Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Miért minket válasszon?  

Forgalmazott termékeink használatával kényelmesebbé teheti mindennapjait lakásában vagy akár az irodában. Párásító és légtisztító termékeinkkel a Boneco és Air-O-Swiss termékek páratlan minőségét élvezheti. A konyhában nem fogják cserben hagyni a megbízható német márkák jeles képviselői a Steba és a Cloer konyhai berendezések illetve grillsütők.

Forgalmazott klíma berendezéseink megbízhatóságát legegyszerűbben a gyártók felsorolásával tudnánk jellemezni: LG, Samsung, Hitachi.

Az egészségünk és komfortérzetünk érdekében a Lanaform wellness termékeket ajánljuk.

Termékpalettánk kialakításakor a legfontosabb szempontként a minőséget tartjuk, de az ár/érték arány is erősen meghatározó szempont vásárlóink körében. Igyekszünk folyamatosan a legjobb termékeket kínálni és ezzel biztosítani az Ön mindennapi kényelmét.

Biztosan Ön is sokszor találkozik vásárlásaikor azzal a helyzettel, amikor vagy egyáltalán nem talál senkit a boltban akinek kérdéseit feltehetné, vagy az eladók nem megfelelő képzettséggel rendelkeznek az adott terméket illetőleg. Ilyen esetekben nehezebb a döntés egy-egy termék megvásárlása esetében, főként ha a terméket hosszabb távú használatra szeretné megvásárolni.

Az általunk forgalmazott termékek gyártóival szoros kapcsolatot ápolunk ami egyrészt a folyamatos akcióinkban, másrészt az ügyfelek megfelelő tájékoztatásában nyilvánul meg. Munkatársaink mindig késséggel állnak rendelkezésére termékeinkkel kapcsolatos tájékoztatásban.

A gyakran felmerülő kérdéseket megtalálja honlapunk Gyakori kérdések pontjában is, melyet munkatársaink folyamatosan frissítenek, hogy Ön az internet segítségével bármikor információhoz juthasson termékeinkkel kapcsolatban.Amennyiben nem talál kérdésére megfelelő választ oldalainkon, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal Online vagy munkaidőben hívja telefonszámunkat a +36-1-253-7285-at!

Rendszeres hírleveleinkkel folyamatosan tájékoztatjuk látogatóinkat, vásárolóinkat. A legújabb termékeinkről, akcióinkról naprakész tájékoztatást nyújtunk. Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, úgy az oldalainkon megjelenő szakmai publikációk és hasznos tanácsok és postaládájába érkeznek, ezzel is elősegítve termékeink használatát, megkönnyítve a vásárlás előtti döntést.

Amennyiben még nem iratkozott fel INGYENES hírlevelünkre, azt kérjük tegye meg most, a honlap bal oldalán a termékkategóriák alatt található Hírlevél feliratkozás pontban. Nincs más teendője, csak megadni email címét. Ha később mégis úgy gondolja, hogy nem tart igényt tájékoztatásunkra, bármikor leiratkozhat a kiküldött hírlevél alján található link segítségével.

Reméljük sikerül ügyfeleink igényeit maximálisan kielégíteni, mert számunkra a sikerélmény az elégedett ügyfél!

Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon