Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Lanaform Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Wellness

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Cikkek Kategória:

Legújabb cikkek

Bonair nyári újdonságok

2017. június 07.

Bonair nyári újdonságok Itt a nyár, a kánikula, s már igazán itt az ideje, hogy beszámoljunk arról, hogy a Bonair termékválasztéka milyen termékekkel bővült, minek van szezonja éppen. Cikkünkben a klíma, fagyi, aszaló a főszereplők.

Párásítót, légtisztítót a karácsonyfa alá!

2016. december 13.

Párásítót, légtisztítót a karácsonyfa alá! Az év vége és karácsony közeledtével sokan törik a fejüket, milyen ajándékot adjanak szeretteiknek. A legtöbben olyan értékes ajándékot választanak, aminek a megajándékozott biztosan örülni fog...

20 éves BonAir születésnapi akciók!

2016. május 19.

20 éves BonAir születésnapi akciók! E jeles alkalomból, őrült akciókkal várunk minden kedves érdeklődőt, egykori és leendő vásárlónkat! Az immár 20 éve megalapított BonAir, születésnapja alkalmából szeretné Önt meglepni!

A levegő tisztításáról az asztma világnapján

2016. május 03.

A levegő tisztításáról az asztma világnapján Minden évben, az asztmával kapcsolatos tudatosság, és a kezelés fontosságára való figyelmeztetés jegyében kerül megrendezésre a GINA (Global Initiative for Asthma) kezdeményezésében az asztma világnap

Megjöttek a mínuszok, itt a párásító szezon!

2016. január 20.

Megjöttek a mínuszok, itt a párásító szezon! A december és a január nagyon mozgalmas és érdekes hónap páratartalom szempontjából is. Sok lakásban, házban van gond a páratartalommal. Van ahol túl magas, van, ahol túl alacsony. Ön szokta mérni?

Penész a lakásban – őszi hívatlan vendég

2015. november 16.

Penész a lakásban – őszi hívatlan vendég Az októberi, novemberi napok már hiába napsütésesek, egyre kevesebbet szellőztetünk. A zárt ablakok. szellőztetés hiánya hozzájárulnak ahhoz, hogy a lakás túl párás, penészes falak a szobában, pincében.

STEBA háztartási kisgépek árváltozása

2015. augusztus 31.

STEBA háztartási kisgépek árváltozása A német STEBA gyári árai nyár elején a gyártói költségek, valamint a nemzetközi árfolyamváltozások miatt megemelkedtek, cégünk az árváltoztatással a nyár végéig várt.

Nyári grill promóciók

2015. július 20.

Nyári grill promóciók Kánikula, hőség, kinek van kedve a konyhában főzőcskézni? Ám enni csak kell, s ilyenkor kiváló megoldásnak mutatkozik, ha ebédje, vacsorája grillezve készült ételekből áll.

Egészséges grillezés

2015. május 21.

Egészséges grillezés A Bonair a jó közérzetet szolgáló termékeket forgalmazza, melyek egyik kategóráját képezik a grillek. Ez hétköznapi ételkészítési mód is lehet, ám jellemzően társasági összejövetelek ételkészítés módja.

Modern konyhatechnológia a szuvidálás

2015. május 18.

Modern konyhatechnológia a szuvidálás A szuvidolás, szuvidálás új fogalmak, konyhatechnológiai eljárást takarnak. Vákuumban tartott alapanyag kerül 60°C körüli egyenletesen meleg vízfürdőbe, majd ezt követően lehet hirtelen átsütni, grillezni.

A párásító hasznossága influenza járvány idején

2015. január 27.

A párásító hasznossága influenza járvány idején A légúti megbetegedések kivédésében fontos szerepet játszik az optimális páratartalom. Párásítóval kellően párás a szoba levegője, nem száradnak ki a nyálkahártyák, ezáltal csökken a megbetegedés esélye.

Már csak pár napot kell várni a HIBRIDRE

2014. november 11.

Már csak pár napot kell várni a HIBRIDRE A nyugodt alvás közel van már.Már csak pár napot kell várni a HIBRIDRE, a héten megérkezik. Örömteli a bejelentésünk, miszerint novemberben közepén megérkezik az első BONECO hibrid párásító légtisztító.

BONECO, STEBA és CLOER a berlini IFA kiállításon

2014. szeptember 16.

BONECO, STEBA és CLOER a berlini IFA kiállításon Szeptember elején a berlini IFA kiállításon, beszállító partnereink standjain megismerkedhettünk az új termékekkel.Több STEBA és BONECO újdonsággal bővül már idén a Bonair választéka is. Innováció a Bonair-nél

18 éves lesz a BONAIR

2014. május 08.

18 éves lesz a BONAIR Bő két hét múlva 18 éves a Bonair. Köszönet mindazoknak, akik a Bonairt, a Bonair termékeit választották, s ezáltal a Bonair BG Kft életben maradását segítik.

Több helyiségbe több párásító!

2013. december 17.

Több helyiségbe több párásító! Lakása, amiben száraz a levegő több szobából áll? A párásító is több helyiséget kell, hogy párásítson? Egyes BONECO párásítókból párásító csomag ajánlat, szuper kedvezmények a bonairshop-ban!

Bonair extra garancia

2013. december 10.

Bonair extra garancia Az ügyfelek megelégedettségének növelése, s a nemzetközi trendek érvényesülése. Az általunk forgalmazott termékekhez adott EXTRA garanciát mostantól ingyenes regisztrációval nyújtjuk kedves vásárlóinak!

Bevált? Szereted? Törődj vele!

2013. december 03.

Bevált? Szereted? Törődj vele! A visszaszámlálás megkezdődött, elkészülni, vigyázz, rajtol a fűtésszezon! Ráadásul a fűtésnek köszönhető száraz levegő nem jár egyedül, támad a megfázás, nátha és mindenféle felsőlégúti megbetegedés is.

Szeptemberi nátha – megfázás vagy parlagfű allergia?

2013. szeptember 20.

Szeptemberi nátha – megfázás vagy parlagfű allergia? Náthás? Orra, szeme viszket? Folyik az orra, könnyezik? Ezek mind az allergia tünetei, melyek mérsékelhetők a levegő tisztításával, BONECO légtisztító használatával! Parlagfű allergia riadó! Figyelem!

Munkahelyi Grill ebéd

2013. július 25.

Munkahelyi Grill ebéd A nyári forróság kedvez a fogyni vágyóknak, kevesebbet és könnyebb ételeket eszünk. Nyárra grill fogásokat ajánlunk. Könnyed, nyári grill ételeket készíthet bármely hétköznap. STEBA grillen mindennap grillezhet

Beázás után falszárítás, páramentesítés, páraelvonás

2013. június 11.

Beázás után falszárítás, páramentesítés, páraelvonás Beázott a pince? Beázott a garázs? Nedvesek a falak? Falszárítás, pinceszárítás esős időjárási körülmények között természetes módon. Hatékony nedvességelvonó, páramentesítő megoldás a kompresszoros párátlanító.

Itt a nyárelő, a kerti partik, grillezés ideje!

2013. május 22.

Itt a nyárelő, a kerti partik, grillezés ideje! Májustól már nemcsak a hétvégék, hanem akár a hétköznapok is egyaránt ideálisak a baráti összejövetelekhez, társasági kimozdulásokhoz, melyek hasznos kelléke egy grill készülék. Grillezzen! Grill hozzávalók:

Légúti allergiás? Ne szenvedjen!

2013. május 08.

Légúti allergiás? Ne szenvedjen! Tüsszögés, orrfújás, szemviszketés gyötri? Napi 50-100db papírzsebkendőt fogyaszt? Egyértelmű már, hogy allergiás? Virágoznak a fák, sajnos a gyönyörű látványt sokaknál az allergiás tünetek elhomályosítják.

Jön az árvíz, jön az árvíz! -hangzék.....

2013. április 05.

Jön az árvíz, jön az árvíz! -hangzék..... Országszerte gondot okoz az elmúlt hetek különös időjárása, a sok csapadék. A szántóföldeken áll a víz sok helyütt, s a talajvíz szintje jellemzően megemelkedett. Beázást okoz ez azoknál...

Szmogos levegő? Védje a tüdejét légtisztítóval!

2013. február 20.

Szmogos levegő? Védje a tüdejét légtisztítóval! A hírek szerint néhány helyen a szálló por koncentrációja az utóbbi időben is sokszor eléri a veszélyes szintet. Mit tehet, hogyan védekezhet ha Önnél is szmog, szmogveszély van?

A Bonair Karácsonyi menü ajánlata 10 recept

2012. december 20.

 A Bonair Karácsonyi menü ajánlata 10 recept Mi kerüljön idén a Karácsonyi ünnepi asztalra? Ha nem ragaszkodik a gyomrot megterhelő fogásokhoz, netán vegetáriánus, húsmentes ételre vagy lisztmentes desszertre vágyik, akkor a Bonair kínálatából válasszon!

Ismerje meg új webáruházunkat.

2012. december 19.

Ismerje meg új webáruházunkat. Párásítót, párátlanítót, háztartási gépet, karácsonyi ajándékot keres? Netán már meglévő készülékéhez szeretne szűrőt, tartozékot vásárolni? Ismerje meg új webáruházunkat, a bonairshop.hu-t

Magas szálló por koncentráció -- Szmogriadó

2012. november 25.

Magas szálló por koncentráció -- Szmogriadó A hírek szerint néhány helyen a szálló por koncentrációja elérte a veszélyes szintet. Mit tehet, hogy védekezhet ha Önnél is szmogriadó van? Hogyan óvhatja, gyermekei szerettei egészségét?

Megújultunk! Új konyhai eszközfallal bővült bemutatótermünk

2012. november 13.

Megújultunk! Új konyhai eszközfallal bővült bemutatótermünk Irodánkban, bemutatótermünk végre be tudjuk mutatni Önnek a Kuhn Rikon konyhai eszközöket. Látogasson el hozzánk, válassza a színpompás konyhai kiegészítőket lakásába vagy ajándékba!

Melengető tea – s a teafőzés rejtelmei

2012. október 25.

Melengető tea – s a teafőzés rejtelmei A ragyogó napsütéses nappalok után beköszöntek a zordabb, ködös, hűvös reggelek. A reggeli felkelés kellemetlenségén enyhíthet egy csésze finom meleg nedűvel, teával.

Megújult a BONECO. HU

2012. október 09.

Megújult a BONECO. HU Látogassa meg az új boneco.hu weboldalunkat, tájékozódjon a modern, svájci párásítókról. Ha érdekesnek találta, ossza meg másokkal is. Ha fejlesztési, javítási javaslata van, mondja el nekünk!

Vallomás – Lisztérzékenység és allergiák

2012. október 04.

Vallomás – Lisztérzékenység és allergiák Főleg kisgyerekes családoktól hallottam eddig: lisztérzékeny, tejérzékeny, gluténmentes étkezésre szoruló. Napjainkban egyre többen küzdünk emésztési problémával. A hátterében sok érdekes tényező húzódik.

Vigyázz, támadás! Meneküljünk!

2012. augusztus 16.

Vigyázz, támadás! Meneküljünk! Ön is tapasztalja közvetlen környezetében a tüsszögés, szemviszketés kínzó érzését? Ilyenkor augusztusban a parlagfű virágzásakor a parlagfű allergiások szenvednek. Miképpen védekezzen a parlagfű allergia ellen

Kezdődik a parlagfű szezon, 9 +1 tipp az allergia átvészelésére

2012. augusztus 08.

Kezdődik a parlagfű szezon, 9 +1 tipp az allergia átvészelésére Augusztusban és szeptemberben minden ötödik ember aggódva kíséri figyelemmel a napi pollenjelentést. Íme 10 tipp, mit tehetünk, hogyan csökkenthetjük a parlagfű allergia okozta kellemetlen tüneteket!

Tuti steak –STEBA marha steak recept

2012. augusztus 03.

Tuti steak –STEBA marha steak recept Marhát gyorsan, pár perc alatt is el lehet készíteni? Az Ön számára is meglepő? Persze nem mindegy, milyen a hús, de a STEBA tuti receptjét kipróbáltuk. Ismerje meg az argentín marhából készült steakünket.

Újabb hűsítő ajánlatunk: málnafagyi, házilag

2012. augusztus 02.

Újabb hűsítő ajánlatunk: málnafagyi, házilag A következő napok, megint rekkenő hőséget ígérnek. A legutóbbi mennyei nyalánkság, melyet a TREBS fagyigéppel készítettünk, a házi málnafagyi. Szeretettel osztjuk meg Önnek itt, a receptet, az elkészítés módját

Viharkárok nálunk is –páramentesítés a gyakorlatban

2012. augusztus 02.

Viharkárok nálunk is  –páramentesítés a gyakorlatban Július 29-én, hatalmas vihar söpört végig Budapesten, érintve a bemutatótermünket. Kidőlt fa, beázott iroda, és raktár… azonban mégis szerencsések vagyunk, a páramentesítő készülékek megoldották a nagyobb bajt.

Beszámoló a királyi grillpartiról

2012. augusztus 02.

Beszámoló a királyi grillpartiról A július 17-i grillpartin, úgy gondoljuk, minden remekül sikerült! A Duna part, Frank Huhnke szaktudása, egy fantasztikus, kb 50 fős társaság, és természetesen a művészi, mennyei grillételek!

Házi fagylalt -bazsalikomos fagyi

2012. július 27.

Házi fagylalt -bazsalikomos fagyi A forró nyári napokon sem tétlenkedünk,egy igazán tikkasztó napon készült hűsítő ajánlatunk: a házi készítésű bazsalikomos fagylalt. Nézze meg, hogy miért jó, s milyen egyszerű a fagyit saját kezűleg készíteni!

Duna-parti grill parti

2012. július 05.

Duna-parti grill parti Tartson velünk július 17-én, egy interaktív grill partira! Lesse el a grill trükköket a német Grill királytól, Frank Huhnke-tól! Próbálja ki STEBA elektromos grilleket, és fogyasszuk el együtt a finomságokat!

Grillfesztivál, grillbajnokság Balatonlellén

2012. június 25.

Grillfesztivál, grillbajnokság Balatonlellén A grillezés jó móka! Céges csapatoknak is közös mulatság, csapatépítés, így ismerkedhettünk meg a grillezésre nevezettek között nagyon lelkes és jópofa helyi „hatósági” csapatokkal is, a tűzoltók és rendőrök.

Grillezés a szabadban, grillezés akár a panellakás erkélyen

2012. június 23.

Grillezés a szabadban, grillezés akár a panellakás erkélyen A grillezés élményét átélheti akár a saját lakásában is, netán a panellakás erkélyén vagy a családi ház teraszán, kertben. Ahol áram van, ott egyszerűen és gyorsan üzembe helyezhető egy elektromos grill.

Májusi eső, aranyat ér… páramentesítés a lakásban

2012. május 29.

Májusi eső, aranyat ér… páramentesítés a lakásban Bár mi emberek, nem örülünk a borongós időnek, hosszú távon mégis kifizetődő, hiszen növényeinknek csak a javára válhat! Ám mi a helyzet ilyenkor lakásban? Bizony az emelkedett pára, okozhat kellemetlenségeket

Gyermeknapi üdvözlet

2012. május 23.

Gyermeknapi üdvözlet Segítünk, hogyan tegye boldoggá gyerkőcét, ezen a különleges napon, mikor nincsen különösebb apropója, még is ajándékozunk, meglepjük őket, rendhagyó emlékekkel csalunk mosolyt a kis arcocskákra!

A szellőztetés fontossága – Téli áldozatok

2012. február 16.

A szellőztetés fontossága – Téli áldozatok Sajnos télről-télre gyakoribb az a szomorú tény, hogy egyre többen esnek áldozatául a fűtés okozta gázmérgezésnek. Következő cikkünkben szeretnénk segíteni, hogy megelőzhesse Ön is ezt a gyakori tragédiát.

10 jótanács immunerősítésre

2011. december 13.

10 jótanács immunerősítésre Magyar virtus:betegen is helytállunk.Azonban a náthás, köhögős betegek sokszor fertőzik meg a környezetükben tartózkodó munkatársakat, ügyfeleket,s máris terjed a betegség.Mivel teheti szervezetét ellenállóbbá?

Mi van a puttonyunkban?

2011. december 07.

Mi van a puttonyunkban? A Mikulás már kifáradt az ajándékosztásban, mi most jövünk bele! Még Önnek van ideje, s reméljük, hogy kedve is, hogy a közelgő szeretet ünnepe alkalmából megajándékozza szeretteit.

Házi készítésű nassolnivalók, kekszek

2011. november 07.

Házi készítésű nassolnivalók, kekszek Készítsen saját kezűleg különféle sós és édes kekszeket! Az egyre hűvösebb napokon egyre többet tartózkodunk bent a lakásban, s mintha gyakrabban keresgélnénk nassolnivalót a környezetünkben.

SZMOGRIADÓ! Mit tehet az egészsége védelmében!

2011. november 05.

SZMOGRIADÓ! Mit tehet az egészsége védelmében! A szálló por magas koncentrációja miatt sok városban szmogriadót rendeltek el, ahol nincs is szmogriadó, ott is sokhelyütt az egészségügyi határérték feletti értéket mértek. Mit tehetek? Tudjon meg többet!

KUHN RIKON Varázsolj színeket a konyhába!

2011. október 27.

KUHN RIKON Varázsolj színeket a konyhába! A svájci KUHN RIKON lépést tart a divattal, s a prémium edényei a főzés szeretetére nevelnek, s a háziasszonyokat most erre buzdítják: Varázsolj színeket a konyhába!

Parlagfű: indul a szezon

2011. augusztus 23.

Parlagfű: indul a szezon Európában nincs még egy ország, ahol ennyire magas a parlagfűvel szennyezett területek nagysága, mint nálunk, és ha nem teszünk semmit, akkor néhány éven belül népegészségügyi katasztrófával kell szembenéznünk.

Hatalmas Parlagfű mezők Budapesten

2011. augusztus 10.

Hatalmas Parlagfű mezők Budapesten Budapest belterületén hatalmas parlagfűmezőket találhat a kíváncsi szemlélődő. A meteorológiai előrejelzések szerint felmelegedés jön, így augusztus elején megkezdődik az idei parlagfűszezon.

Kinek érdemes elektromos grillsütőt választania?

2011. július 28.

Kinek érdemes elektromos grillsütőt választania? Mit szól egy kényelmes grillezéshez, amikor nem számít a rossz idő, nincs korom, hosszas takarítás a parti után? Esőben grillparti! IGEN! Nem kell lemondania a grillparti élményéről zord időjárás esetén sem.

Grillezzen, akár szakadó esőben is!

2011. július 01.

Grillezzen, akár szakadó esőben is! Elérkezett végre a forró nyár, amikor szívesen hívjuk át magunkhoz barátainkat beszélgetni, sütni-főzni a szabadban. Az idő azonban nem mindig kegyes hozzánk, pedig nincs annál bosszantóbb érzés, mikor ...

Tavaszi –nyári zöldbe borulás -Tiszta levegőt!

2011. június 17.

Tavaszi –nyári zöldbe borulás -Tiszta levegőt! A tavaszi napsütés gyorsan előcsalogatta a rügyeket, leveleket, s nagyon gyorsan virágba borultak a fák, bokrok. Csodaszép nézni, s még sok helyen kellemes illattal is jár e felemelő, feltöltődést hozó látvány.

Eperfagyi házilag

2011. június 17.

Eperfagyi házilag Eperfagyi, eperfagyi, hű de finom -énekelgettük, mikor megkóstoltuk első fagylaltunkat. Kellemesen lágy, eperdarabokkal dúsított természetes alapanyagokból készítettük.

Gyereknapi játék 77.000 Ft értékű ajándékkal

2011. május 17.

Gyereknapi játék 77.000 Ft értékű ajándékkal Küldje be nekünk kedvenc gofri receptjét és a hét legjobban kidolgozott eredeti remekművet fantasztikus ajándékokkal díjazzuk! Csapjon le értékes ajándékaink egyikére:

Párásító nyári mellőzése, karbantartása

2011. április 20.

Párásító nyári mellőzése, karbantartása A párásító folyamatos és megfelelő karbantartása nagyon fontos a használat folyamán. Amennyiben csak a fűtési időszakban használja párásítóját a tavasz beköszöntével igen fontos, hogy megfelelően tárolja...

TAVASZI bosszúságok a levegőből

2011. április 20.

TAVASZI bosszúságok a levegőből Viszket, könnyezik a szeme? Gyakran kell az orrát fújnia? Ha az ilyen tünetek már igazoltan légúti allergia jelei Önnél, akkor panaszai mérséklésére a beszívott levegő tisztítását javasoljuk.

Ingyenszállítás Nap

2010. december 15.

Ingyenszállítás Nap Bő egy hetünk van, s az ünnepi készülődés stresszes kapkodást jelent már sokaknak. Nézze át weboldalunkat, amit saját részre vagy ajándékba szeretne megrendelni, azt most INGYEN HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL támogatjuk

Mézeskalács és Vaníliás kifli

2010. december 15.

Mézeskalács és  Vaníliás kifli Én vasárnap megsütöttem a vaníliás kifliből 2 adagot, s már tegnap este kiürült a tálca, úgyhogy sajnos a Karácsonyt nem várta meg, de elmondhatom, hogy jól sikerült. Ezért osztom meg nyugodt szívvel Önnel.

Vegye elő meglévő párásító készülékét!

2010. december 07.

Vegye elő meglévő párásító készülékét! Korábban már beszerezte, azonban hónapok óta nem használja? Száraz köhögéssel ébred? A száraz levegő hatásaitól már szenved? Akkor most valóban itt van az ideje, hogy elővegye meglévő párásítóját!

Bonair A Baba Mama Expon

2010. november 16.

Bonair A Baba Mama Expon Jelentem, megjelentünk a 2010.november 12 és 14. között a Budaepest Arénában megrendezett Gyerekvilág és Baba-mama Expo kiállításon. A kiállítási standokon szülők és kisgyerekek nézelődtek, játszottak.

Új BONECO a Bethesdába

2010. október 07.

Új BONECO a Bethesdába Korábbi alapítványi támogatásaink nem biztos, hogy annyira célba értek, mint a ma átadott 2 db BONECO ultrahangos párásító készülék, melyet a Bethesda Gyermekkórháznak ajándékoztunk.

A nedves, beázott lakásokban tenyésznek az allergének

2010. szeptember 21.

A nedves, beázott lakásokban tenyésznek az allergének A nedves, beázott lakásokban tenyésznek az allergének, és egy kutatási beszámoló szerint az ilyen környezetben élő gyerekeknél gyakrabban lép fel légúti allergia.

Páramentesítő készülék, párátlanító készülék

2010. június 16.

Páramentesítő készülék, párátlanító készülék Penészgomba spórák szinte mindenhol vannak a levegőben. De csak ott szaporodnak, ahol kedvezőek a feltételek, párás a környezet. Olyan feltételeket kell biztosítani, ami nem kedvez a gombák szaporodásának.

Egészséges grill. Lehetséges ez?

2010. június 15.

Egészséges grill. Lehetséges ez? Ki ne ismerné a bosszúságot, amely a grillezés kezdeténél a begyújtással kezdődik, s folytatódik a parázsba kicsöpögő zsírral, az elszenesedett, kiszáradt húsokkal, valamint a party után a takarítással.

Grill, grill, grill - Terítéken a grillsütő

2010. június 15.

Grill, grill, grill -  Terítéken a grillsütő Akár hétköznapi gyors vacsora, akár hétvégi kerti party, STEBA grilljét gyorsan hadba állíthatja, s a takarítása sem oly macerás! - Nézze meg a videót -

Pünkösd pünkösdi szokások, hiedelmek

2010. május 21.

Pünkösd     pünkösdi szokások, hiedelmek Pünkösd neve a görög pentekorsztész öntvenedik szóból származik, ugyanis ez az ünnep a Húsvétot követő ötvenedik napon kezdődik. Pünkösd a Húsvét függvényében mozgó ünnep.

Konyhakiállítás Május 7-9. Papp László Aréna

2010. május 21.

Konyhakiállítás Május 7-9. Papp László Aréna Konyha? Minden, ami konyhával, konyhafelszereléssel kapcsolatos, akár bútor, akár eszköz, akár háztartási gép, megtalálható volt az Arénában.

A vulkáni hamu mérgező?

2010. április 19.

A vulkáni hamu mérgező? a WHO szóvivője közölte: a szervezet szakemberei még nem tudták felmérni, milyen mértékben lehet ártalmas az egészségre a vulkáni hamu. Szoros figyelemmel követjük a helyzetet - mondta.

Vulkáni hamu - Mire ügyeljen az egészsége érdekében?

2010. április 19.

Vulkáni hamu - Mire ügyeljen az egészsége érdekében? Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) pénteken azt javasolta a légúti betegségben szenvedő európaiaknak, hogy az Izlandon kitört vulkán légkörbe került hamujának aláhullásakor lehetőleg maradjanak fedett helyen.

Chicago-ból jelentjük

2010. március 29.

Chicago-ból jelentjük Mivel nemzetközi európai kiállításokon a külföldi partner cégeink nem vesznek részt, így idén Amerikába mentem utánuk. Kíváncsi voltam, hogy jelenik meg az AIR-O-SWISS márka az USA-ban.

Boldog Karácsonyt

2009. december 21.

Boldog  Karácsonyt Boldog békés karácsonyt kívánunk

Száraz köhögés

2009. november 29.

Száraz köhögés A száraz köhögés igen gyakori oka a fűtés beindulása, a száraz levegő miatt a nyálkahártya kiszárad. Fontos a tünetek gyors enyhítése. Első és nagyon fontos kezelési mód a sok folyadék bevitele és a párásítás.

Ultrahangos párásító karbantartása

2009. október 28.

Ultrahangos párásító karbantartása Az ultrahangos párásító mindent kiporlaszt, ami porlasztó térbe kerül. Ha koszos víz van benne akkor azt. Ezért fontos hogy mindig tiszta ivóvíz legyen benne.

Vegye elő a párásító készüléket!

2009. október 28.

Vegye elő a párásító készüléket! Még most ellenőrizze, hogy megfelelően működik e a párásító, ne akkor kelljen a szervizbe rohanni amikor már vadul köhög a gyereke. Próbálja ki, takarítsa ki ha szükséges, és cserélje ki cserélendő szűrőket!

Légmosó Karbantartása

2009. október 28.

Légmosó Karbantartása A párásító folyamatos és megfelelő karbantartása nagyon fontos a használat folyamán. Amennyiben csak a fűtési időszakban használja párásítóját a tavasz beköszöntével igen fontos, hogy megfelelően tárolja.

Menekülés a pollen ködből

2009. szeptember 03.

Menekülés a pollen ködből Tüsszögünk lépten-nyomon, szemünk vörös, és csak dörzsölnénk-dörzsölnénk, de közben a szájpadlásunk is viszket. Minden harmadik ember szénanáthás, és keresi az enyhülést. Segítünk!

Eletrevealó gyerek konferencia

2009. július 30.

Eletrevealó gyerek konferencia Szeretné, hogy gyermeke életrevaló és sikeres legyen? Tudjon a pénzzel is bánni?

Mi kerüljön az asztalra? - Nyári ételajánló

2009. július 17.

Mi kerüljön az asztalra? - Nyári ételajánló Meleg nyári napokon- mint most is- könnyed ételeket kívánunk inkább. Bár nem kételkedem abban, hogy egyesek ilyenkor is a pacalra vagy egy jó steakre esküsznek, én azonban lazább fogásokat ajánlok most Önnek.

Parlagfű allergia kivédésére légtisztító

2009. április 30.

Parlagfű allergia kivédésére légtisztító Használ Ön légtisztító készüléket lakásában vagy irodájában? A levegő tisztításával kivédheti az egyes allergének kellemetlen tüneteinek megjelenését. A HEPA szűrő és a légmosó a légtisztítás területén hatásos

Mi készülhet még a sonka és a kalács mellé?

2009. április 08.

Mi készülhet még a sonka és a kalács mellé? Egy aránylag könnyen elkészíthető, bolgár származású ételt ajánlok, amit hangzása után csak magyarosan Bannyica-nak hívunk, s így készítjük:

Húsvéti szokások, hagyományok

2009. április 08.

Húsvéti szokások, hagyományok A Húsvéthoz kapcsolódóan számos szokás alakult ki és maradt fenn Magyarországon. Megünnepléséhez a falusi közösségekben különféle, nem egyházi szervezésű, vallásos rítusok, szokások és hiedelmek fűződtek...

Párásító berendezések tavaszi takarítása

2009. március 26.

Párásító berendezések tavaszi takarítása A PÁRÁSÍTÓ készülék üzemeltetése folyamán fontos a folyamatos és megfelelő karbantartás. Amennyiben csak a fűtési időszakban használja, a tavasz beköszöntével igen fontos, hogy megfelelően tegye el a készülékét

Grill az asztalon Márciusi gyors vacsorák (ebédek):

2009. március 03.

Grill az asztalon Márciusi gyors vacsorák (ebédek): Grillezni nyáron szokás, én viszont már most javaslom a grill készülék használatát, gyors és hasznos segítség a konyhában egy-egy ízletes fogás elkészítésénél. Gondolta volna, hogy desszertet is grillezhetünk?

Köhögés esetén : légutak természetes tisztítása

2009. március 03.

Köhögés esetén : légutak természetes tisztítása A téli hónapokban jellemzőek a légúti megbetegedések. Sajnos ez velünk is évről évre gyakran előfordul. Most megosztom Önnel, hogy mi milyen természetes módon enyhítünk meghűléses, köhögéses nyavalyáinkon.

A SALVUS víz

2009. január 21.

A SALVUS víz A SALVUS gyógyvíz 1951 óta hivatalosan elismert természetes gyógyvíz.A SALVUS víz a Föld 91 természetes elemének több mint felét tartalmazza.A makroelemek mellett a 11 féle ásványi vitamin is megtalálható benne

Párásítani szeretnék- avagy a főbb szempontok választás előtt

2008. november 13.

Párásítani szeretnék- avagy a főbb szempontok választás előtt Mielőtt megvásárolnánk az első utunkba kerülő párásítót, tisztázzunk magunkban néhány szempontot. Ezek alapján könnyebben és okosabban választhatunk majd az egyre bővülő kínálatból.

Mire figyeljünk hideg időszakban?

2008. november 13.

Mire figyeljünk hideg időszakban? A téli időszakban, amikor a külső hőmérséklet tartósan 10 C alá süllyed, akkor a fűtött helyiségekben számos olyan tényező, gond jelentkezhet, amire fontos odafigyelni.

Tudja, hogy MENNYI?

2008. szeptember 30.

Tudja, hogy MENNYI? Tudja, hogy mennyi az optimális páratartalom? Tudja, hogy mennyi fűtési költséget takaríthat meg az optimális páratartalom biztosításával? Tudja hogy teremthet egészségesebb légkört otthonában?

Allergia - Kiegészítő gyógymódok

2008. szeptember 10.

Allergia  -  Kiegészítő gyógymódok -30 recept az asztma, az allergia és a szénanátha tüneteinek enyhítésére -tanácsok az asztmás és allergiás tüneteket kiváltó ételek azonosítására -információ hagyományos és alternatív kezelési gyógymódokról.

Allergiaszezon - Előzzük meg a kellemetlen tüneteket!

2008. szeptember 10.

Allergiaszezon - Előzzük meg a kellemetlen tüneteket! A nyár végétől a késő őszi fagyokig tartó kritikus allergén időszak, amelynek a parlagfű a főszereplője. Sokak nyári pihenését keserítik meg az ilyenkor gyakorivá váló légúti allergiás megbetegedések.

Hogyan vészeljük át a kánikulát?

2008. július 29.

Hogyan vészeljük át a kánikulát? A kánikulai meleg, a tartósan magas hőmérséklet károsan befolyásolja az egészségi állapotot: elsősorban az idősekre, a gyermekekre, valamint a fizikai munkát végzők szervezetére hat kedvezőtlenül.

Grill teszt

2008. július 15.

Grill teszt Nyár, napsütés grillsütés. Míg a romantikusok várják a faszénen felragyogó parazsat, a céltudatosabbak gyorsan begyújtják a gáz-, vagy elektromos üzemű grilljeiket. De vajon melyik után fenségesebb a lakoma?

Bogácsi grill fesztivál

2008. július 15.

Bogácsi grill fesztivál Bogácson került megrendezésre az Országos Grill Bajnokság, a versenyben a csapatok sajnálatunkra csak hagyományos, faszenes készüléket használhattak. Azonban a bajnok csapat tesztelte Steba készülékeinket.

Receptek indukciós főzőlaphoz

2008. július 03.

 Receptek indukciós főzőlaphoz Nyári melegben sem otthon, sem nyaralás közben nem kíván a háziasszonyok többsége sok időt eltölteni a konyhában az ebéd-és vacsora készítéssel. A főzési idő indukciós főzőlapon remekül lerövidíthető.

Indukciós főzőlapok

2008. július 03.

Indukciós főzőlapok Gyorsabb, kényelmesebb, gazdaságosabb.Az indukciós technológia olyan élményt nyújt, amit eddig csak a profik élvezhettek. Már Ön is élvezheti otthonában a professzionális konyhák, mesterszakácsok technológiáját

10 jó tanács pollen allergia esetén

2008. április 28.

10 jó tanács pollen allergia esetén Mit tehetünk a megelőzés, illetve a már kialakult allergia enyhítése érdekében? Természetesen a teendő mindig az allergia kiváltó okától, erősségétől is függ.

Környezetünkben egyre több az allergén

2008. április 10.

Környezetünkben egyre több az allergén A parlagfű például Magyarországon nem volt őshonos. Míg 20 évvel ezelőtt alig volt ismert, ma már nagyon elterjedt. A macska és kutya mindig is volt az ember közelében, de nem a lakásban, ahogy manapság.

Sóbarlang otthon SALVUS gyógyvízzel

2009. január 20.

Sóbarlang otthon SALVUS gyógyvízzel Vigye a tengerpartot saját otthonába! Teremtsen maga körül sós SALVUS gyógyklímát a BONECO ultrahangos párásító készülék segítségével az egyedülálló összetételű bükkszéki természetes SALVUS gyógyvízből.

BONECOSTEBACLOERLanaformKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon