül már idén a Bonair választéka is. Innováció a Bonair-nél

18 éves lesz a BONAIR

18 éves lesz a BONAIR Bő két hét múlva 18 éves a Bonair. Köszönet mindazoknak, akik a Bonairt, a Bonair termékeit választották, s ezáltal a Bonair BG Kft életben maradását segítik.

Több helyiségbe több párásító!

Több helyiségbe több párásító! Lakása, amiben száraz a levegő több szobából áll? A párásító is több helyiséget kell, hogy párásítson? Egyes BONECO párásítókból párásító csomag ajánlat, szuper kedvezmények a bonairshop-ban!

Bevált? Szereted? Törődj vele!

Bevált? Szereted? Törődj vele! A visszaszámlálás megkezdődött, elkészülni, vigyázz, rajtol a fűtésszezon! Ráadásul a fűtésnek köszönhető száraz levegő nem jár egyedül, támad a megfázás, nátha és mindenféle felsőlégúti megbetegedés is.

Szeptemberi nátha – megfázás vagy parlagfű allergia?

Szeptemberi nátha – megfázás vagy parlagfű allergia? Náthás? Orra, szeme viszket? Folyik az orra, könnyezik? Ezek mind az allergia tünetei, melyek mérsékelhetők a levegő tisztításával, BONECO légtisztító használatával! Parlagfű allergia riadó! Figyelem!

Munkahelyi Grill ebéd

Munkahelyi Grill ebéd A nyári forróság kedvez a fogyni vágyóknak, kevesebbet és könnyebb ételeket eszünk. Nyárra grill fogásokat ajánlunk. Könnyed, nyári grill ételeket készíthet bármely hétköznap. STEBA grillen mindennap grillezhet

Beázás után falszárítás, páramentesítés, páraelvonás

Beázás után falszárítás, páramentesítés, páraelvonás Beázott a pince? Beázott a garázs? Nedvesek a falak? Falszárítás, pinceszárítás esős időjárási körülmények között természetes módon. Hatékony nedvességelvonó, páramentesítő megoldás a kompresszoros párátlanító.

Itt a nyárelő, a kerti partik, grillezés ideje!

Itt a nyárelő, a kerti partik, grillezés ideje! Májustól már nemcsak a hétvégék, hanem akár a hétköznapok is egyaránt ideálisak a baráti összejövetelekhez, társasági kimozdulásokhoz, melyek hasznos kelléke egy grill készülék. Grillezzen! Grill hozzávalók:

Légúti allergiás? Ne szenvedjen!

Légúti allergiás? Ne szenvedjen! Tüsszögés, orrfújás, szemviszketés gyötri? Napi 50-100db papírzsebkendőt fogyaszt? Egyértelmű már, hogy allergiás? Virágoznak a fák, sajnos a gyönyörű látványt sokaknál az allergiás tünetek elhomályosítják.

Jön az árvíz, jön az árvíz! -hangzék.....

Jön az árvíz, jön az árvíz! -hangzék..... Országszerte gondot okoz az elmúlt hetek különös időjárása, a sok csapadék. A szántóföldeken áll a víz sok helyütt, s a talajvíz szintje jellemzően megemelkedett. Beázást okoz ez azoknál...

Szmogos levegő? Védje a tüdejét légtisztítóval!

Szmogos levegő? Védje a tüdejét légtisztítóval! A hírek szerint néhány helyen a szálló por koncentrációja az utóbbi időben is sokszor eléri a veszélyes szintet. Mit tehet, hogyan védekezhet ha Önnél is szmog, szmogveszély van?

A Bonair Karácsonyi menü ajánlata 10 recept

 A Bonair Karácsonyi menü ajánlata 10 recept Mi kerüljön idén a Karácsonyi ünnepi asztalra? Ha nem ragaszkodik a gyomrot megterhelő fogásokhoz, netán vegetáriánus, húsmentes ételre vagy lisztmentes desszertre vágyik, akkor a Bonair kínálatából válasszon!

Ismerje meg új webáruházunkat.

Ismerje meg új webáruházunkat. Párásítót, párátlanítót, háztartási gépet, karácsonyi ajándékot keres? Netán már meglévő készülékéhez szeretne szűrőt, tartozékot vásárolni? Ismerje meg új webáruházunkat, a bonairshop.hu-t

Magas szálló por koncentráció -- Szmogriadó

Magas szálló por koncentráció -- Szmogriadó A hírek szerint néhány helyen a szálló por koncentrációja elérte a veszélyes szintet. Mit tehet, hogy védekezhet ha Önnél is szmogriadó van? Hogyan óvhatja, gyermekei szerettei egészségét?

Megújultunk! Új konyhai eszközfallal bővült bemutatótermünk

Megújultunk! Új konyhai eszközfallal bővült bemutatótermünk Irodánkban, bemutatótermünk végre be tudjuk mutatni Önnek a Kuhn Rikon konyhai eszközöket. Látogasson el hozzánk, válassza a színpompás konyhai kiegészítőket lakásába vagy ajándékba!

Melengető tea – s a teafőzés rejtelmei

Melengető tea – s a teafőzés rejtelmei A ragyogó napsütéses nappalok után beköszöntek a zordabb, ködös, hűvös reggelek. A reggeli felkelés kellemetlenségén enyhíthet egy csésze finom meleg nedűvel, teával.

Megújult a BONECO. HU

Megújult a BONECO. HU Látogassa meg az új boneco.hu weboldalunkat, tájékozódjon a modern, svájci párásítókról. Ha érdekesnek találta, ossza meg másokkal is. Ha fejlesztési, javítási javaslata van, mondja el nekünk!

Vallomás – Lisztérzékenység és allergiák

Vallomás – Lisztérzékenység és allergiák Főleg kisgyerekes családoktól hallottam eddig: lisztérzékeny, tejérzékeny, gluténmentes étkezésre szoruló. Napjainkban egyre többen küzdünk emésztési problémával. A hátterében sok érdekes tényező húzódik.

Vigyázz, támadás! Meneküljünk!

Vigyázz, támadás! Meneküljünk! Ön is tapasztalja közvetlen környezetében a tüsszögés, szemviszketés kínzó érzését? Ilyenkor augusztusban a parlagfű virágzásakor a parlagfű allergiások szenvednek. Miképpen védekezzen a parlagfű allergia ellen

Kezdődik a parlagfű szezon, 9 +1 tipp az allergia átvészelésére

Kezdődik a parlagfű szezon, 9 +1 tipp az allergia átvészelésére Augusztusban és szeptemberben minden ötödik ember aggódva kíséri figyelemmel a napi pollenjelentést. Íme 10 tipp, mit tehetünk, hogyan csökkenthetjük a parlagfű allergia okozta kellemetlen tüneteket!

Tuti steak –STEBA marha steak recept

Tuti steak –STEBA marha steak recept Marhát gyorsan, pár perc alatt is el lehet készíteni? Az Ön számára is meglepő? Persze nem mindegy, milyen a hús, de a STEBA tuti receptjét kipróbáltuk. Ismerje meg az argentín marhából készült steakünket.

Újabb hűsítő ajánlatunk: málnafagyi, házilag

Újabb hűsítő ajánlatunk: málnafagyi, házilag A következő napok, megint rekkenő hőséget ígérnek. A legutóbbi mennyei nyalánkság, melyet a TREBS fagyigéppel készítettünk, a házi málnafagyi. Szeretettel osztjuk meg Önnek itt, a receptet, az elkészítés módját

Viharkárok nálunk is –páramentesítés a gyakorlatban

Viharkárok nálunk is  –páramentesítés a gyakorlatban Július 29-én, hatalmas vihar söpört végig Budapesten, érintve a bemutatótermünket. Kidőlt fa, beázott iroda, és raktár… azonban mégis szerencsések vagyunk, a páramentesítő készülékek megoldották a nagyobb bajt.

Beszámoló a királyi grillpartiról

Beszámoló a királyi grillpartiról A július 17-i grillpartin, úgy gondoljuk, minden remekül sikerült! A Duna part, Frank Huhnke szaktudása, egy fantasztikus, kb 50 fős társaság, és természetesen a művészi, mennyei grillételek!

Házi fagylalt -bazsalikomos fagyi

Házi fagylalt -bazsalikomos fagyi A forró nyári napokon sem tétlenkedünk,egy igazán tikkasztó napon készült hűsítő ajánlatunk: a házi készítésű bazsalikomos fagylalt. Nézze meg, hogy miért jó, s milyen egyszerű a fagyit saját kezűleg készíteni!

Duna-parti grill parti

Duna-parti grill parti Tartson velünk július 17-én, egy interaktív grill partira! Lesse el a grill trükköket a német Grill királytól, Frank Huhnke-tól! Próbálja ki STEBA elektromos grilleket, és fogyasszuk el együtt a finomságokat!

Grillfesztivál, grillbajnokság Balatonlellén

Grillfesztivál, grillbajnokság Balatonlellén A grillezés jó móka! Céges csapatoknak is közös mulatság, csapatépítés, így ismerkedhettünk meg a grillezésre nevezettek között nagyon lelkes és jópofa helyi „hatósági” csapatokkal is, a tűzoltók és rendőrök.

Grillezés a szabadban, grillezés akár a panellakás erkélyen

Grillezés a szabadban, grillezés akár a panellakás erkélyen A grillezés élményét átélheti akár a saját lakásában is, netán a panellakás erkélyén vagy a családi ház teraszán, kertben. Ahol áram van, ott egyszerűen és gyorsan üzembe helyezhető egy elektromos grill.

Májusi eső, aranyat ér… páramentesítés a lakásban

Májusi eső, aranyat ér… páramentesítés a lakásban Bár mi emberek, nem örülünk a borongós időnek, hosszú távon mégis kifizetődő, hiszen növényeinknek csak a javára válhat! Ám mi a helyzet ilyenkor lakásban? Bizony az emelkedett pára, okozhat kellemetlenségeket

Gyermeknapi üdvözlet

Gyermeknapi üdvözlet Segítünk, hogyan tegye boldoggá gyerkőcét, ezen a különleges napon, mikor nincsen különösebb apropója, még is ajándékozunk, meglepjük őket, rendhagyó emlékekkel csalunk mosolyt a kis arcocskákra!

A szellőztetés fontossága – Téli áldozatok

A szellőztetés fontossága – Téli áldozatok Sajnos télről-télre gyakoribb az a szomorú tény, hogy egyre többen esnek áldozatául a fűtés okozta gázmérgezésnek. Következő cikkünkben szeretnénk segíteni, hogy megelőzhesse Ön is ezt a gyakori tragédiát.

10 jótanács immunerősítésre

10 jótanács immunerősítésre Magyar virtus:betegen is helytállunk.Azonban a náthás, köhögős betegek sokszor fertőzik meg a környezetükben tartózkodó munkatársakat, ügyfeleket,s máris terjed a betegség.Mivel teheti szervezetét ellenállóbbá?

Mi van a puttonyunkban?

Mi van a puttonyunkban? A Mikulás már kifáradt az ajándékosztásban, mi most jövünk bele! Még Önnek van ideje, s reméljük, hogy kedve is, hogy a közelgő szeretet ünnepe alkalmából megajándékozza szeretteit.

Házi készítésű nassolnivalók, kekszek

Házi készítésű nassolnivalók, kekszek Készítsen saját kezűleg különféle sós és édes kekszeket! Az egyre hűvösebb napokon egyre többet tartózkodunk bent a lakásban, s mintha gyakrabban keresgélnénk nassolnivalót a környezetünkben.

SZMOGRIADÓ! Mit tehet az egészsége védelmében!

SZMOGRIADÓ! Mit tehet az egészsége védelmében! A szálló por magas koncentrációja miatt sok városban szmogriadót rendeltek el, ahol nincs is szmogriadó, ott is sokhelyütt az egészségügyi határérték feletti értéket mértek. Mit tehetek? Tudjon meg többet!

KUHN RIKON Varázsolj színeket a konyhába!

KUHN RIKON Varázsolj színeket a konyhába! A svájci KUHN RIKON lépést tart a divattal, s a prémium edényei a főzés szeretetére nevelnek, s a háziasszonyokat most erre buzdítják: Varázsolj színeket a konyhába!

Parlagfű: indul a szezon

Parlagfű: indul a szezon Európában nincs még egy ország, ahol ennyire magas a parlagfűvel szennyezett területek nagysága, mint nálunk, és ha nem teszünk semmit, akkor néhány éven belül népegészségügyi katasztrófával kell szembenéznünk.

Hatalmas Parlagfű mezők Budapesten

Hatalmas Parlagfű mezők Budapesten Budapest belterületén hatalmas parlagfűmezőket találhat a kíváncsi szemlélődő. A meteorológiai előrejelzések szerint felmelegedés jön, így augusztus elején megkezdődik az idei parlagfűszezon.

Kinek érdemes elektromos grillsütőt választania?

Kinek érdemes elektromos grillsütőt választania? Mit szól egy kényelmes grillezéshez, amikor nem számít a rossz idő, nincs korom, hosszas takarítás a parti után? Esőben grillparti! IGEN! Nem kell lemondania a grillparti élményéről zord időjárás esetén sem.

Grillezzen, akár szakadó esőben is!

Grillezzen, akár szakadó esőben is! Elérkezett végre a forró nyár, amikor szívesen hívjuk át magunkhoz barátainkat beszélgetni, sütni-főzni a szabadban. Az idő azonban nem mindig kegyes hozzánk, pedig nincs annál bosszantóbb érzés, mikor ...

Tavaszi –nyári zöldbe borulás -Tiszta levegőt!

Tavaszi –nyári zöldbe borulás -Tiszta levegőt! A tavaszi napsütés gyorsan előcsalogatta a rügyeket, leveleket, s nagyon gyorsan virágba borultak a fák, bokrok. Csodaszép nézni, s még sok helyen kellemes illattal is jár e felemelő, feltöltődést hozó látvány.

Eperfagyi házilag

Eperfagyi házilag Eperfagyi, eperfagyi, hű de finom -énekelgettük, mikor megkóstoltuk első fagylaltunkat. Kellemesen lágy, eperdarabokkal dúsított természetes alapanyagokból készítettük.

Gyereknapi játék 77.000 Ft értékű ajándékkal

Gyereknapi játék 77.000 Ft értékű ajándékkal Küldje be nekünk kedvenc gofri receptjét és a hét legjobban kidolgozott eredeti remekművet fantasztikus ajándékokkal díjazzuk! Csapjon le értékes ajándékaink egyikére:

Párásító nyári mellőzése, karbantartása

Párásító nyári mellőzése, karbantartása A párásító folyamatos és megfelelő karbantartása nagyon fontos a használat folyamán. Amennyiben csak a fűtési időszakban használja párásítóját a tavasz beköszöntével igen fontos, hogy megfelelően tárolja...

TAVASZI bosszúságok a levegőből

TAVASZI bosszúságok a levegőből Viszket, könnyezik a szeme? Gyakran kell az orrát fújnia? Ha az ilyen tünetek már igazoltan légúti allergia jelei Önnél, akkor panaszai mérséklésére a beszívott levegő tisztítását javasoljuk.

Ingyenszállítás Nap

Ingyenszállítás Nap Bő egy hetünk van, s az ünnepi készülődés stresszes kapkodást jelent már sokaknak. Nézze át weboldalunkat, amit saját részre vagy ajándékba szeretne megrendelni, azt most INGYEN HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL támogatjuk

Mézeskalács és Vaníliás kifli

Mézeskalács és  Vaníliás kifli Én vasárnap megsütöttem a vaníliás kifliből 2 adagot, s már tegnap este kiürült a tálca, úgyhogy sajnos a Karácsonyt nem várta meg, de elmondhatom, hogy jól sikerült. Ezért osztom meg nyugodt szívvel Önnel.

Vegye elő meglévő párásító készülékét!

Vegye elő meglévő párásító készülékét! Korábban már beszerezte, azonban hónapok óta nem használja? Száraz köhögéssel ébred? A száraz levegő hatásaitól már szenved? Akkor most valóban itt van az ideje, hogy elővegye meglévő párásítóját!

Bonair A Baba Mama Expon

Bonair A Baba Mama Expon Jelentem, megjelentünk a 2010.november 12 és 14. között a Budaepest Arénában megrendezett Gyerekvilág és Baba-mama Expo kiállításon. A kiállítási standokon szülők és kisgyerekek nézelődtek, játszottak.

Új BONECO a Bethesdába

Új BONECO a Bethesdába Korábbi alapítványi támogatásaink nem biztos, hogy annyira célba értek, mint a ma átadott 2 db BONECO ultrahangos párásító készülék, melyet a Bethesda Gyermekkórháznak ajándékoztunk.

A nedves, beázott lakásokban tenyésznek az allergének

A nedves, beázott lakásokban tenyésznek az allergének A nedves, beázott lakásokban tenyésznek az allergének, és egy kutatási beszámoló szerint az ilyen környezetben élő gyerekeknél gyakrabban lép fel légúti allergia.

Páramentesítő készülék, párátlanító készülék

Páramentesítő készülék, párátlanító készülék Penészgomba spórák szinte mindenhol vannak a levegőben. De csak ott szaporodnak, ahol kedvezőek a feltételek, párás a környezet. Olyan feltételeket kell biztosítani, ami nem kedvez a gombák szaporodásának.

Egészséges grill. Lehetséges ez?

Egészséges grill. Lehetséges ez? Ki ne ismerné a bosszúságot, amely a grillezés kezdeténél a begyújtással kezdődik, s folytatódik a parázsba kicsöpögő zsírral, az elszenesedett, kiszáradt húsokkal, valamint a party után a takarítással.

Grill, grill, grill - Terítéken a grillsütő

Grill, grill, grill -  Terítéken a grillsütő Akár hétköznapi gyors vacsora, akár hétvégi kerti party, STEBA grilljét gyorsan hadba állíthatja, s a takarítása sem oly macerás! - Nézze meg a videót -

Pünkösd pünkösdi szokások, hiedelmek

Pünkösd     pünkösdi szokások, hiedelmek Pünkösd neve a görög pentekorsztész öntvenedik szóból származik, ugyanis ez az ünnep a Húsvétot követő ötvenedik napon kezdődik. Pünkösd a Húsvét függvényében mozgó ünnep.

Konyhakiállítás Május 7-9. Papp László Aréna

Konyhakiállítás Május 7-9. Papp László Aréna Konyha? Minden, ami konyhával, konyhafelszereléssel kapcsolatos, akár bútor, akár eszköz, akár háztartási gép, megtalálható volt az Arénában.

A vulkáni hamu mérgező?

A vulkáni hamu mérgező? a WHO szóvivője közölte: a szervezet szakemberei még nem tudták felmérni, milyen mértékben lehet ártalmas az egészségre a vulkáni hamu. Szoros figyelemmel követjük a helyzetet - mondta.

Vulkáni hamu - Mire ügyeljen az egészsége érdekében?

Vulkáni hamu - Mire ügyeljen az egészsége érdekében? Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) pénteken azt javasolta a légúti betegségben szenvedő európaiaknak, hogy az Izlandon kitört vulkán légkörbe került hamujának aláhullásakor lehetőleg maradjanak fedett helyen.

Chicago-ból jelentjük

Chicago-ból jelentjük Mivel nemzetközi európai kiállításokon a külföldi partner cégeink nem vesznek részt, így idén Amerikába mentem utánuk. Kíváncsi voltam, hogy jelenik meg az AIR-O-SWISS márka az USA-ban.

Boldog Karácsonyt

Boldog  Karácsonyt Boldog békés karácsonyt kívánunk

Száraz köhögés

Száraz köhögés A száraz köhögés igen gyakori oka a fűtés beindulása, a száraz levegő miatt a nyálkahártya kiszárad. Fontos a tünetek gyors enyhítése. Első és nagyon fontos kezelési mód a sok folyadék bevitele és a párásítás.

Ultrahangos párásító karbantartása

Ultrahangos párásító karbantartása Az ultrahangos párásító mindent kiporlaszt, ami porlasztó térbe kerül. Ha koszos víz van benne akkor azt. Ezért fontos hogy mindig tiszta ivóvíz legyen benne.

Vegye elő a párásító készüléket!

Vegye elő a párásító készüléket! Még most ellenőrizze, hogy megfelelően működik e a párásító, ne akkor kelljen a szervizbe rohanni amikor már vadul köhög a gyereke. Próbálja ki, takarítsa ki ha szükséges, és cserélje ki cserélendő szűrőket!

Légmosó Karbantartása

Légmosó Karbantartása A párásító folyamatos és megfelelő karbantartása nagyon fontos a használat folyamán. Amennyiben csak a fűtési időszakban használja párásítóját a tavasz beköszöntével igen fontos, hogy megfelelően tárolja.

BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon