Bonair Boneco Cloer Kuhn Rikon Steba

100% megbízható bolt

bonair.hu Termékek Akcióink Cikkek Gyakori kérdések Letöltés Kapcsolat

Párásító

Légtisztító

Konyhai

Grillsütő

Párátlanító

Mobil klíma

 

Keresett szöveg:


Termékkategóriák:

Termékek Kategória:

Konyhai berendezések

Indukciós főzőlap

Cikkszám: IK65

Gyártó: STEBA

Akciós termékek
32 990 Ft

Raktárról azonnal.

Ultra lapos indukciós főzőlap, könnyű kezelhetőség és tisztítás, hordozható kivitel. Nem beépíthető. Gyerekbiztonsági zárral, automatikus edényfelismeréssel, időzítővel. 2000 Wattos szabályozható teljesítmény.

A szakács legjobb barátja és legnagyobb segítője a tűzhely és ezekben bővelkedik a Steba indukciós főzőlap palettája. Az új Steba IK65 indukciós főzőlapon nagyon gyorsan felmelegítheti az ételt, töredék annyi idő alatt, mint gáztűzhelyen, vagy halogén főzőlapon.

Rövidebb főzési idő, kevesebb energia felhasználás.

Ez az egyik fontos jellemzője az indukciós főzőlapoknak köztük a Steba IK65 főzőlapnak is. Mindamellett, hogy hatékony az energia felhasználása, biztonságosabb is, melyet az állítható gyerekzárral tud aktiválni. Az automatikus edényfelismerésnek köszönhetően pedig csak ott melegíti az edény, lábas alját, ahol az érintkezik a főzőfelülettel.

Extra lapos kivitel

Kisebb konyhákba, főzőfülkékbe, kempingezéshez remek társ az elektromos Steba IK65 indukciós főzőlap. Lapos vékony kivitelének köszönhetően a konyhában gyorsan talál neki helyet, ha pedig útban lenne, könnyen elteheti a szekrénybe vagy a polcra. Könyen elférhet az utazótáskájában is, ha nyaralni vagy horgászni is magával vinné. A súlya mindösszesen 2,3 kg, könnyen szállítható, mobilis. A kisméretű konyhák, legénylakások valódi kedvence.

A Steba IK65 indukciós főzőlap üvegkerámia felületén mindent beállíthat egy érintéssel, ami a főzést illeti. Adja meg a kívánt hőmérsékletet és a főzés teljesítményét, s élvezze, hogy röpke idő alatt elkészül az ebéd, vacsora.

Az időzítőnek köszönhetően főzési időtartamot is beállíthat, (max. 180 percig) így biztos nem fog túl főni sem a tészta sem a burgonya.

A digitálisan szabályozható hőmérséklet 60°C-tól 240°C-ig lehetővé teszi, hogy egy ételt pontosan akkora hőmérsékletre hevítse fel, amekkorára azt Ön kívánja. A főzés gyorsaságát is az érintőfelületen szabályozhatja 300-tól 2000 Wattig.

Lekvárt főz és lassan alacsony hőmérsékleten kellene tartania a hőfokot? Válassza a Steba IK65 indukciós főzőlapot, garantáltan a nyári konyha kedvenc darabja lesz.

2 év garanciával

Technikai információk:
Teljesítmény: 2000W
Méret: 4x28x36 cm
Súly: 2,3 kg
Főzőfelülete 23 cm átmérőjű.

A termék bruttó végfelhasználói ára: 32 990 Ft

Raktárról azonnal.


További képek
vissza Előző termék Következő termék

Indukciós főzőlap kapcsolódó cikkei:

BONECOSTEBACLOERKuhn RikonMIDEAMASTER
Minden jog fenntartva! Copyright © 2005 Bonair-BG Kft.
Honlapkészítés és online marketing tanácsadás: Marketing Solutions
Honlapunkon bruttó végfelhasználói árak szerepelnek!
Kövessen minket a Facebookon