Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Grillsütő készülékek

Elektromos grillsütő: meglátni és megszeretni

Elektromos grillsütő: meglátni és megszeretni A STEBA élen jár elektromos grillsütők gyártásában. A cég folyamatosan lépést tart a megváltozott fogyasztói igényekkel és elvárásokkal. Az új FG120 kontaktgrill fejlesztésénél a praktikum és kényelem dominált.

STEBA háztartási kisgépek árváltozása

STEBA háztartási kisgépek árváltozása A német STEBA gyári árai nyár elején a gyártói költségek, valamint a nemzetközi árfolyamváltozások miatt megemelkedtek, cégünk az árváltoztatással a nyár végéig várt.

Nyári grill promóciók

Nyári grill promóciók Kánikula, hőség, kinek van kedve a konyhában főzőcskézni? Ám enni csak kell, s ilyenkor kiváló megoldásnak mutatkozik, ha ebédje, vacsorája grillezve készült ételekből áll.

Egészséges grillezés

Egészséges grillezés A Bonair a jó közérzetet szolgáló termékeket forgalmazza, melyek egyik kategóráját képezik a grillek. Ez hétköznapi ételkészítési mód is lehet, ám jellemzően társasági összejövetelek ételkészítés módja.

Munkahelyi Grill ebéd

Munkahelyi Grill ebéd A nyári forróság kedvez a fogyni vágyóknak, kevesebbet és könnyebb ételeket eszünk. Nyárra grill fogásokat ajánlunk. Könnyed, nyári grill ételeket készíthet bármely hétköznap. STEBA grillen mindennap grillezhet

Tuti steak –STEBA marha steak recept

Tuti steak –STEBA marha steak recept Marhát gyorsan, pár perc alatt is el lehet készíteni? Az Ön számára is meglepő? Persze nem mindegy, milyen a hús, de a STEBA tuti receptjét kipróbáltuk. Ismerje meg az argentín marhából készült steakünket.

Beszámoló a királyi grillpartiról

Beszámoló a királyi grillpartiról A július 17-i grillpartin, úgy gondoljuk, minden remekül sikerült! A Duna part, Frank Huhnke szaktudása, egy fantasztikus, kb 50 fős társaság, és természetesen a művészi, mennyei grillételek!

Duna-parti grill parti

Duna-parti grill parti Tartson velünk július 17-én, egy interaktív grill partira! Lesse el a grill trükköket a német Grill királytól, Frank Huhnke-tól! Próbálja ki STEBA elektromos grilleket, és fogyasszuk el együtt a finomságokat!

Grillfesztivál, grillbajnokság Balatonlellén

Grillfesztivál, grillbajnokság Balatonlellén A grillezés jó móka! Céges csapatoknak is közös mulatság, csapatépítés, így ismerkedhettünk meg a grillezésre nevezettek között nagyon lelkes és jópofa helyi „hatósági” csapatokkal is, a tűzoltók és rendőrök.

Grillezés a szabadban, grillezés akár a panellakás erkélyen

Grillezés a szabadban, grillezés akár a panellakás erkélyen A grillezés élményét átélheti akár a saját lakásában is, netán a panellakás erkélyén vagy a családi ház teraszán, kertben. Ahol áram van, ott egyszerűen és gyorsan üzembe helyezhető egy elektromos grill.

Kinek érdemes elektromos grillsütőt választania?

Kinek érdemes elektromos grillsütőt választania? Mit szól egy kényelmes grillezéshez, amikor nem számít a rossz idő, nincs korom, hosszas takarítás a parti után? Esőben grillparti! IGEN! Nem kell lemondania a grillparti élményéről zord időjárás esetén sem.

Grillezzen, akár szakadó esőben is!

Grillezzen, akár szakadó esőben is! Elérkezett végre a forró nyár, amikor szívesen hívjuk át magunkhoz barátainkat beszélgetni, sütni-főzni a szabadban. Az idő azonban nem mindig kegyes hozzánk, pedig nincs annál bosszantóbb érzés, mikor ...

Egészséges grill. Lehetséges ez?

Egészséges grill. Lehetséges ez? Ki ne ismerné a bosszúságot, amely a grillezés kezdeténél a begyújtással kezdődik, s folytatódik a parázsba kicsöpögő zsírral, az elszenesedett, kiszáradt húsokkal, valamint a party után a takarítással.

Grill, grill, grill - Terítéken a grillsütő

Grill, grill, grill -  Terítéken a grillsütő Akár hétköznapi gyors vacsora, akár hétvégi kerti party, STEBA grilljét gyorsan hadba állíthatja, s a takarítása sem oly macerás! - Nézze meg a videót -

Konyhakiállítás Május 7-9. Papp László Aréna

Konyhakiállítás Május 7-9. Papp László Aréna Konyha? Minden, ami konyhával, konyhafelszereléssel kapcsolatos, akár bútor, akár eszköz, akár háztartási gép, megtalálható volt az Arénában.

Grill az asztalon Márciusi gyors vacsorák (ebédek):

Grill az asztalon Márciusi gyors vacsorák (ebédek): Grillezni nyáron szokás, én viszont már most javaslom a grill készülék használatát, gyors és hasznos segítség a konyhában egy-egy ízletes fogás elkészítésénél. Gondolta volna, hogy desszertet is grillezhetünk?

Grill teszt

Grill teszt Nyár, napsütés grillsütés. Míg a romantikusok várják a faszénen felragyogó parazsat, a céltudatosabbak gyorsan begyújtják a gáz-, vagy elektromos üzemű grilljeiket. De vajon melyik után fenségesebb a lakoma?

Bogácsi grill fesztivál

Bogácsi grill fesztivál Bogácson került megrendezésre az Országos Grill Bajnokság, a versenyben a csapatok sajnálatunkra csak hagyományos, faszenes készüléket használhattak. Azonban a bajnok csapat tesztelte Steba készülékeinket.

Raclette: slágerré lett Svájc szegényember-eledele

Raclette: slágerré lett Svájc szegényember-eledele Egyszer - túl közel ülvén a tűzhöz - az egyik pásztor kezében megolvadt a sajt. Miután az utolsó ízletes darabot nem akarta elkótyavetyélni, inkább a főtt krumplira folyatta, és íme megszületett a Raclette

A kényelmes grillezés titkai

A kényelmes grillezés titkai Tapasztalataink alapján összegyűjtöttünk praktikus tanácsokat, amik grill készülékeink használatát megkönnyítik, fokozzák a grillezés élvezetét. Általuk az Ön számára is kényelmessé válik a grillezés! Íme:

Az elektromos grillek előnyei

Az elektromos grillek előnyei Szeretne kényelmesen, füst nélkül sütögetni? Szeretné télen is felidézni a nyári grill party-k hangulatát? Szeretne egészséges ételeket sütni? A német Cloer és Steba elektromos grilleken ezt könnyen megteheti

Egészséges grill

Egészséges grill Sokaknak kellemes élményt jelent a grillezés, társasági összejöveteleket, finom falatokat. Grillezésként elsődlegesen a nyílt tűzön vagy faszenes grillen történő sütögetés él a köztudatban...

Raclette

Raclette A hűvös napok elérkeztével behúzódzkodunk a lakásba, és csak egy-egy sétára dugjuk ki orrunkat a természetbe. Hova lettek a kerti sütögetések, a jó kis garden party-k?

 
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon