Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Légtisztító berendezés

Légtisztító: Hatékony segítség a vírusok ellen

Légtisztító: Hatékony segítség a vírusok ellen A koronavírus járvány szokatlan helyzetet teremtett. A járvány visszaszorításához megfontolt gondolkodásra és megfelelő higiénés előírások maradéktalan betartására van szükség.

BONECO P500 légtisztító allergia esetén

BONECO P500 légtisztító allergia esetén A légtisztító nem csak télen, a szmog, hanem a megfázás ellen is véd. Ideális egész évben, főleg az olyan allergiában szenvedők részére akik tavasztól őszig tapasztalják magukon az allergia okozta tüneteket.

Légtisztító a tüdő barátja

Légtisztító a tüdő barátja Ma már minden lakásban kellene légtisztító. De miért? A légszennyezés csak a szabadban jelent gondot, nem? Sajnos ez nem igaz. Otthonában és munkahelyén folyamatosan ki van téve a légszennyezésnek.

Dohányzás és légtisztítás

Dohányzás és légtisztítás A légtisztítás minden dohányos és környezete számára enyhülést hozhat. A cigarettafüst ugyanis számos egészségre káros anyagot tartalmaz. Többek között kátrány, nikotin, cián hidrogén és arzén is kimutatható...

Megérkezett a BONECO nagy teljesítményű légtisztítója

Megérkezett a BONECO nagy teljesítményű légtisztítója Megérkezett a Bonair-hez a BONECO új fejlesztésű légtisztítója, mely igazán nagy lakóterek vagy irodák levegőminőségének a javítását szolgálja. A BONECO P700 HEPA szűrős légtisztító akár 200m2 területhez.

A levegő tisztításáról az asztma világnapján

A levegő tisztításáról az asztma világnapján Minden évben, az asztmával kapcsolatos tudatosság, és a kezelés fontosságára való figyelmeztetés jegyében kerül megrendezésre a GINA (Global Initiative for Asthma) kezdeményezésében az asztma világnap

Szeptemberi nátha – megfázás vagy parlagfű allergia?

Szeptemberi nátha – megfázás vagy parlagfű allergia? Náthás? Orra, szeme viszket? Folyik az orra, könnyezik? Ezek mind az allergia tünetei, melyek mérsékelhetők a levegő tisztításával, BONECO légtisztító használatával! Parlagfű allergia riadó! Figyelem!

Légúti allergiás? Ne szenvedjen!

Légúti allergiás? Ne szenvedjen! Tüsszögés, orrfújás, szemviszketés gyötri? Napi 50-100db papírzsebkendőt fogyaszt? Egyértelmű már, hogy allergiás? Virágoznak a fák, sajnos a gyönyörű látványt sokaknál az allergiás tünetek elhomályosítják.

Szmogos levegő? Védje a tüdejét légtisztítóval!

Szmogos levegő? Védje a tüdejét légtisztítóval! A hírek szerint néhány helyen a szálló por koncentrációja az utóbbi időben is sokszor eléri a veszélyes szintet. Mit tehet, hogyan védekezhet ha Önnél is szmog, szmogveszély van?

Magas szálló por koncentráció -- Szmogriadó

Magas szálló por koncentráció -- Szmogriadó A hírek szerint néhány helyen a szálló por koncentrációja elérte a veszélyes szintet. Mit tehet, hogy védekezhet ha Önnél is szmogriadó van? Hogyan óvhatja, gyermekei szerettei egészségét?

Vigyázz, támadás! Meneküljünk!

Vigyázz, támadás! Meneküljünk! Ön is tapasztalja közvetlen környezetében a tüsszögés, szemviszketés kínzó érzését? Ilyenkor augusztusban a parlagfű virágzásakor a parlagfű allergiások szenvednek. Miképpen védekezzen a parlagfű allergia ellen

Kezdődik a parlagfű szezon, 9 +1 tipp az allergia átvészelésére

Kezdődik a parlagfű szezon, 9 +1 tipp az allergia átvészelésére Augusztusban és szeptemberben minden ötödik ember aggódva kíséri figyelemmel a napi pollenjelentést. Íme 10 tipp, mit tehetünk, hogyan csökkenthetjük a parlagfű allergia okozta kellemetlen tüneteket!

A szellőztetés fontossága – Téli áldozatok

A szellőztetés fontossága – Téli áldozatok Sajnos télről-télre gyakoribb az a szomorú tény, hogy egyre többen esnek áldozatául a fűtés okozta gázmérgezésnek. Következő cikkünkben szeretnénk segíteni, hogy megelőzhesse Ön is ezt a gyakori tragédiát.

SZMOGRIADÓ! Mit tehet az egészsége védelmében!

SZMOGRIADÓ! Mit tehet az egészsége védelmében! A szálló por magas koncentrációja miatt sok városban szmogriadót rendeltek el, ahol nincs is szmogriadó, ott is sokhelyütt az egészségügyi határérték feletti értéket mértek. Mit tehetek? Tudjon meg többet!

Parlagfű: indul a szezon

Parlagfű: indul a szezon Európában nincs még egy ország, ahol ennyire magas a parlagfűvel szennyezett területek nagysága, mint nálunk, és ha nem teszünk semmit, akkor néhány éven belül népegészségügyi katasztrófával kell szembenéznünk.

Hatalmas Parlagfű mezők Budapesten

Hatalmas Parlagfű mezők Budapesten Budapest belterületén hatalmas parlagfűmezőket találhat a kíváncsi szemlélődő. A meteorológiai előrejelzések szerint felmelegedés jön, így augusztus elején megkezdődik az idei parlagfűszezon.

Tavaszi –nyári zöldbe borulás -Tiszta levegőt!

Tavaszi –nyári zöldbe borulás -Tiszta levegőt! A tavaszi napsütés gyorsan előcsalogatta a rügyeket, leveleket, s nagyon gyorsan virágba borultak a fák, bokrok. Csodaszép nézni, s még sok helyen kellemes illattal is jár e felemelő, feltöltődést hozó látvány.

TAVASZI bosszúságok a levegőből

TAVASZI bosszúságok a levegőből Viszket, könnyezik a szeme? Gyakran kell az orrát fújnia? Ha az ilyen tünetek már igazoltan légúti allergia jelei Önnél, akkor panaszai mérséklésére a beszívott levegő tisztítását javasoljuk.

A vulkáni hamu mérgező?

A vulkáni hamu mérgező? a WHO szóvivője közölte: a szervezet szakemberei még nem tudták felmérni, milyen mértékben lehet ártalmas az egészségre a vulkáni hamu. Szoros figyelemmel követjük a helyzetet - mondta.

Vulkáni hamu - Mire ügyeljen az egészsége érdekében?

Vulkáni hamu - Mire ügyeljen az egészsége érdekében? Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) pénteken azt javasolta a légúti betegségben szenvedő európaiaknak, hogy az Izlandon kitört vulkán légkörbe került hamujának aláhullásakor lehetőleg maradjanak fedett helyen.

Menekülés a pollen ködből

Menekülés a pollen ködből Tüsszögünk lépten-nyomon, szemünk vörös, és csak dörzsölnénk-dörzsölnénk, de közben a szájpadlásunk is viszket. Minden harmadik ember szénanáthás, és keresi az enyhülést. Segítünk!

Parlagfű allergia kivédésére légtisztító

Parlagfű allergia kivédésére légtisztító Használ Ön légtisztító készüléket lakásában vagy irodájában? A levegő tisztításával kivédheti az egyes allergének kellemetlen tüneteinek megjelenését. A HEPA szűrő és a légmosó a légtisztítás területén hatásos

Allergia - Kiegészítő gyógymódok

Allergia  -  Kiegészítő gyógymódok -30 recept az asztma, az allergia és a szénanátha tüneteinek enyhítésére -tanácsok az asztmás és allergiás tüneteket kiváltó ételek azonosítására -információ hagyományos és alternatív kezelési gyógymódokról.

Allergiaszezon - Előzzük meg a kellemetlen tüneteket!

Allergiaszezon - Előzzük meg a kellemetlen tüneteket! A nyár végétől a késő őszi fagyokig tartó kritikus allergén időszak, amelynek a parlagfű a főszereplője. Sokak nyári pihenését keserítik meg az ilyenkor gyakorivá váló légúti allergiás megbetegedések.

10 jó tanács pollen allergia esetén

10 jó tanács pollen allergia esetén Mit tehetünk a megelőzés, illetve a már kialakult allergia enyhítése érdekében? Természetesen a teendő mindig az allergia kiváltó okától, erősségétől is függ.

Környezetünkben egyre több az allergén

Környezetünkben egyre több az allergén A parlagfű például Magyarországon nem volt őshonos. Míg 20 évvel ezelőtt alig volt ismert, ma már nagyon elterjedt. A macska és kutya mindig is volt az ember közelében, de nem a lakásban, ahogy manapság.

Küldje szabadságra immunrendszerét!

 Küldje szabadságra immunrendszerét! Itt a szabadságolások ideje, de immunrendszerünk egész évben szolgál minket. Vegye le a terhet immunrendszeréről az allergia szezonban! Szeretné megelőzni az allergiát? Vagy már szenvedő alanya a betegségnek?

Védekezés az allergének ellen: Házipor-atka

Védekezés az allergének ellen:  Házipor-atka A mikroszkopikus méretű ízelt lábú házipor-atka emberi és állati hámmal táplálkozik. A házipor-atka ürüléke egy erősen irritáló fehérjét tartalmaz.

Egyre több allergiás

Egyre több allergiás Az allergiás megbetegedések legnagyobb hányada 3-5 éves korig, ill. fiatal felnőtt korban alakul ki. Gyermekeknél egyértelműen az öröklött hajlam hibáztatható,...

Poratka allergia

Poratka allergia A legtisztább lakás sem pormentes! Ne higgyük azonban, hogy az allergiás tünetek megjelenése egyenes arányban áll a lakásban található por mennyiségével!

BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon