Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Lanaform Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Wellness

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Konyhai berendezések

Sous Vide PRO

Cikkszám: SV200

Gyártó: STEBA

Akciós termékek
129 990 Ft

Raktárról azonnal.

Szuvidolt kacsamell, szuvidált szarvascomb, mennyei ízek, mind a modern konyhatechnológiai eljárásnak, a szuvidolásnak köszönhetően. A szuvidálás forró vízben, ám alacsony hőfokon történik, vákuumzacskóban

Vákuumzacskóba zárt alapanyagok szuvidálása 55-65°C közötti hőmérsékleten történik az alapanyag minőségétől, vastagságától és a szuvidoló séf elképzelésétől függően.
Szuvidáljon vadhúsokat, marhát, szárnyast, s készítsen tökéletes fogásokat a STEBA SV 200 PRO Sous Vide főző használatával.

  • acél házas Sous Vide
  • akár 50 szuvidált adag
  • vízkeringetős SousVide
  • LCD kijelzővel
  • 0,1°C hőmérséklet pontossággal

Már biztos abban, hogy az ínyenc fogások tökéletessége a szuvidoláson múlik?

Válasszon hozzá egy professzionális Sous Vide főző készüléket, a német STEBA SV 200 Sous Vide készüléket!

A STEBA SV 200 Sous Vide jellemzői

12,5 liter űrtartalmú rozsdamentes acél házzal és fedéllel rendelkezik, melynek tetején található meg a nagyméretű LCD kijelző és a kezelőgombok.

A pontos elektronikus hőmérséklet szabályzás 99°C -ig teszi lehetővé a szuvidolási hőmérséklet beállítását.

A hőméréklet beállító nyomógombokon kívül memória funkció, illetve ki/be kapcsoló gombok segítségével tudja a SousVide készüléket kezelni.

Szuvidálás vákuumzacskóban

Az aránylag alacsony hőmérsékleten történő előfőzési eljárás a szuvidolás, szuvidálás, mely a pontos  hőmérséklet tartású STEBA  SousVide főzőben -vízfürdőben– vákuumzacskóba zártan történik.

A vákuumozott, melegített alapanyag ízvilága fokozódik, akár vitamindúsabb tud maradni, s ezáltal nemcsak egészségesebb, hanem ízletesebb is, mivel a később hirtelen átsütött végeredmény általában szaftosabb, omlósabb, ízesebb lesz.

SousVide készülékhez vákuumfóliázót, vákuumzacskót

A STEBA Sous Vide készülékhez használjon STEBA vákuumfóliázót, vákuumzacskót.

Vákuumfóliázó és  vákuumzacskó választékról itt tájékozódjon:

Készítsen tökéletes étkeket, hívja meg ínyenc barátait, s mutassa meg nekik milyen egyszerű a szuvidálás. Azonban először …. szerezzen be egy STEBA Sous Vide szuvidoló készüléket!

Rendelje meg most a STEBA  SV 200 PRO SousVide főzőt!

Teljesítmény: 650 W
Mérete:
külső méretek:  28,5 x 41,5 x 27 cm
belső méretek:  20 x 30 x 23,5 cm
Súly:  6,2 kg

A termék bruttó végfelhasználói ára: 129 990 Ft

Raktárról azonnal.


További képek
vissza Előző termék Következő termék

Sous Vide PRO kapcsolódó cikkei:

BONECOSTEBACLOERLanaformKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon