Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Hírek a nagyvilágból

Legújabb cikkek

Párásító berendezések

Légtisztító berendezések

Konyhai berendezések

Grillsütő készülékek

Klíma berendezések

Cikkek Kategória:

Hírek

Bonair nyári újdonságok

Bonair nyári újdonságok Itt a nyár, a kánikula, s már igazán itt az ideje, hogy beszámoljunk arról, hogy a Bonair termékválasztéka milyen termékekkel bővült, minek van szezonja éppen. Cikkünkben a klíma, fagyi, aszaló a főszereplők.

20 éves BonAir születésnapi akciók!

20 éves BonAir születésnapi akciók! E jeles alkalomból, őrült akciókkal várunk minden kedves érdeklődőt, egykori és leendő vásárlónkat! Az immár 20 éve megalapított BonAir, születésnapja alkalmából szeretné Önt meglepni!

BONECO, STEBA és CLOER a berlini IFA kiállításon

BONECO, STEBA és CLOER a berlini IFA kiállításon Szeptember elején a berlini IFA kiállításon, beszállító partnereink standjain megismerkedhettünk az új termékekkel.Több STEBA és BONECO újdonsággal bővül már idén a Bonair választéka is. Innováció a Bonair-nél

18 éves lesz a BONAIR

18 éves lesz a BONAIR Bő két hét múlva 18 éves a Bonair. Köszönet mindazoknak, akik a Bonairt, a Bonair termékeit választották, s ezáltal a Bonair BG Kft életben maradását segítik.

Megújultunk! Új konyhai eszközfallal bővült bemutatótermünk

Megújultunk! Új konyhai eszközfallal bővült bemutatótermünk Irodánkban, bemutatótermünk végre be tudjuk mutatni Önnek a Kuhn Rikon konyhai eszközöket. Látogasson el hozzánk, válassza a színpompás konyhai kiegészítőket lakásába vagy ajándékba!

Gyermeknapi üdvözlet

Gyermeknapi üdvözlet Segítünk, hogyan tegye boldoggá gyerkőcét, ezen a különleges napon, mikor nincsen különösebb apropója, még is ajándékozunk, meglepjük őket, rendhagyó emlékekkel csalunk mosolyt a kis arcocskákra!

10 jótanács immunerősítésre

10 jótanács immunerősítésre Magyar virtus:betegen is helytállunk.Azonban a náthás, köhögős betegek sokszor fertőzik meg a környezetükben tartózkodó munkatársakat, ügyfeleket,s máris terjed a betegség.Mivel teheti szervezetét ellenállóbbá?

Gyereknapi játék 77.000 Ft értékű ajándékkal

Gyereknapi játék 77.000 Ft értékű ajándékkal Küldje be nekünk kedvenc gofri receptjét és a hét legjobban kidolgozott eredeti remekművet fantasztikus ajándékokkal díjazzuk! Csapjon le értékes ajándékaink egyikére:

Ingyenszállítás Nap

Ingyenszállítás Nap Bő egy hetünk van, s az ünnepi készülődés stresszes kapkodást jelent már sokaknak. Nézze át weboldalunkat, amit saját részre vagy ajándékba szeretne megrendelni, azt most INGYEN HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL támogatjuk

Mézeskalács és Vaníliás kifli

Mézeskalács és  Vaníliás kifli Én vasárnap megsütöttem a vaníliás kifliből 2 adagot, s már tegnap este kiürült a tálca, úgyhogy sajnos a Karácsonyt nem várta meg, de elmondhatom, hogy jól sikerült. Ezért osztom meg nyugodt szívvel Önnel.

Pünkösd pünkösdi szokások, hiedelmek

Pünkösd     pünkösdi szokások, hiedelmek Pünkösd neve a görög pentekorsztész öntvenedik szóból származik, ugyanis ez az ünnep a Húsvétot követő ötvenedik napon kezdődik. Pünkösd a Húsvét függvényében mozgó ünnep.

Chicago-ból jelentjük

Chicago-ból jelentjük Mivel nemzetközi európai kiállításokon a külföldi partner cégeink nem vesznek részt, így idén Amerikába mentem utánuk. Kíváncsi voltam, hogy jelenik meg az AIR-O-SWISS márka az USA-ban.

Boldog Karácsonyt

Boldog  Karácsonyt Boldog békés karácsonyt kívánunk

Eletrevealó gyerek konferencia

Eletrevealó gyerek konferencia Szeretné, hogy gyermeke életrevaló és sikeres legyen? Tudjon a pénzzel is bánni?

Mi kerüljön az asztalra? - Nyári ételajánló

Mi kerüljön az asztalra? - Nyári ételajánló Meleg nyári napokon- mint most is- könnyed ételeket kívánunk inkább. Bár nem kételkedem abban, hogy egyesek ilyenkor is a pacalra vagy egy jó steakre esküsznek, én azonban lazább fogásokat ajánlok most Önnek.

Húsvéti szokások, hagyományok

Húsvéti szokások, hagyományok A Húsvéthoz kapcsolódóan számos szokás alakult ki és maradt fenn Magyarországon. Megünnepléséhez a falusi közösségekben különféle, nem egyházi szervezésű, vallásos rítusok, szokások és hiedelmek fűződtek...

Hogyan vészeljük át a kánikulát?

Hogyan vészeljük át a kánikulát? A kánikulai meleg, a tartósan magas hőmérséklet károsan befolyásolja az egészségi állapotot: elsősorban az idősekre, a gyermekekre, valamint a fizikai munkát végzők szervezetére hat kedvezőtlenül.

Takarékosság

Takarékosság Akármikép csűrjük, csavarjuk, Szép, aki gazdálkodni tud; Ilyennek aztán az adósság Nem köt nyakába háborut;

Hétköznapi mérgeink

Hétköznapi mérgeink az EU-ban használatban lévő, több, mint 100ezer féle, tömeges mennyiségben használt kémiai anyag 80%-át sosem vizsgálták abból a szempontból, hogy rákkeltő hatásúak-e, hogy okoznak-e meddőséget, vagy...

ÚJDONSÁG! Kuhn Rikon edények Svájcból

ÚJDONSÁG!   Kuhn Rikon edények Svájcból Cégünk novembertől megkapta Svájc vezető edénygyártójától a 80 éves Kuhn Rikon gyártól a magyarországi kizárólagos forgalmazási jogot.

Lakáskultúra Élőben kiállítás és Ízlelőshow kiállítás

Lakáskultúra  Élőben kiállítás és Ízlelőshow kiállítás Az idén októberben, másodszor is megrendezésre került Ízlelőshow-n cégünk is részt vett.

 
BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
 
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon